دوست عزیز اینا پهنای باند مخابرات از 3 گیگ رسوندن به 11 گیگ ولی دوباره دو سه برابر این ظرفیت مشترک گرفتن اگه دقت کرده باشی اوایا افزایش پهنای باند سرعتا خوب شده بود ولی دوباره داره مثل سابق میشه منم امروز صبح اینترنتم وصل بود ولی هیچ سایتی نمی رفت
دوست عزیز اینا پهنای باند مخابرات از 3 گیگ رسوندن به 11 گیگ ولی دوباره دو سه برابر این ظرفیت مشترک گرفتن اگه دقت کرده باشی اوایا افزایش پهنای باند سرعتا خوب شده بود ولی دوباره داره مثل سابق میشه منم امروز صبح اینترنتم وصل بود ولی هیچ سایتی نمی رفت
دوستان الان همه ی شما ها سرویس 2 گیگ ماهانه رو شارژ میکنید که تو سایت مخابرات آخرش عدد 91 داره ؟؟؟
نمیشه دیگه سرویس 16 گیگ قدیم رو تهیه کرد نه ؟
نمیشه که اینطوری ... آخه 2 گیگ اصلا کافی نیست ... من هر ماه هیچی دانلود روزانه نمیکنم و شب ها هم که وضعش اسفناکه ولی باید 4-5 گیگ ترافیک جدا بخرم ...
به مخابرات منطقتون مراجعه کن و درخواست سرویس طرح قدیم رو بده
سلام دوستان امشب اگه تلویزیون نگاه کرده باشید تو شبکه خبر در برنامه بر خط در مورد اینترنت پر سرعت صحبت میکردن ای کاش یکی ازین اساتید نگاه کرده باشه بحث خوبی بود در آخر هم در مورد کسایی که مشکل دارن و اپراتور هم کارشونو حل نمیکنه گفته بود که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برن و شکایاتشونو بگن و در مورد کسایی که اپراتورهایی که سرویس Adsl رو به هر دیلیلی قطع میکنن هم گفت که اصلا نباید سرویس اینترنت پر سرعت قطع بشه خیلی واسم جالب بود که بچه ها همشون قبلا ها این مشکل رو داشتن.یکی از دوستایی که گفته بودن ساتهارو باز نمیکنه بره یه شکایت کنه تو سایت شاید فرجی شد(که غیر ممکنه)
Last edited by majideblis; 01-10-2012 at 23:46.
سلام دوستان مثل اینکه جیمیل از فیلترینگ خارج شد دست کم واسه من که این طوره.دوستان مثل آقا کیوان میتونن از خدمات جیمیل استفاده کنن.
خب چرا از اول اینو بهمون نگفتن ؟! چرا گفتن همه باید سرویس جدید بگیرن ؟!
یعنی دوباره فیش بدن و برم بانک ملت سرویس قدیمی 16 گیگ با همون قیمت میدن ؟ اینکه به ضررشونه ...
خب چرا از اول اینو بهمون نگفتن ؟! چرا گفتن همه باید سرویس جدید بگیرن ؟!
یعنی دوباره فیش بدن و برم بانک ملت سرویس قدیمی 16 گیگ با همون قیمت میدن ؟ اینکه به ضررشونه ...
سلام و عرض ادب
امروز يه پيامک تبليغاتي برام اومد، خيلي جالبه
داده گستر عصرنوين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه هاش خيلي باحاله، يه سري از ساعت 8صبح تا 11 ظهر رايگانند
يه سري از شب تا صبح
يه سري هم از 8 شب تا يک شب نيم بها هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمل هم سرويس ميده
کسي ازش خبر داره؟ چي جورياس؟
همین الآن رفتم دیدم،آره آمل هم سرویس میده
مراکز:هراز-طالب آملی-امام رضا-شیخ فضل الله-حسن زاده
ولی واقعا تعرفه های جالبی داره،به درد انواع سلیقه ها میخوره
راستی وضع مخابرات چطوره الآن،احتمالا هفته بعد میام از مخابرات سرویس میگیرم
سلام و عرض ادب
دوست عزيز وضعيت مخابرات مثل هميشه است؛ فقط جون ميده برا دانلود شبانه؛ من هنوزم هرشب به راحتي 6-8 گيگ دانلود ميکنم؛ البتّه برا وبگردي از مخابرات استفاده نميکنم؛ چون ميدونم مثل هميشه بگير - نگير داره و قطعيش زياده!!!
موفٔق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)