تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 171 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزيز، من تحقيق كردم روي نت، ظاهراً LG در فرمورهاي نسخه جديد اين چراغ غيرفعال كرده و گزينه مربوطه رو هم از داخل منوها حذف كرده!
    البته كسي دليل اين قضيه رو نمي دونه !
    مهمترین قابلیتی که در نسخه 4 حذف شده قابلیت چند صدایی و زیرنویس داخلی در پخش فایل های ویدئویی با DLNA هستش که نمیدونم هدفشون چی بوده از این کار....
    یعنی اگه یه فیلم که دارای چند زبان صدا باشه از طریق DLNA پخش کنید فقط اولین زبان صدا رو پخش میکنه ولی اگه با فلش پخش کنید میتونید زبان صدا رو عوض کنید... فایل های MKV که زیرنویس داخلی دارن اگه از طریق DLNA پخش بشن زیرنویسشون نشون داده نمیشه....

2. این کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.لطفا"اگرازفعال کردن گیرنده دیجیتالLE- 5500 LG وضاهر کردن منوی مخفیش اطلاعاتی دارید بفرستیدبرام ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این آخرین آپدیته:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه مدلهای زیر میتونید استفاده کنید:
    47LM8600-TA
    47LM9600-TA
    55LM8600-TA
    55LM9600-TA
    60LM9600-TA
    72LM9500-TA
    ممنون دوست عزیز، فقط یه سوال این آپدیت برای مدل های اصلی ال جی هست که اسم مدلشون یه 0 کمتر داره، من اگه با این فایل آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد مثلا زبانش به هم نمیخوره؟
    بعد یه چیز دیگه اینکه فرمودید تو آپدیت ورژن 4 زیرنویس داخلی از طریق DLNA نشون داده نمیشه، خب من الان زیرنویس فیلم رو تو یه پوشه میذارم هم نام با فیلم و تو DLNA به راحتی پخش میشه، میخواستم بدونم این قابلیت هم حذف شده تو ورژن جدید؟یعنی اگه زیرنویس از فیلم جدا باشه ولی داخل یه پوشه باشن هنوز پخش میکنه یا نه؟ اگه تست نکردید لطف کنید تست کنید که اگه پخش نمیکنه آپدیت نکنم، ممنون ((:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز من وقتی می خوام فیلم ها را از روی فلش با ال ادی lm62000 ببینم بعضی فیلم امکان نمایش تمام صفحه رو نداره حتی تنظیمات تمام صفحه هم اعمال می کنم باز نمیشه چه راهی هست تا همه فیلم ها رو با هر کیفیتی تمام صفحه دید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

Dual Play‌ طبيعتاً فقط از طريق كنسول قابل استفاده اس و به نظرم استفاده ديگه اي نمي تونه داشته باشه.
    در مورد دانلود نرم افزار هم من وقتي به اينترنت وصل هستم مي تونم از داخل بخش Apps‌ برنامه ها رو دانلود كنم و كار خاصي نمي خواد انجام بشه، البته اول يه اكانت از طريق خود تلويزيون ساختم.[/QUOTE]

دمت گرم جوابمو دادی.ولی مشکل اینجاست که با اکانت وارد میشم میخوام دان کنم میگه باید نرم افزار رو بخری در صورتی که زده رایگان هستش؟!!!؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز، فقط یه سوال این آپدیت برای مدل های اصلی ال جی هست که اسم مدلشون یه 0 کمتر داره، من اگه با این فایل آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد مثلا زبانش به هم نمیخوره؟
    بعد یه چیز دیگه اینکه فرمودید تو آپدیت ورژن 4 زیرنویس داخلی از طریق DLNA نشون داده نمیشه، خب من الان زیرنویس فیلم رو تو یه پوشه میذارم هم نام با فیلم و تو DLNA به راحتی پخش میشه، میخواستم بدونم این قابلیت هم حذف شده تو ورژن جدید؟یعنی اگه زیرنویس از فیلم جدا باشه ولی داخل یه پوشه باشن هنوز پخش میکنه یا نه؟ اگه تست نکردید لطف کنید تست کنید که اگه پخش نمیکنه آپدیت نکنم، ممنون ((:
    دوست عزیز شما آپدیت کن هیچ مشکلی پیش نمیاد...
    اون 0 بخاطر اینکه کالای قاچاق قابل تشخیص باشه اضافه شده همین...
    فقط زیرنویس داخلی نشون داده نمیشه ولی زیرنویسی که همنام با فایل باشه بخوبی نشون داده میشه در ضمن ورژن 4 زیرنویس یونیکد رو بخوبی نشون میده درحالی که ورژن 3 این قابلیت رو نداشت ....

8. این کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز من وقتی می خوام فیلم ها را از روی فلش با ال ادی lm62000 ببینم بعضی فیلم امکان نمایش تمام صفحه رو نداره حتی تنظیمات تمام صفحه هم اعمال می کنم باز نمیشه چه راهی هست تا همه فیلم ها رو با هر کیفیتی تمام صفحه دید
    چنین قابلیتی در LM62000 وجود نداره وبه گمونم هیچ مدلی چنین قابلیتی رو نداره....

10. این کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام _ لطفا بفرمایید در سایت گلدیران چطور به آپدیتها دسترسی دارید؟ ما که پیدا نکردیم!
    آپدیت 42LS46100-TC رو میخواستم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام _ لطفا بفرمایید در سایت گلدیران چطور به آپدیتها دسترسی دارید؟ ما که پیدا نکردیم!
    آپدیت 42LS46100-TC رو میخواستم.
    این آخرین آپدیته واسه تی وی شما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ميخواستم بدونم فرق مدل هاي 66100 و 64100 و 62000 چيه. من واسه پدرم تلويزيون ميخواه كه 3 بعدي براش مهم نيست ولي كيفيت دوبعدي توي ماهواره و تلويزيون ايران براش مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •