تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 122 از 402 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

2. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی

پیشنهاد شما برای به کار گیری یک ویروس یاب خوب در کنار: دیوارآتش کومود و ضد جاسوس: Anti-Malware چیه؟
    ضد جاسوس = Anti-Malware نیست
    بلکه ضد ویروس و ضد جاسوس و ... یک زیر مجموعه از Anti-Malware (ضد مخرب) هستند.
    Anti-Malware ها کامل ترین برنامه های امنیتی هستند و سایر برنامه ها تنها بخشی از Malware ها را پشتیبانی می کنند.

4. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من امروز کاسپر اسکی را نصب کردم و توسط کلیدهای سایت --------- فعالش کردم اما مشکل اینجاست پوسته سایت ایران ست آپ هم نصب شده چجوری میتونم این پوسته را بردارم و به حالت اولش بیارم هرچی restor هم زدم فایده نداشت ؟
    سلام

به عبارتی دیگر ایران ستاپ انتی ویروس شما رو نابود کرده

تغییرات در ریجستری مربوط به لایسنس
    تغییر پوسته
    تغییر زبان اونم فقط چند اپشن خاص
    اضافه کردن اپشنهای غیر فعال از طریق ریجستری

برای برگردوندن اون پوسته میتونید فایلهای پوسته رو از انتی ویروس دستکاری نشده ه ای بردارید و در قسمت skin انتی ویروس خودتون کپی کنیدبرای این کار باید قسمت selef defens کسپر غیر فعال کنید و ایکون کسپر از کنار ساعت exit کنید
    به نظر من کسپر دوباره نصب کنید و در زمان وارد کردن لایسنس بجای اینکه پوسته ایران ستاپ بهش بدی از این کد استفاده کنید تا قسمت key فعال بشه

2222-2222-2222-222U
    Last edited by kases; 04-09-2012 at 20:25.

6. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض راهنمایی

دوستان همون طور که قبلا گفتم بنده نیازمند یک انتی ویروس با درصد شناسایی بالا هستم.. به این علت که الان nod32 اورجینال و اپدیت شده دارم ولی سرور های محل کارم هر بار که لپ تاپ رو به شبکه وصل میکنم هشدار ویروسی بودن میدن .. متخصص های اونجا هم بهم گفتن از یه انتی ویروس دیگه استفاده کنم ....... بنابراین تصمیم گرفتم یه انتی ویروس اورجینال بخرم ........ توقعات من اینه :
    شناسایی بالا .......... ساپورت ایران........... عدم پایین اوردن سرعت سیستم ........ عدم سوال پیچ کردن( مثلا فایروال کومودو خیلی سوال میپرسه )........... و این هم سیستم من : core i5........ram 4............ به خدا چند شب هست کل این فروم و فروم های دیگه رو زیرو رو کردم هر کی یه چیز میگه باز تست ها چیز دیگه میگن با یه عده میگن تجربه مهم هست یه عده دیگه میگن تست سایت ها معتبره ..... یک میگه کسپر...... یکی میگه نورتون........ یکی میگه بیت دفندر ........ یکی میگه این سنگینه یکی میگه اون سبکه .............. خلاصه ما رو راهنمایی کنید !

8. این کاربر از depot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

دوستان همون طور که قبلا گفتم بنده نیازمند یک انتی ویروس با درصد شناسایی بالا هستم.. به این علت که الان nod32 اورجینال و اپدیت شده دارم ولی سرور های محل کارم هر بار که لپ تاپ رو به شبکه وصل میکنم هشدار ویروسی بودن میدن .. متخصص های اونجا هم بهم گفتن از یه انتی ویروس دیگه استفاده کنم ....... بنابراین تصمیم گرفتم یه انتی ویروس اورجینال بخرم ........ توقعات من اینه :
    شناسایی بالا .......... ساپورت ایران........... عدم پایین اوردن سرعت سیستم ........ عدم سوال پیچ کردن( مثلا فایروال کومودو خیلی سوال میپرسه )........... و این هم سیستم من : core i5........ram 4............ به خدا چند شب هست کل این فروم و فروم های دیگه رو زیرو رو کردم هر کی یه چیز میگه باز تست ها چیز دیگه میگن با یه عده میگن تجربه مهم هست یه عده دیگه میگن تست سایت ها معتبره ..... یک میگه کسپر...... یکی میگه نورتون........ یکی میگه بیت دفندر ........ یکی میگه این سنگینه یکی میگه اون سبکه .............. خلاصه ما رو راهنمایی کنید !
    سلام دوست گل

Bitdefender Internet بگیر و خیالت 100 درصد راحت باشه نیاز به هیچ سر در گمی نداره
    اگر کارت را جواب نداد من لایسنست را خودم ازت بر میدارم چون به پیشنهادم مطمئن هستم فعلا بهترین و سبک ترین و ساپورت خوب ایران فقط شامل بیت میشه و البته به زودی امسی سافت
    برو به امید خدا

10. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

[QUOTE=depot;7201681]دوستان همون طور که قبلا گفتم بنده نیازمند یک انتی ویروس با درصد شناسایی بالا هستم.. به این علت که الان nod32 اورجینال و اپدیت شده دارم ولی سرور های محل کارم هر بار که لپ تاپ رو به شبکه وصل میکنم هشدار ویروسی بودن میدن .. متخصص های اونجا هم بهم گفتن از یه انتی ویروس دیگه استفاده کنم ....... بنابراین تصمیم گرفتم یه انتی ویروس اورجینال بخرم ........ توقعات من اینه :
    شناسایی بالا .......... ساپورت ایران........... عدم پایین اوردن سرعت سیستم ........ عدم سوال پیچ کردن( مثلا فایروال کومودو خیلی سوال میپرسه )........... و این هم سیستم من : core i5........ram 4............ به خدا چند شب هست کل این فروم و فروم های دیگه رو زیرو رو کردم هر کی یه چیز میگه باز تست ها چیز دیگه میگن با یه عده میگن تجربه مهم هست یه عده دیگه میگن تست سایت ها معتبره ..... یک میگه کسپر...... یکی میگه نورتون........ یکی میگه بیت دفندر ........ یکی میگه این سنگینه یکی میگه اون سبکه .............. خلاصه ما رو راهنمایی کنید ![
    /QUOTE]

سلام
    این بحث اوریجینال بودن کارو سخت میکنه وگرنه گزینه های زیر همگی عالی هستن:
    1-Norton
    2-Avira
    3-Bitdefender
    4-Kaspersky

12. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم من تا حالا از آنتی ویروسهای زیادی استفاده کردم این اواخر از آنتی ویروسهای Kaspersky , Nod32 , Avira استفاده میکردم که حالا Avira روی سیستمم نصبه
    قبل از اون هم از kaspersky استفاده میکردم که سرعت سیستمم رو خیلی پایین آورد برای همین Avira رو نصب کردم میخواستم بدونم Avira آنتی ویروس مطمئنی هست؟ اگه نیست یه آنتی ویروس دیگه معرفی کنید که دردسر زیادی برای لایسنس و
    اینا نداشته باشه البته خودم تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم!!!
    ضمنا Avira بهتره یا NOD32 ؟

داره خودمونی میشه dadshad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من اول کسپر داشتم که حرف نداشت الانم نود که راضیم بدک نیست

15. 2 کاربر از dadshad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم من تا حالا از آنتی ویروسهای زیادی استفاده کردم این اواخر از آنتی ویروسهای Kaspersky , Nod32 , Avira استفاده میکردم که حالا Avira روی سیستمم نصبه
    قبل از اون هم از kaspersky استفاده میکردم که سرعت سیستمم رو خیلی پایین آورد برای همین Avira رو نصب کردم میخواستم بدونم Avira آنتی ویروس مطمئنی هست؟ اگه نیست یه آنتی ویروس دیگه معرفی کنید که دردسر زیادی برای لایسنس و
    اینا نداشته باشه البته خودم تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم!!!
    ضمنا Avira بهتره یا NOD32 ؟
    سلام

بله اویرا انتی ویروس مطمینی هست و با خیال راحت ازش استفاده کنید و همیشه اپدیت نگهش دارید
    به نظر من اویرا بهتر عمل میکنه
    nod32 در پاکسازی ضعف داره

17. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یک بار Emsisoft رو تست کنید.

دو موتور (Emsisoft + Bitdefender)
    سبک و سریع
    اختراع کننده تکنولوژی رفتارشناسی در سال 2005
    فرمانپذیری عالی
    زبان فارسی
    پشتیبانی رسمی در ایران

19. 3 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •