Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
ضد جاسوس = Anti-Malware نیست
بلکه ضد ویروس و ضد جاسوس و ... یک زیر مجموعه از Anti-Malware (ضد مخرب) هستند.
Anti-Malware ها کامل ترین برنامه های امنیتی هستند و سایر برنامه ها تنها بخشی از Malware ها را پشتیبانی می کنند.
سلام
به عبارتی دیگر ایران ستاپ انتی ویروس شما رو نابود کرده
تغییرات در ریجستری مربوط به لایسنس
تغییر پوسته
تغییر زبان اونم فقط چند اپشن خاص
اضافه کردن اپشنهای غیر فعال از طریق ریجستری
برای برگردوندن اون پوسته میتونید فایلهای پوسته رو از انتی ویروس دستکاری نشده ه ای بردارید و در قسمت skin انتی ویروس خودتون کپی کنیدبرای این کار باید قسمت selef defens کسپر غیر فعال کنید و ایکون کسپر از کنار ساعت exit کنید
به نظر من کسپر دوباره نصب کنید و در زمان وارد کردن لایسنس بجای اینکه پوسته ایران ستاپ بهش بدی از این کد استفاده کنید تا قسمت key فعال بشه
2222-2222-2222-222U
Last edited by kases; 04-09-2012 at 20:25.
دوستان همون طور که قبلا گفتم بنده نیازمند یک انتی ویروس با درصد شناسایی بالا هستم.. به این علت که الان nod32 اورجینال و اپدیت شده دارم ولی سرور های محل کارم هر بار که لپ تاپ رو به شبکه وصل میکنم هشدار ویروسی بودن میدن .. متخصص های اونجا هم بهم گفتن از یه انتی ویروس دیگه استفاده کنم ....... بنابراین تصمیم گرفتم یه انتی ویروس اورجینال بخرم ........ توقعات من اینه :
شناسایی بالا .......... ساپورت ایران........... عدم پایین اوردن سرعت سیستم ........ عدم سوال پیچ کردن( مثلا فایروال کومودو خیلی سوال میپرسه )........... و این هم سیستم من : core i5........ram 4............ به خدا چند شب هست کل این فروم و فروم های دیگه رو زیرو رو کردم هر کی یه چیز میگه باز تست ها چیز دیگه میگن با یه عده میگن تجربه مهم هست یه عده دیگه میگن تست سایت ها معتبره ..... یک میگه کسپر...... یکی میگه نورتون........ یکی میگه بیت دفندر ........ یکی میگه این سنگینه یکی میگه اون سبکه .............. خلاصه ما رو راهنمایی کنید !
سلام دوست گل
Bitdefender Internet بگیر و خیالت 100 درصد راحت باشه نیاز به هیچ سر در گمی نداره
اگر کارت را جواب نداد من لایسنست را خودم ازت بر میدارم چون به پیشنهادم مطمئن هستم فعلا بهترین و سبک ترین و ساپورت خوب ایران فقط شامل بیت میشه و البته به زودی امسی سافت
برو به امید خدا
[QUOTE=depot;7201681]دوستان همون طور که قبلا گفتم بنده نیازمند یک انتی ویروس با درصد شناسایی بالا هستم.. به این علت که الان nod32 اورجینال و اپدیت شده دارم ولی سرور های محل کارم هر بار که لپ تاپ رو به شبکه وصل میکنم هشدار ویروسی بودن میدن .. متخصص های اونجا هم بهم گفتن از یه انتی ویروس دیگه استفاده کنم ....... بنابراین تصمیم گرفتم یه انتی ویروس اورجینال بخرم ........ توقعات من اینه :
شناسایی بالا .......... ساپورت ایران........... عدم پایین اوردن سرعت سیستم ........ عدم سوال پیچ کردن( مثلا فایروال کومودو خیلی سوال میپرسه )........... و این هم سیستم من : core i5........ram 4............ به خدا چند شب هست کل این فروم و فروم های دیگه رو زیرو رو کردم هر کی یه چیز میگه باز تست ها چیز دیگه میگن با یه عده میگن تجربه مهم هست یه عده دیگه میگن تست سایت ها معتبره ..... یک میگه کسپر...... یکی میگه نورتون........ یکی میگه بیت دفندر ........ یکی میگه این سنگینه یکی میگه اون سبکه .............. خلاصه ما رو راهنمایی کنید ![/QUOTE]
سلام
این بحث اوریجینال بودن کارو سخت میکنه وگرنه گزینه های زیر همگی عالی هستن:
1-Norton
2-Avira
3-Bitdefender
4-Kaspersky
سلام
یه سوال داشتم من تا حالا از آنتی ویروسهای زیادی استفاده کردم این اواخر از آنتی ویروسهای Kaspersky , Nod32 , Avira استفاده میکردم که حالا Avira روی سیستمم نصبه
قبل از اون هم از kaspersky استفاده میکردم که سرعت سیستمم رو خیلی پایین آورد برای همین Avira رو نصب کردم میخواستم بدونم Avira آنتی ویروس مطمئنی هست؟ اگه نیست یه آنتی ویروس دیگه معرفی کنید که دردسر زیادی برای لایسنس و
اینا نداشته باشه البته خودم تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم!!!
ضمنا Avira بهتره یا NOD32 ؟
من اول کسپر داشتم که حرف نداشت الانم نود که راضیم بدک نیست![]()
سلام
بله اویرا انتی ویروس مطمینی هست و با خیال راحت ازش استفاده کنید و همیشه اپدیت نگهش دارید
به نظر من اویرا بهتر عمل میکنه
nod32 در پاکسازی ضعف داره
دوستان یک بار Emsisoft رو تست کنید.
دو موتور (Emsisoft + Bitdefender)
سبک و سریع
اختراع کننده تکنولوژی رفتارشناسی در سال 2005
فرمانپذیری عالی
زبان فارسی
پشتیبانی رسمی در ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)