تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 602 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه fereydoon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

خب بالاخره قسمت شد تا مقایسه ایی داشته باشم بین این دو هدفون که از لحاظ محدودۀ قیمتی، رقیب همدیگه هستن.
    یکی Westone 4R ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که در حال حاضر در سایت آمازون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (هرچند نوع عادی این هدفون یعنی westone 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره) و sennheiser ie8 که دیگه تولید نمیشه مدل جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جایگزینش شده و به همین دلیل با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سایت آمازون موجود هستش همین اول کار واقعاً جا داره تا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر ویژه بکنم که هدفون خودشون (sennheiser ie8 ) رو برای چند هفته به من قرض دادن.

خب دیگه وقتشه که برم سراغ بحث اصلی یعنی صدا:
    بحث صدا رو تو چند قسمت دنبال کردم
    ابتدا یک فرض کلی بکنم:
    20hz - 80hz = ........ Low Bass
    80hz - 320hz = ...... Hi Bass, also referred to as Midbass.
    320hz - 1280hz = ... Midrange
    1280hz - 5120hz = .. High Midrange/Low Treble
    5120hz - 20840hz = . High Treble

بیس:
    مقدار بیس، به وضوح در ie8 بیشتر هستش، ولی از لحاظ کیفیت میتونم بگم که 4R برتره؛ البته این مسئله به سبک موسیقی شما و نظر شخصیتون هم وابسته هست و بنابر سبکی که گوش میدین اختلاف در کیفیتشون از هیچی تا مقدار مناسبی متغیر هستش
    ضربات درام کاملاً توی 4R محکمتر، و محو شدن نت ها توی 4R سریعتره، این مسئله خیلی میتونه مهم باشه، بعضی موقع ها محو شدن بیش از حد سریع یک نت باعث ایجاد حس کمبود اثر یا به اصطلاح فقدان body در اجرا میشه و بعضی مواقع دیر محو شدن نت ها باعث ایجاد حس بومی بودن بیس
    پس من نمیگم که کدومشون تو این قسمت بهترن، چون این امر مقدار زیادی به ذائقۀ شخصی و سبک آهنگیه شنونده بستگی داره. اگر شما دنبال بیسی هستید که بعد از ایجاد، تا مدت بیشتری دوام داشته باشه (مثل اون ریتم هایی که توی سبک رپ و پاپ داریم) پس ie8 احتمالاً براتون مناسبتر هست ولی اگر موسیقی شما به قدری سریع هست که محو شدن کند نت ها مساوی میشه با از دستت دادن شفافیت چندین نت (مثلاً وقتی که درام داره پدال میزنه) پس اونوقت 4R گزینۀ ارجح خواهد بود.
    توی قسمت بیس، اختلاف اصلی بین دو هدفون در low bass اتفاق میفته، به نظرم کاملاً مقدار low bass توی ie8 بیشتره و بیس کاملاً ریلکس تره. بعضی مواقع یک حسی دارم که ie8 توی بیس مقدار بیشتری پایین میره (تا فرکانس های پایینتری رو پخش میکنه). توی Hi Bass یا همون low mid هر دو از لحاظ مقدار بیس شبیه به هم هستن.
    البته جا داره توی قسمت بیس از این اعجازی که سنهایزر توی این هدفونش انجام داده ساده نگذریم، در عین وجود این مقدار بیس، و مهمتر از همه این مقدار low bass و مید بیس، ولی باز هم کیفیت تا مید رنج بسیار خوب هستش مخصوصاً توی Hi Bass یا همون low mid کمترین اختلاف رو با 4R داره.

مید:
    توی مید، 4R مقدار بیشتری از مید رو در اختیارتون قرار میده و از لحاظ کیفیت باز هم 4R مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگ برنده رو در دست داره. در کل بعضی جاها احساس میکنین که مید در ie8 اندکی مقدارش کم هست و همواره شفافیت 4R رو نداره.
    ایمجین و تفکیک ساز توی همه جا باعث جذابتر شدن صدا میشه، توی قسمت مید هم که قضیۀ صدای خواننده پیش میاد، ایمجین و تفکیک سازه عالیه 4R بیشترین تأثیر خودش رو انگار توی این قسمت میزاره. نتیجه این میشه که صدای خواننده توی 4R واقعاً جذابتر هستش در کل به نظرم شیرین ترین قسمت نمایش 4R ، همون صدای خوانندست؛ میتونم تصور کنم که عده ایی صدای 4R رو کسل کننده بدونن ولی واقعاً نمیتونم تصور کنم که صدای خواننده توی 4R رو هم کسل کننده ببینن.

تریبل:
    از لحاظ تریبل، ie8 مقدار بیشتری از تریبل رو براتون بازپخش می کنه ، البته به نظر من مقدار تریبل توی ie8 کاملاً به اندازست. و برای ذائقۀ من مهمترین ضعف 4R به نظرم توی همین مقدار تریبلش هست، البته اگر اشتباه نکنم این کمبود توی low treble هست.
    ولی 4R کلاً هدفون عجیبیه، در عین اینکه احساس می کنید بعضی جاها توی تریبل (احتمالاً توی low treble ) دچار گرفتگی و کدر بودن هستش ولی از اونور نظر من اینه که 4R توی تریبل تا فرکانس های بالاتری پیش میره و ie8 سریعتر به سوت کشیدن میفته ولی 4R کیفیت خودش رو حفظ می کنه.
    درنهایت از لحاظ کیفیت بازم برگ برنده با 4R هستش و این تفاوت وقتی داشتم به آهنگ ویوالدی گوش میدادم برام محسوس تر شد. و باعث شد این جملۀ آخر رو بنویسم.

سبک صدای کلی(برداشت کلی از صدای هدفون در هنگام پخش آهنگ)، امضای صوتی، سوند استیج، ایمجینگ، تفکیک ساز:
    خب فکر کنم تا همینجا هم متوجه شدین که تفکیک ساز و ایمجین توی 4R کاملاً برتره ولی اگر بخوام مفهوم دقیق سوند استیج رو معنی کنم باید بگم ie8 بدون شک سوند استیج بزرگتری داره هم به علت ماهیت صدای خود هدفون و هم به علت فرم قرارگیریش داخل گوش(که حس سوند استیج بزرگتر رو به وسیلۀ صدای بازترش بیشتر القا می کنه)؛ که این دو عامل باعث شدن چنین سوند استیجی رو ازش درک کنیم؛ بر همین اساس فاصلۀ شما از خواننده توی ie8 واقعاً بیشتره، این بیشتر بودن فاصله یا بهتر بگم بزرگ بودن سوند استیج هم مزایایی داره و هم معایبی. وقتی دارین به موسیقی کلاسیک و یا بعضی آهنگ ها گوش میدین کاملاً حس بهتری بهتون میده ولی اونجایی که بزرگ بودن زیاد سوند استیج مشکل ساز میشه، دقیقاً جایی هست که شما دوست دارین تمرکز کنین روی ساز به خصوصی (حالا چه موسیقی کلاسیک باشه چه ...)؛ بعضی مواقع فکر می کنم که وقتی سوند استیج بزرگ باشه از اونور تفکیک ساز کاهش پیدا میکنه، پس شما باید ببینید برای شما کدوم مهمتره؛ البته این به این معنا نیست که اگر سوند استیج کم باشه حتماً تفکیک ساز خوب خواهد بود، بلکه من دارم میگم که انگار شرکت ها یک تعادلی بین سوند استیج و تفکیک ساز برقرار می کنن و شما باید ببینین کدومش مناسب شماست در نهایت چیزی که میشه گفت اینه که سوند استیج ie8 کاملاً بزرگتر و از اونور تفکیک ساز و ایمجین توی 4R کاملاً برتر و در نتیجه حالت سه بعدی بیشتری توی 4R تجربه خواهید کرد.

برای اینکه بیشتر کمک کرده باشم بهتره نظر کلی در مورد سبک صدای این دو هدفون بدم:
    همونطور که توی قسمت بیس گفتم، صدای ie8 در نگاه اول جذابتر هستش، بیس گرم، تریبل (باعث تلقین حس شفافیت میشه) و مید مناسب به همراه صدای بازتر (open ) (هم به علت نحوۀ قرارگرفتن هدفون داخل گوش و هم به علت سوند استیج ذاتی هدفون) چیزهایی هستن که نظر مخاطب رو به صورت ناخودآگاه جلب می کنن از اونور بیس نسبتاً کمتر 4R و مقدار تریبل کمترش، و ایزوله کردن زیادش (که بیشتر حس صدای بسته و داخل مغز رو تلقین میکنه) باعث میشه 4R هدفونی کسل کننده به نظر بیاد.
    از طرف دیگه بخاطر بیشتر بودن مقدار بیس و تریبل توی ie8 ؛ در نگاه اول صدای ie8 تهاجمی تر به نظر میاد، ولی بعد از یک مدت، وقتی با 4R آهنگ گوش میدین و اون ضربات محکم درام پشت سر هم و بدون هیچگونه نرمی و بومی بودن توی صورتتون فرود میاد و از اونور تفکیکه ساز و ایمجین برتر 4R رو حس می کنین اونوقته که به این نتیجه میرسین که این وستونه که درندۀ واقعی بین این دو تا حیوون هستش.
    یکی از تفاوت های دیگۀ این دو هدفون وقتی خودش رو نشون میده که آهنگ شروع می کنه به شلوغ شدن (توی زیرشاخه های متال مثلاً)؛ توی این مواقع 4R کاملاً کنترل خودش رو حفظ میکنه و در عین حال که آهنگ کاملاً شلوغه، مثلاً یهو یک صدایی در فرکانس تریبل به صورت کاملاً ریلکس و با دقت میشنوین انگار نه انگار که جاهای دیگۀ بازۀ فرکانسی دارن به شدت بالا و پایین میشن؛ این چیزیه که توی ie8 به این شکل پیدا نمیشه، نه اینکه توی ie8 شنیدن نتی رو از دست بدین، بلکه به این مفهوم که با شلوغ شدن آهنگ یک جورایی آهنگ قاطی پاتی میشه و انگار که هدفون در بازپخش بعضی فرکانس ها دست پاچه عمل میکنه ولی وقتی همه چی آروم میشه، دوباره ie8 کنترل خودش رو بدست میاره و اون صدای مخصوصش رو رو می کنه.
    پس در نهایت اگر بخوام توصیه کنم که برای چه کسایی کدومشون مناسب ترن، باید بگم که اگر موسیقی شما نسبتاً آروم هستش و با ریتم های تکرار شونده در بیس همراهه و دنبال حس ریلکس بودن هنگام گوش دادن به موسیقی هستید، ie8 انتخاب جذابتری خواهد بود هرچند اون شیرینیه صدای خواننده که توی 4R میبینین رو توی ie8 پیدا نمی کنین ؛ البته اینها به این معنی نیستن که اگر موسیقی مورد نظرتون شلوغ و تند هست حتماً 4R گزینۀ برترتون خواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فکر کنم اونها راهگشا هستن ولی در یک کلام بخوام بگم، اگر به گروه هایی که من برای تست هدفون استفاده کردم علاقه مند نیستید و یا اکولایزر پلیرتون رو اکثراً روی rock میزارید، پس 4R رو جذاب نخواهید یافت.
    نکتۀ باقی موندۀ دیگه اینه که 4R از اون هدفون هایی هست که شما به مرور به توانایی هاش بیشتر پی میبرین به اصطلاح اونوریا با شما رشد میکنه و به اصطلاح burn in مغزی توش نقش مهمی رو داره. مثلاً در مورد همون حسی که گفتم صدای 4R بسته تر هست، این حس همواره باهاتون خواهد بود ولی کم کم به این نتیجه میرسین که کاری که 4R میکنه اینه که یک فضای خالی درون مغزتون ایجاد میکنه و وسایل موسیقی رو به طور دقیق توی اون فضا قرار میده، انگار که در فاصلۀ نزدیکی به سن قرار دارین.

تغییر دادن پیچ تنظیم کنندۀ روی ie8 :
    خب همونطور که اول کار گفتم و شما هم میدونین، ie8 یک پیچ تنظیم کنندۀ بیس روی هر دو گوشیش داره که با آچار داخل جعبه میتونین مقدار بیس رو تنظیم کنین، تمامی نظرات بالا هنگامی بود که تنظیم بیسش روی حداقل بود، حالا تصمیم گرفتم مقداری با اون پیچ بازی کنم و کم و زیادش کنم. پس برای تصمیم گیری سریعتر چند تا از ترک های پاپ رو پلی کردم و گوش دادم، و با آچار توی جعبۀ هدفون شروع کردم به زیاد کردن و کم کردن مقدار بیس، خب منطقاً مقدار بیس زیاد شد، ولی چه تأثیرات دیگه ایی داشت؟
    با پیچوندن اون پیچ و زیاد کردن بیس، مقدار بیس کاملاً افزایش پیدا میکنه، بیس بومی تر میشه و این بومی شدن توی بعضی ترک ها خیلی بیشتر به چشم میاد یکی از نتایجش اینه که ضربات بیس خیلی دیرتر محو میشن، و کلاً بیس ریلکس تر و نرمتر میشه
    توی قسمت مید، احساس می کنم مقداری از شفافیت کم شده و نسبت به قبل مید حالت محتاطانه تری می گیره و شفافیت قبلش رو نداره، البته میزان این تغییر مطمئناً به اندازۀ میزان تغییری که توی بیس شاهد هستین نیست
    در کل با پیچوندن و زیاد کردن او پیچ، ie8 صداش آرومتر و نرم تر میشه.

صحبت نهایی:
    توجه داشته باشین که اکثر اختلاف های گفته شده در بالا اختلاف های کمی هستن که وقتی دو هدفون رو در کنار هم همزمان مقایسه می کنین متوجه مقدار دقیق اونها میشین وگرنه حتماً توجه داشته باشین که اگر مدتی با هدفونی آهنگ گوش بدین، مغزتون به صورت اتوماتیک خودش رو مقداری با اون تطبیق میده و این اختلاف ها براتون کمتر از اون چیزی خواهد بود که من اینجا نوشتم.

در ضمن هر دوی این هدفون ها امکان استفاده با تنظیم اکولایزر رو دارن ولی شما با اکولایزر در بهترین حالت فقط مقدار بلندی فرکانس ها رو کم و زیاد می کنین و به هیچ وجه نمیتونین کاری با کیفیت صدا و همچنین سوند استیج و تفکیک ساز و ایمجین و سرعت محو شدن نت ها انجام بدین.

آقا ریویوی بسیار خوبی بود ..
    در مورد سری های ie8 و جا رفتن تو گوش من اون مشکل رو که گفتین من ندارم
    در مورد سیم هم سیمهاش به سیستمی دارن این که اصلا گره نمیخورن ..
    در مورد پیچ تنضیم بیس هم بهتر نبود تو حالت وسط قرار داده میشد و اون موقع تست انجام میشد

2. این کاربر از fereydoon1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا ریویوی بسیار خوبی بود ..
    در مورد سری های ie8 و جا رفتن تو گوش من اون مشکل رو که گفتین من ندارم
    در مورد سیم هم سیمهاش به سیستمی دارن این که اصلا گره نمیخورن ..
    در مورد پیچ تنضیم بیس هم بهتر نبود تو حالت وسط قرار داده میشد و اون موقع تست انجام میشد
    ممنون از وقتی که گذاشتید و خوندید و همچنین از توجهتون

در مورد فیت شدن توی گوش، شاید تعریف بنده از خوب فیت شدن با تعریف شما از خوب فیت شدن مقداری متفاوت باشه ولی یک چیز رو مطمئنم که ie8 رو به هیچ وجه نمیتونین مثل یک هدفون داخل گوشی واقعی داخل گوش قرار بدین به قول اونوریا shallow-fitting earphones ولی وستون به مفهوم واقعی یک هدفون داخل گوشی، داخل گوشتون سفت و محکم وایمیسته

در مورد پیچ خوردن سیم هاش، خب توجه داشته باشین که من دارم دو تا هدفون رو با هم مقایسه می کنم و توی استفادۀ 10 روزۀ من از ie8 سیم اون بیشتر پیچ و تاب می خورد که البته اگر به نحوۀ ساخت کابل دو هدفون دقت کنین انتظار چنین چیزی رو باید داشته باشید. (کابل وستون به صورت بافته شده هست و برای همین پیچ خوردن توش کمتره.)

در مورد پیچ تنظیم بیس، مگه من گفتم که پیچ رو کجا قرار دادم؟ من فقط گفتم با زیاد کردن پیچ. به هرحال با زیاد کردن اون پیچ اون تغییراتی که گفتم برای من رخ داد حالا هرچی بیشتر زیاد می کردم، اون تغییرات بیشتر میشد

4. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام دوستان من تصمیم گرفتم هدفون beats by dr dre sesation XE ORJINAL رو بگیرم و یقین دارم که اورجیناله قیمت هم 90 تومان
    ممنون میشم راهنماییم کنید که خوبه با نه ؟
    گوشیم آیفون 4 هست
    فقط ایرانی گوش میدم و بیس برام مهمه
    منون
    دوستان خواهش میکنم جواب منم بدید

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

گفتم دیگه قیمت این هدفون اصلش خود بیتس زده 149 دلار یعنی 350 مال شما احتمالا تقلبیه

با این قیمت به هدفون های سونی - سن هایزر و کریتیو بنگر .......... + akg

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از جوابتون.
    به نظر شما بهتر نیست از این هدفونای in-ear استفاده کنم؟ کیفیتاشون چطوره؟
    من روزی 2-3 ساعت آهنگ گوش میدم، برای گوش مضره یا نه؟
    ممنون میشم اگه یه مقایسه برام انجام بدین.
    با تشکر
    هدفونهاي داخل گوشي با فولسايزها تفاوت زيادي دارن و بسته به نوع استفاده بايد نوع مناسب رو انتخاب كنيم.
    هدفونهاي داخل گوشي اگه با ولوم بالا و به مدت زيادي (بيش از نيم ساعت) استفاده بشه مضر هست ولي خوب از عامليت پرتابل بودن و نشت نكردن صدا و بعضي موارد ديگه برتري داره نسبت به فولسايزها و در مقابل كيفيت صداي فولسايزها برتري محسوسي نسبت به داخل گوشيها داره.

8. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من به دنبال یک این ایر هستم
    چیزایی که من انتظار دارم از هندزفریم اینه که صدای خواننده رو خیلی شفاف پخش کنه
    من قبلا سه سال این ایر فیلیپس داشتم و واقعا از صداش لذت می بردم
    من رپ و پاپ زیاد گوش میدم برای همین بیس زیاد اصلا اهمیت نداره
    یک ماهی ۶۳۰ کریتیو گرفتم ولی دلمو خیلی زد
    ۹۷۵۰ فیلیپس رو خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم مثل اون قیلی که داشتم تفکیک پ جزییات صداش خوبه یا نه
    شما چه مدلی رو تو برند ها پیشنهاد میکنید
    حداکثر ۸۰ تومان
    چند مدل از هدفونهاي داخل گوشي audio technica از جمله ck55 رو ميتونين تهيه كنين.البته شديدا تاكيد ميشه قبلش تستشون كنين چون سليقه خيلي خاصي دارين با توجه به اينكه صداي هدفونهاي فيليپس رو به كريتيو ترجيح دادين

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام سالار جان من میخوام تو مایه های 100 تومن هدفون روی گوش بگیرم سنهایزر HD201 یا 228 یا Px100-II یا گزینه بهتری هم وجود داره ؟مرسی
    سلام بنظر من تو اين رنج هدفون akg k77 رو تهيه كنين بهتره البته صداي px100 هم قابل قبوله ولي انتظاري كه از hd201 يا hd228 به عنوان هدفوني از سنهايزر دارين براورده نخواهند شد.

11. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه هدست عالی معرفی کنید لطفا ! بودجه تا 40 تومن هم راه داره
    تو اين رنج بهترين هدستها متعلق هست به مارك creative. يه تحقيقي بين مدلهاي موجود در اينترنت انجام بدين .متاسفانه هدستهاش رو تست نكردم .

13. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من دیروز رفتم یک هدفون بخرم. راستش تو فکر AKg-k340 بودم. دو مدل هم از کریتیو ep-830 و ep-630 را امتحان کردم یک مدل هم از سنهایزر.
    هیچ کدوم کیفیتش راضی کننده نبود. بدترین صدای ممکن هم همین کریتیو ep-830 داشت.
    بعد رفتم یک مدل soundmagic e10 امتحان کردم. راستش تاحالا اسمشم نشنیده بودم. ولی کیفیت صداش خیلی عالی بود.قیمتش 65 تومن. به جرات میگم کیفیت ساختش و کیفیت صداش خیلی بهتر از مدل هایی تا محدوده 150 تومنه.
    حتما این مدل را در نظر داشته باشید.
    من امروز هم که اومدم یک مقدار بررسی های سایت های مختلف را در مورد این هدفون خوندم دیدم همه ازش تعریف کردند.
    البته کیفیت صدا یک مساله سلیقه ای هم هست. ولی من خیلی ازش راضی هستم.
    با تشكر
    بله فكر كنم اين مطلب كه دوره دوره اي هدفونهاي گم نام هست از rave-87 داره واقعيت پيدا ميكنه.
    لطفا محلي كه اين هدفون رو ديدين رو اعلام كنين و اينكه ايا مدلهاي ديگه اي از اين برند هم موجود داشتن؟

15. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام دوستان من تصمیم گرفتم هدفون beats by dr dre sesation XE ORJINAL رو بگیرم و یقین دارم که اورجیناله قیمت هم 90 تومان
    ممنون میشم راهنماییم کنید که خوبه با نه ؟
    گوشیم آیفون 4 هست
    فقط ایرانی گوش میدم و بیس برام مهمه
    منون
    خيلي خوبه البته براي سبكي كه ميخواين تقريبا همه هدفونها تو يك سطح قرار ميگيرن و اگه برند براتون مهم نيست ميتونين هدفوني كه دوستان توضيحات كاملي دربارش دادن بنام creative ep630 رو تهيه كنين.نتيجه يكساني خواهيد گرفت.موفق باشين

17. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •