کاملا تایید میشه !!! پینگ با 4.2.2.4 برای من 850 !!!! واقعا متاسفم برای این شرکت ها که فقط اولش بلدن خوب سرویس بدن![]()
کاملا تایید میشه !!! پینگ با 4.2.2.4 برای من 850 !!!! واقعا متاسفم برای این شرکت ها که فقط اولش بلدن خوب سرویس بدن![]()
آقا سلام . تایید میشه حرف دوستان پینگ منم الان روی 950 هست ! تازه من سرویس 2مگ تا 4 مگ دارم مثلا ! باورم نمیشه ! 2روزه که اینجوری شده ! دیروز باز بهتر بود اما الان رسما انگار با وایمکس 128 وصل شدم ! این دیگه چه جورشه ! ؟! اینم عکس وضعیت نت !![]()
Last edited by raul793; 30-10-2012 at 23:24.
چرا وضعیت شماها انقدر خرابه !؟
انگار من باید کلام رو حسابی محکم بچسبمو از الان برم تو فکر آلترناتیو برای وقتی که مثل دوستان شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بیشتر از 25 روز دوام نیاوردم و تا این وضع داغونو دیدم ، سریع درخواست جمع آوری رو اعلام کردم .... شبی نبود که نتم قطع نمیشد .... الان از مخابرات دارم 512 نامحدود .... روزی راحت 4گیگ شیرین دانلود میکنم و گوش شیطون کر قطعی هم نداشته تا حالا ....
داداش ما خودمونو ... دادیم 512 نداد مخابرات.چجوری گرفتی ؟؟
یه سوالم داشتم.من 1 مگ آسیا تک دارم.ماهی 27 تومن واسم میافته.سرعتش تو روز عالیه اما تو ساعات فری مخصوصا 1 تا 5 افتضاحه.بین 40 تا 70 اما 5 تا 9 حدودا 130 میشه .می خوام نوین نت بگیرم.اوضاش بهتره ؟؟ قیمتش که خیلی پایینه
تا سرعت 512 که همه میتونن بگیرن منطقه ما ، مشکلی نداره .... 1MB هم میشد بگیرم فقط کارت دانشجویی نیاز بود ... چون قیمتش یکم گرون بود همین 512 رو گرفتم ......
درسته خودم مشکلی ندارم اما به شخصه پیشنهاد میکنم امیرجان که فعلا به هیچ وجه سمت نوین نت نیای تا وضعیتش معلوم بشه ؛ الان تقریبا جمع خیلی زیادی از دوستان مشکل دارند باهاش.
دادا مخابراته شهرتون تا چقد پهنای باند میده ؟!
شما منطقه کجا هستین.من حدودا 3 4 ماه پیش رفتم .یعنی عوض شده قانون ؟
فقط یه نکته رو باید بگم که من مشکل سرعت اینترنت ندارم ! یعنی سرعت من بین 300 تا 500 یا حتی 600 بالا و پایین میره و حتی شبا هم روی 300 هست حدودا اما پینگم 2 روزه خیلی افتضاح شده ! اصلا پینگ 900 قابل تصور نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)