تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 129 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

آره خودم هم به این قضیه پاک کردن فکر کردم ...
    زیاد هم اپن ورد نیست مثله جی تی ای ! تو جی تی ای خیلی بیشتر میشد بچرخیم و کار انجام بدیم اما فارکرای نه

جریان بازی رو بعد از اینکه دوستام رو کشتم خوندم تشکر هم کردم. فقط یه نکته، جیسون جدی جدی میمیره به دسته سیترا ؟ ( چی گفتم !! )
    من چه جوری می تونم این مراحل رو برم ؟ سیوی داری از این بازی قبل از اونجایی که بین دوستات و سیترا باید یکی رو انتخاب کرد ؟
    بعد یه جایی هم بود که اون یارو که منطقه نظامی داره که انگشت جیسون رو هم قطع می کنه ! ( یادت اومد ؟ ) با رفیقم میخوایم بریم پیشش که ازم میپرسه میای یا نه اوکی و کنسل میاره اونجا چی میشه دقیقا ؟ اوکی رو زدم جریان رو فهمیدم اما اگه کنسل میزدم چی میشد ؟

کلا سیوی از این بازی داری که قبل از این دو تا بخش باشه ؟ من همه سیو هام خیلی قدیمیه ماله مرحل اولیه حال ندارم دوباره برم

اگه سیوش رو بهم بدی ممنون میشم

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اره دیگه کلا شما بازیچش بودین.
    سیو که من ندارم ولی یادمه که اگر هم بخواید به اون انتخاب برسید میاردتون از چند تا مرحله قبلی.
    هیچی اون گزینه ها رو میده میگه اگر جوابتون بله باشه تا اخر بازی نمی تونید چرخ بزنید و همچنین الان لباس نظامی دارید مناطق نظامی بهتون گیر نمی دن.فقط همین
    فقط GamerProfile بازی برام باقی مونده که حجمش 3KB هست.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

باشه اشکال نداره باز هم ممنون از توضیح داستان

دیگه پاکش می کنم بره پی کارش

داره خودمونی میشه kasra-ha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

عالی بود. به نظر من این بازی یه شاهکار واقعیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از kasra-ha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان عزیز

میشه در مورد نحوه بازی راهنمایی کنید مثلا در منوی بازی منظور از اینها چیه و چکار باید کرد
    1- skilld
    2- crafting که میگه حیوون بکش و تجهیزات درست کن و ما حیوون میکشیم و لی اثر نداره و حتی گیهاهان برای پر کردن جون بر نمیداره
    3- loot ruck suck که دائم پیغام میده فوله
    تفنگ و تیر هم میخرم اما تو دستم نیست و تیرها زود تموم میشه
    خلاصه راهنمایی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وقتی بازی میکنی و مثلا افراد رو میکشی بهت یک سری پوینت میده و وقنی پوینت ها به یه حدی رسید یک skill point بهت میده که میتونی توی منوی skill بری و خرجش کنی. مهارت هات اینجوری اضافه میشه. مثلا اینکه بتونی با چاقی طرف رو بکشی بعدش جسدش رو حرکت بدی و از این چیزا

گیاها رو بر میداری که جمع میشن توی همون loot ruck suck که میگی هی پر میشه! بابد ازشون توی منوی crafting استفاده کنی که بهت چیزای جدید میده مثلا سرنگ جون با گیاه سبز ساخته میشه. همینطور از حیونا برای پیشرفت دادن چیزای دیگه باید استفاده کنی مثل افزایش مقدار پولی که میتونی حمل کنی و ...

وقتی هم ساکت پر میشه میتونی توی فروشگاه با زدن دکمه quick sell همشون رو بفروشی و تبدیل به پول کنی

8. این کاربر از Hamid323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان عزیز

میشه در مورد نحوه بازی راهنمایی کنید مثلا در منوی بازی منظور از اینها چیه و چکار باید کرد
    1- skilld
    2- crafting که میگه حیوون بکش و تجهیزات درست کن و ما حیوون میکشیم و لی اثر نداره و حتی گیهاهان برای پر کردن جون بر نمیداره
    3- loot ruck suck که دائم پیغام میده فوله
    تفنگ و تیر هم میخرم اما تو دستم نیست و تیرها زود تموم میشه
    خلاصه راهنمایی ممنون
    دوست عزیز، واسه ارتقای هر مورد باید یه سری موارد که تو Craft هستشو جمع کنی.
    البته واسه اینکه هر موردو تا مرحلةی آخر ارتقا بدی، باید یه سری مراحلو که توش کشتن یه حیونای خاصی هستو انجام بدی.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

10. این کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آره خودم هم به این قضیه پاک کردن فکر کردم ...
    زیاد هم اپن ورد نیست مثله جی تی ای ! تو جی تی ای خیلی بیشتر میشد بچرخیم و کار انجام بدیم اما فارکرای نه

جریان بازی رو بعد از اینکه دوستام رو کشتم خوندم تشکر هم کردم. فقط یه نکته، جیسون جدی جدی میمیره به دسته سیترا ؟ ( چی گفتم !! )
    من چه جوری می تونم این مراحل رو برم ؟ سیوی داری از این بازی قبل از اونجایی که بین دوستات و سیترا باید یکی رو انتخاب کرد ؟
    بعد یه جایی هم بود که اون یارو که منطقه نظامی داره که انگشت جیسون رو هم قطع می کنه ! ( یادت اومد ؟ ) با رفیقم میخوایم بریم پیشش که ازم میپرسه میای یا نه اوکی و کنسل میاره اونجا چی میشه دقیقا ؟ اوکی رو زدم جریان رو فهمیدم اما اگه کنسل میزدم چی میشد ؟

کلا سیوی از این بازی داری که قبل از این دو تا بخش باشه ؟ من همه سیو هام خیلی قدیمیه ماله مرحل اولیه حال ندارم دوباره برم

اگه سیوش رو بهم بدی ممنون میشم
    اون قسمتو باید OK بزنی، ورگرنه هیچ اتفاقی نمی افته و دوباره همون پیام میاد.
    کلا پیام بیخودیه، هیچ تاثیری تو بازی نداره.

12. این کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه چند تا دیگه سوال پیش اومد:
    1- اونایی که میگن دو تا چیایان داره بازی انتخاب کردن، کجا انتخاب کردن؟؟ واسه من بدون انتخاب از دوستاش خدافظی کرده
    2- یکی از دوستان تو چند پست قبلی گفته بود واس کشته نشد...ولی واسه من که وسظ بازی واس رو با چاقو کشت...فرق داشتن؟؟؟
    3- تو ارقا کیف پول و ای چیزا تو آخرین گزینه ها حیوونا عجیب غریبن تو نقشه هم نیستن ا کجا پیدا کنیم؟؟؟
    ۳- واسه پیدا کردن اون حیونا باید مأموریتهای اضافی که تو مناطقی که از دست دشمنا آزاد میکنیمو، انجام بدیم.
    کل حیونا از اونجا پیدا میشن، که فکر کنم یه بوفالو، یه یوزپلنگ سیاه و یکی دیگه بود که الان یادم نیست.
    البنه اینا رو باید با اسلحه خاصی که خودش میگه بکشی.!!!

14. این کاربر از soranstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من به به مشکل عجیب برخوردم.بعد از کشتن BOSS دوبین و rOCK کلا از لیست حذف شدن.یعنی کار نمیکنن.الان نه دوربین دارم نه سنگ. راه حلی داره که برگردونمش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •