تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 3017 اولاول ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه mohsen250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوستان این شرکت جدیده(پاس ماناماد روی خطوط فیبر نوری) یه مشکل که دره اینه که از ترافیک بسیار زیاد کم میکنه.
    واسه من از دیروز تا الان 1گیگ از حجمم کم کرده.
    نه رمزم رو کسی داره نه ویندوز یا برنامه ای آپدیت میشه . تازه نرم افزار نمایش پهنای باند هم دارم.
    استفاده که نمیکنم کم نمیکنه .
    میبینید 4تا صفحه باز میکنم 30 مگ میپره خیلی خیلی بده
    پینگ شما چنده دوست عزیز

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

سلام بچه ها
    مودم adsl رو به لپ تاپ وصل میکنم ارور734 و 629 میده هرچی شبکه رو دیسیبل میکنم و رفع مشکل ویندوز رو میزنم بازم وصل نمیشه ولی با پی سی راحت وصل میشه کسی نمیدونه مشکلش چیه؟قبلا وصل میشد ولی جدیدا وصل نمیشه
    علی جان با چه نوع کانکشنی وصل میشی ؟؟ هر دو pc و لبتاپ یکی هستن نوع کانکشنشون ؟؟؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوستان این شرکت جدیده(پاس ماناماد روی خطوط فیبر نوری) یه مشکل که دره اینه که از ترافیک بسیار زیاد کم میکنه.
    واسه من از دیروز تا الان 1گیگ از حجمم کم کرده.
    نه رمزم رو کسی داره نه ویندوز یا برنامه ای آپدیت میشه . تازه نرم افزار نمایش پهنای باند هم دارم.
    استفاده که نمیکنم کم نمیکنه .
    میبینید 4تا صفحه باز میکنم 30 مگ میپره خیلی خیلی بده
    از برنامه هایی مثل سوسک یا wpn ... استفاده نمی کنی؟

کم کردنش با برنامه پهنای باند چک کن اختلافش چقدر هست.

سرعت شبانه تون چطور بود ثابت بود؟

بی زحمت چندتا تست با اسپید تست از سرور تهران، هلند و نیویورک بگیر ببینیم اوضاعشون چطوره.
    Last edited by arash59b; 09-10-2012 at 09:01.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

پینگ شما چنده دوست عزیز
    پینگش بالاست حدودا 150 از سرور تهران

از برنامه هایی مثل سوسک یا wpn ... استفاده نمی کنی؟

کم کردنش با برنامه پهنای باند چک کن اختلافش چقدر هست.

سرعت شبانه تون چطور بود ثابت بود؟

بی زحمت چندتا تست با اسپید تست از سرور تهران، هلند و نیویورک بگیر ببینیم اوضاعشون چطوره.
    از free g**t استفاده میکنم . چطور ؟؟؟؟

دیشب سرعت بیت 90 تا 110 بود تو ساعت رایگان

5. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

از free g**t استفاده میکنم . چطور ؟؟؟؟
    خوب دیگه

مشکل همینجاست. شما وقتی از این قبیل برنامه ها استفاده می کنی ترافیکت نسبت یه حالت عادی تقریبا دو برابر میشه.

7. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب دیگه

مشکل همینجاست. شما وقتی از این قبیل برنامه ها استفاده می کنی ترافیکت نسبت یه حالت عادی تقریبا دو برابر میشه.
    میشه بگید کی همچین حرفی زده
    به حق چیزای نشنیده

9. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

میشه بگید کی همچین حرفی زده
    به حق چیزای نشنیده
    برای اینکه با طرز کار این برنامه ها آشنا نیستید و فقط رو دکمه کنکتش کلیک می کنید و......

یه نکته از هزار نکته استفاده از برنامه های پروک.سی و WPN اینه که شما وقتی پک اطلاعاتی رو با اینترنت معمولی می فرستید همین پک با همین اندازه به سرور مقصد می ره

ولی وقتی از پروک.سی استفاده می کنید برای اینکه پک شما توسط مخابرات فیل.تر نشه این برنامه ها میان پک شما رو داخل چند پک دیگه که رمزنگاری شده هستند قرار میدن تا مخابرات نتونه پک شما رو شناسایی کنه. موقع برگشت اطلاعات هم باز همین اتفاق میاقته

و وقتی پک به کامپیوتر میرسه برنامه پروک.سی پک های اضافی رو حذف می کنه و پک اصلی رو به شما میده. از اونجایی که پک هایی که پروک.سی به اطلاعات شما اضافه میکنه وزن ندارند ولی حجم دارند،

در نهایت حجم پهنای باند مصرفی شما افزایش پیدا می کنه.

روش تست: شما یه برنامه مانیتورینگ پهنای باند نصب کن. بعد یه فایل رو دانلود کن. سرعت دانلود IDM رو با سرعت دانلودی که برنامه مانیتورینگ نشون میده چک کن می بینی که این دوبرابر IDM هست

بعد حجم فایلی که دانلود کردی رو با حجم ترافیک مصرفی که برنامه مانیتورینگ نشون میده چک کن ببین چطورن.

دوست من اینترنت فقط و دانلود فیلم و موسیقی نیست دنیای وسیعیه !
    اصلا می دونی چرا این برنامه ها معمولا مجانی هستند یا کی خرج این سرورها رو میده؟؟؟ یا فکر کردی از قیافه من و شما خوششون اوموده یا گربه هایی هستند که برای برای رضای خدا موش می گیرند.
    Last edited by arash59b; 09-10-2012 at 10:18.

11. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای اینکه با طرز کار این برنامه ها آشنا نیستید و فقط رو دکمه کنکتش کلیک می کنید و......

یه نکته از هزار نکته استفاده از برنامه های پروک.سی و WPN اینه که شما وقتی پک اطلاعاتی رو با اینترنت معمولی می فرستید همین پک با همین اندازه به سرور مقصد می ره

ولی وقتی از پروک.سی استفاده می کنید برای اینکه پک شما توسط مخابرات فیل.تر نشه این برنامه ها میان پک شما رو داخل چند پک دیگه که رمزنگاری شده هستند قرار میدن تا مخابرات نتونه پک شما رو شناسایی کنه. موقع برگشت اطلاعات هم باز همین اتفاق میاقته

و وقتی پک به کامپیوتر میرسه برنامه پروک.سی پک های اضافی رو حذف می کنه و پک اصلی رو به شما میده. از اونجایی که پک هایی که پروک.سی به اطلاعات شما اضافه میکنه وزن ندارند ولی حجم دارند،

روش تست: شما یه برنامه مانیتورینگ پهنای باند نصب کن. بعد یه فایل رو دانلود کن. سرعت دانلود IDM رو با سرعت دانلودی که برنامه مانیتورینگ نشون میده چک کن می بینی که این دوبرابر IDM هست

بعد حجم فایلی که دانلود کردی رو با حجم ترافیک مصرفی که برنامه مانیتورینگ نشون میده چک کن ببین چطورن.

اصلا می دونی چرا این برنامه ها معمولا مجانی هستند یا کی خرج این سرورها رو میده؟؟؟ یا فکر کردی از قیافه من و شما خوششون اوموده یا گربه هایی هستند که برای برای رضای خدا موش می گیرند.
    داداش یه قسمت از حرفات درسته و قبول دارم
    ولی اینطور نیست که دو برابر مصرف کنه
    شما وقتی با idm دانلود میکنی خود برنامه ------ ***فایر هم سرعتو میزنه میتونی مقایسه کنی مفدار رسیو از هر کانکشنم میزنه
    بعدم من هر شب با سوسک دانلود میکنم ولی وقتی از سامانه خود مخابرات نگاه میکنم حجم مصرفی رو کمتر زده که بیشتر نزده

بعدم اینطور که شما استنباط کردی یه مشکلی هست
    وقتی ما پنای باندمون مثلا رو 1024 قفله و سرعت دانلود از 120 بیشتر نمیشه اینطور که نظر شماست باید وقتی از سوسک استفاده میکنیم سرعت 240 بگیریم که عملا پهنای باندمون همچین اجازه ای رو نمیده پس وقتی دانلود منیجر سرعت 120 رو با سوسک نشون میده این چطور با فرضیه شما جور در میاد؟
    Last edited by sh@y@n; 09-10-2012 at 10:37.

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

درسته اما تفاوت چندانی نیس اصلا ....

14. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

داداش یه قسمت از حرفات درسته و قبول دارم
    ولی اینطور نیست که دو برابر مصرف کنه
    شما وقتی با idm دانلود میکنی خود برنامه ------ ***فایر هم سرعتو میزنه میتونی مقایسه کنی مفدار رسیو از هر کانکشنم میزنه
    بعدم من هر شب با سوسک دانلود میکنم ولی وقتی از سامانه خود مخابرات نگاه میکنم حجم مصرفی رو کمتر زده که بیشتر نزده
    نوشته های من رو با دقت بخون.

ترافیکت نسبت یه حالت عادی
    تقریبا
    دو برابر میشه.
    سوسک هم سیستمش یکم فرق می کنه و نسل جدیدی محسوب میشه

سوسک از روشی که بالا گفتم استفاده نمی کنه و برای همین مقدار حجم مصرفی شما رو زیاد نمی کنه و در عوض سرعت رو هم بهبود می بخشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •