پینگ شما چنده دوست عزیز
پینگ شما چنده دوست عزیز
علی جان با چه نوع کانکشنی وصل میشی ؟؟ هر دو pc و لبتاپ یکی هستن نوع کانکشنشون ؟؟؟
از برنامه هایی مثل سوسک یا wpn ... استفاده نمی کنی؟
کم کردنش با برنامه پهنای باند چک کن اختلافش چقدر هست.
سرعت شبانه تون چطور بود ثابت بود؟
بی زحمت چندتا تست با اسپید تست از سرور تهران، هلند و نیویورک بگیر ببینیم اوضاعشون چطوره.![]()
Last edited by arash59b; 09-10-2012 at 09:01.
پینگش بالاست حدودا 150 از سرور تهران
از free g**t استفاده میکنم . چطور ؟؟؟؟
دیشب سرعت بیت 90 تا 110 بود تو ساعت رایگان
![]()
خوب دیگه
مشکل همینجاست. شما وقتی از این قبیل برنامه ها استفاده می کنی ترافیکت نسبت یه حالت عادی تقریبا دو برابر میشه.
میشه بگید کی همچین حرفی زده
به حق چیزای نشنیده![]()
برای اینکه با طرز کار این برنامه ها آشنا نیستید و فقط رو دکمه کنکتش کلیک می کنید و......
یه نکته از هزار نکته استفاده از برنامه های پروک.سی و WPN اینه که شما وقتی پک اطلاعاتی رو با اینترنت معمولی می فرستید همین پک با همین اندازه به سرور مقصد می ره
ولی وقتی از پروک.سی استفاده می کنید برای اینکه پک شما توسط مخابرات فیل.تر نشه این برنامه ها میان پک شما رو داخل چند پک دیگه که رمزنگاری شده هستند قرار میدن تا مخابرات نتونه پک شما رو شناسایی کنه. موقع برگشت اطلاعات هم باز همین اتفاق میاقته
و وقتی پک به کامپیوتر میرسه برنامه پروک.سی پک های اضافی رو حذف می کنه و پک اصلی رو به شما میده. از اونجایی که پک هایی که پروک.سی به اطلاعات شما اضافه میکنه وزن ندارندولی حجم دارند،
در نهایت حجم پهنای باند مصرفی شما افزایش پیدا می کنه.
روش تست: شما یه برنامه مانیتورینگ پهنای باند نصب کن. بعد یه فایل رو دانلود کن. سرعت دانلود IDM رو با سرعت دانلودی که برنامه مانیتورینگ نشون میده چک کن می بینی که این دوبرابر IDM هست
بعد حجم فایلی که دانلود کردی رو با حجم ترافیک مصرفی که برنامه مانیتورینگ نشون میده چک کن ببین چطورن.
دوست من اینترنت فقطو دانلود فیلم و موسیقی نیست دنیای وسیعیه !
اصلا می دونی چرا این برنامه ها معمولا مجانی هستند یا کی خرج این سرورها رو میده؟؟؟ یا فکر کردی از قیافه من و شما خوششون اوموده یا گربه هایی هستند که برای برای رضای خدا موش می گیرند.![]()
Last edited by arash59b; 09-10-2012 at 10:18.
داداش یه قسمت از حرفات درسته و قبول دارم
ولی اینطور نیست که دو برابر مصرف کنه
شما وقتی با idm دانلود میکنی خود برنامه ------ ***فایر هم سرعتو میزنه میتونی مقایسه کنی مفدار رسیو از هر کانکشنم میزنه
بعدم من هر شب با سوسک دانلود میکنم ولی وقتی از سامانه خود مخابرات نگاه میکنم حجم مصرفی رو کمتر زده که بیشتر نزده
بعدم اینطور که شما استنباط کردی یه مشکلی هست
وقتی ما پنای باندمون مثلا رو 1024 قفله و سرعت دانلود از 120 بیشتر نمیشه اینطور که نظر شماست باید وقتی از سوسک استفاده میکنیم سرعت 240 بگیریم که عملا پهنای باندمون همچین اجازه ای رو نمیده پس وقتی دانلود منیجر سرعت 120 رو با سوسک نشون میده این چطور با فرضیه شما جور در میاد؟
Last edited by sh@y@n; 09-10-2012 at 10:37.
درسته اما تفاوت چندانی نیس اصلا ....
نوشته های من رو با دقت بخون.
ترافیکت نسبت یه حالت عادیتقریبادو برابر میشه.سوسک هم سیستمش یکم فرق می کنه و نسل جدیدی محسوب میشهدر نهایت حجم پهنای باند مصرفی شما افزایش پیدا می کنه.
سوسک از روشی که بالا گفتم استفاده نمی کنه و برای همین مقدار حجم مصرفی شما رو زیاد نمی کنه و در عوض سرعت رو هم بهبود می بخشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)