تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 475 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    می خوام یک تبلت بخرم
    کار زیادی ازش نمی‌خوام بخاطر همین پول زیادی هم نمی‌خوام بابتش بدم در حد 400 -500
    اصل کارهایی که میخوام بکنم خوندن کتاب هست و اتصال به اینترنت و دیدن صفحات وب
    صفحش کیفیت خوبی داشته باشه که می خوام ساعت ها بهش خیره بشم برای جشمام مشکل پیش نیاد
    دنبال کتاب خوان بودم اما مطمئن نیستم به اینترنت وصل شه و اطلاعات زیادی ندارم ازش
    تبلت هم فکر کنم باید چینی بگیرم تو این قیمت
    لطفا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    می خوام یک تبلت بخرم
    کار زیادی ازش نمی‌خوام بخاطر همین پول زیادی هم نمی‌خوام بابتش بدم در حد 400 -500
    اصل کارهایی که میخوام بکنم خوندن کتاب هست و اتصال به اینترنت و دیدن صفحات وب
    صفحش کیفیت خوبی داشته باشه که می خوام ساعت ها بهش خیره بشم برای جشمام مشکل پیش نیاد
    دنبال کتاب خوان بودم اما مطمئن نیستم به اینترنت وصل شه و اطلاعات زیادی ندارم ازش
    تبلت هم فکر کنم باید چینی بگیرم تو این قیمت
    لطفا راهنمایی کنید
    اگه کتابخوان کیندل یا کوبو بگیرید به اینترنت هم وصل میشه و صفحه اش مثل کاغذه ( نور نداره و بازتاب نور بیرون رو منعکس می کنه)
    ولی برای اینترنت با سرعت مرور گری خوبی نداره و خسته کننده است
    مدل های کیندل - کیندل تاچ- کوبو تاچ توی این رنج قیمت هستن
    اما تبت
    همون چینی هایی که پنل آی پی اس دارن براتون مناسب هستند که با این قیمت چینی باید بگیرید
    مدل Ainol NOVO Aurora II
    قیمت و کارایی خوبی داره
    HYUNDAI A7HD
    قیافه زیبایی داره ولی کارایی بالایی رو نداره

توی سایت ایران شیپینگ توضیحات کاملی داره که می تونی ببینی

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی میدونه الان نکسوس 7 توی کشور های همسایه اومده یا نه؟
    الان سری دوم تولید بیرون اومد یا هنوز نیومده؟
    اگه قیمت هم کسی می دونه بگه ممنون میشم

داره خودمونی میشه rezapr2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کسی میدونه الان نکسوس 7 توی کشور های همسایه اومده یا نه؟
    الان سری دوم تولید بیرون اومد یا هنوز نیومده؟
    اگه قیمت هم کسی می دونه بگه ممنون میشم
    يكي از دوستان گفت ميتونه 720 بياره

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

يكي از دوستان گفت ميتونه 720 بياره
    از کجا؟
    من تا 1 ماه دیگه یه سفر خارج از کشور دارم . می خوام ببینم می تونم از اونجا یه نکسوس 7 بیارم یا باید آخرش یه تب 2 بگیرم
    توی آمازون قمتش رو 200$ زده ولی میگن خارج هم حدود 300 تا 400 گیر میاد
    درسته؟

داره خودمونی میشه saadatpor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فقط تبلت‌های ویندوز 8 که مبتنی بر پردازنده‌های X86 اینتل هستند بازی‌های کامپیوترهای فعلی (اون هم نه خیلی گرافیک‌بالاهاشون) رو می‌گیرند که مدل‌هاشون محدوده و اگر هم باشه خیلی گرونه و نمی‌صرفه. بقیه تبلت‌های ویندوز 8 هم مبتنی بر پردازنده‌های شرکت ARM یعنی پردازنده‌های تبلت‌ها و اسمارت‌فون های کنونی (اندروید و ios و blacberry) بازی‌های کامپیوترهای کنونی (ویندوز 7 یا XP) رو نمی‌گیرند پس عملاً در سیستم‌عامل تفاوت چندانی حاصل نمی‌شه!! پس بهتون در وحله اول آی‌پد 3 اپل و در وحله دوم تبلت‌های اندرویدی البته آی‌پد به اندازه تبلت‌های اندرویدی در ایران کارایی نداره چون اپل و appstore شرکت اپل ایران رو ت‌ح‌ر‌ی‌م کردند.
    سلام پس دور ویندوز 8 خط بکشم اما درباره ios من فکر میکنم محدودیت های زیادی برای امنیت داره و بیشتر هم خودش توسیه میکنه از فروشگاه خودش برنامه بگیریم اما به قول خود شما ت ح ر ی م ه همین طور اندروید مارکت اما اندروید برنامه کرک شده راحت نصب میشه اما ios نمی دونم چه طور برنامه ها روش نصب میکنن
    من اگه اندروید بگیرم+ samsung galaxsy tab 7 میگیرم چون 700 تا 800 بیشتر نمیخوام پول بدم اما از صفحش خوشم نیامد یه کم کوچیکه ایا تبلت دیگه ای با همین ویژگی فقط صفحه بزرگتر هست معرفی کنید لطفا

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام پس دور ویندوز 8 خط بکشم اما درباره ios من فکر میکنم محدودیت های زیادی برای امنیت داره و بیشتر هم خودش توسیه میکنه از فروشگاه خودش برنامه بگیریم اما به قول خود شما ت ح ر ی م ه همین طور اندروید مارکت اما اندروید برنامه کرک شده راحت نصب میشه اما ios نمی دونم چه طور برنامه ها روش نصب میکنن
    من اگه اندروید بگیرم+ samsung galaxsy tab 7 میگیرم چون 700 تا 800 بیشتر نمیخوام پول بدم اما از صفحش خوشم نیامد یه کم کوچیکه ایا تبلت دیگه ای با همین ویژگی فقط صفحه بزرگتر هست معرفی کنید لطفا
    در حال حاضر تبلت با صفحه بزرگتر که به درد بخور باشه قیمتش بالای 1 تومن در میاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل با صفحه بزرگ‌تر با این قیمت و البته یک برند معتبر پیدا نمی‌شود البته مدل‌ها و برندهای چینی این قیمت دارند که به نظر من ارزش خریدن نداره، اگر کمی بودجه‌تون رو افزایش بدید می‌تونید با حدود 840 - 850 تا نهایتاً 900 هزار ایسوس Transformer TF101 (نسخه 16 گیگ بدون کیبورد) رو بگیرید که صفحه ده اینچی و پردازنده دوهسته‌ای داره و آپدیت اندروید 4 هم براش اومده. سونی تبلت اس هم هست که صفحه اش از TF101 ایسوس کوچکتره (9.4 اینچ) ولی 16 گیگش حدود 900 هزار هست که به نظر من ایسوس TF101 به صرفه‌تره.
    Last edited by Faramarz-1; 16-08-2012 at 11:00.

داره خودمونی میشه mojtabap99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام به دوستان من اول قصد خرید نکسوس 7 رو داشتم ولی وقتی رفتم بازار (مشهد) گیرنیومد که نیومد دوتا فروشنده به من onda vi40 Elite رو پیشنهاد کردن به قیمت 740 تومن حالا دوستان می خواستم بدونم این مدلی که به من پیشنهاد کردن مدل خوبی هستش چون قیمتش با نکسوس یکی هست یا نه همون نکسوس بهتره البته اگه مدلی بهتراز نکسوس هستش توی این رنج قیمت لطفا بگین ممنون اگه هرچه زودتر پاسخ بدین
    راستی برای خرید می شه به این سایت های اینترنتی فروش مثل tabletshop اعتماد کرد یا نه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این قیمت اصلا ارزش خرید نداره
    مسخره کردن خودشونو
    قیمت تبلتی هم که گفتید فوقش 500باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •