تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 160 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من جایی رو میشناسم مرکز تخصصصی کاشت و درمان هست چون شاید اصلا نیاز به کاشت نداشته باشی تقویت و درمان کفایت کنه هزینه هاش هم خیلی مناسبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ببخشید برای رشد مو و استحکام مو شامپو کافئین C1 ALPECIN بهتره یا شامپو ریوایوژن ؟
    کسی شامپو ریوایوژن استفاده کرده ؟ مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

روگین تقریبا" همون ماینوکسیدیل ـه البته با کمی تغییرات.
    مصرف ماینوکسیدیل خیلی بهتر از روگین هست چون 90% روگین های داخل بازار ایران تقلبی هستند. ( الکل و مقدار بسیار کم گلیسیرین)
    با سلام دوست خوبم ما حدود چندماه در انجمن دیگه در حال تبادل تجربیات هستیم

دوستانی دلیل چی هست می گید رویگن خوب نیست جواب نمی ده ما دو نوع روگین یکی فوم و یکی الکلی به نظر شما کدوم بهتر هست

تجربه خودم بگم
    بنده نوع ریزش من از نوع نازکی و کوتاه شدم هست از شقیقه 2 سانت کشید قبمت و خط مو 1 سانت و فرق سر گردی کوچیک ایجاد شد با این الان 23 سالم هست درمان زود شروع کردم از وقتی نازک شد یعنی 5 ماه پیش ولی درمان اصلی تاثیری روی بنده نداشت این نازکی اصلا ضخیم نشد مخصوصا قسمت جلو نازک و ووزو شده اصلا کاریش نمی شه کرد من حتی یک تار مو هم ریزش ندارم فقط نازک شدن و هی عقب می ره

مصرف درمانی روز 1 عدد فین پیشیا هندی اصل که تقلبیش زیاد هست فرقش بعدا می گم
    مانیو الوپکسی گرفتم که الکل خالص بود تقبلی از امد در امد
    و یک زنیک نیرچمد

فعلا هیمن توی این 5 ماه مصرف کردم بدتر شد

و الان می خوام درمان 6 ماهه خودم انجام بدم
    به نظر شما روگین فوم بگیرم چی ماینوی بگیرم بهتر هست و چه قرص های پیشنهاد می دید برای ضخیم شدن جلوی سر
    محلول تقویتی چی پیشینهاد می دید

-------------------------------------------------
    نظرات دوستان در انجمن دیگه این بود
    ریژوان بیگرم
    از محصولات تقویتی جی اف لارزتیک استفاده کنم که برند گرونی هست اصلا در ایران گیر نمی یاد که یکی ادعا می کرد موهاش با همین محلول ها تقویت کرده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض بهترین شامپوی ضد شوره چیست؟

با سلام خدمت دوستان.سر من مقدار کمی شوره داره و میخوام این شوره رو ریشه کن کنم. میخواستم بدونم بهترین شامپوی ضد شوره چیه؟
    شامپویی که شما استفاده کردید و ازش راضی بودید.
    من خودم شامپوی ایروکس ضد شوره استفاده کردم و خوب بود.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

شامپوهای ضد شوره کلیر ((با توجه به نوع موهاتون که چرب هست یا معمولی و...)) واقعا موثر هستند

6. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

من شوره سر بسیار بسیار شدید داشتم ... یعنی موهامو شونه میکنم کلی شوره داشتم . دو هفته قبل شامپوری سیر پرژک گرفتم به قیمت 4500 تومان . الان برطرف شده خیلی عالی بود .

8. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان
    من موهایی خشک و فر دار دارم و کف سرم حالتی معمولی داره نه خشکه نه چرب!
    الان حدودا یک ماه و نیمه که کف سرم خارش میگیره خارش وحشتناک و کلافه کننده،جدن نمیدونم چرا تا حالا به پزشک مراجعه نکردم!شاید از ترس مصرف داروی شیمیایی ...
    بگذریم.
    اول نرم کننده ام رو عوض کردم اما درست نشد بعد شامپو رو عوض کردم باز هم خارش ادامه داره،حتی ماسک مو رو هم مصرفش رو قطع کردم مدتی.
    خارش حالتی مقطعی داره یعنی همیشه نیست و اغلب بعد از حمام و وقتی که موهامو خیس خیس میبندم ایجاد میشه و قطع نمیشه! ولی شده که موهام خشک بوده و یهو خارش گرفته.
    نمیدونم دقیقا دلیلش چیه چون توی این مدت همه جور شامپو و نرم کننده ایرانی و خارجی مناسب با موهام استفاده کردم.
    درمان گیاهی نداره؟چیزی مثل بابونه سدر یا هرچی؟

یه سوال دیگه اینکه
    موهای من تار نازکی داره که همین نازک بودن باعث میشه بهم گره بخورن و موقع شانه کردن به مشکل بخورم!
    از ماسک موی انرژی آلوئورا و موس نیوا استفاده میکنم و شامپو هم برای موهای نازک استفاده کردم اما جواب نداد
    ریزش مو و موخوره هم ندارم.
    پیشنهادتون برای رفع نازکی مو و خوش حالتیش چیه؟

پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون

در آغاز فعالیت kamalisaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

از دوستاني كه درياره كاشت مو طبيعي در سر اطلاعات دارن كمك مي خواستم پسر عموي من بعد جور تونخ كاشتن موطبيعي تو سرشه و پرسو جو ميكنه و با وجود اين كه خود منم داره كم كم موهام ميريزه تا چند سال ديگه خودم هم نامزد كاشت مو هستم اين عمل چه جورياست . اگه از دوستان فاميل ها يا آشنايانتون كسي رو مي شناسين كه اين عمل رو انجام داده نتيجشو براي من و دوستاني كه شايد در اينده مجبور به كاشت شيم بگيد آيا اصلا كف سر رو خوب بعد عمل كاملا پوشيده ميشه ؟ هزينه اش تقريبا چقدره ؟ كدوم دكتر در داخل ايران اين عمل رو خوب انجام مي ده ؟ حالت عروسكي داره يعني كسي كه مي كاره قيافش تابلو ميشه يا نه ؟
    سلام دوست عزیز..متاسفانه این دغدغه اکثر مردای خوشتیپه منم دچار این مشکل بودم و شاید بتونم کمکتون کنم...از نظر تابلو بودن که باید بگم که نه عروسکی نمیشه اصلا و من کاملا راضی هستم میتونم دکتر خودمو به شما پیشنهاد بدم که یه سر بهش بزنین
    من از روش prp استفاده کردم و از اونجایی که حساسیت خانمها رو میدونی همسرم بعد از کلی تحقیق به قول خودش منو فرستاد پیش بهترین کسی که prp درست میکنه و استثنا باهاش تو این مورد موافق بودم
    من تلفن پزشکمو براتون میزارم امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم
    ۲۲۶۰۲۸۵۱ – ۲۲۶۴۹۱۴۹ دکتر قنبری

سلام دوستان ،خسته نباشيد.راستش من ١ سال و ٣ماه پيش موهام شروع به ريزش شديد كرد يه شوك عصبي داشتم و بعدش كاهش وزن زياد البته قبلش هم كاهش وزن داشتم و همچنين استرس امتحانات .دكتر رفتم و برام قرص اكوفن و شامپو و محلول سيستين ب٦ تجويز كردند ازمايش خون هم دادم مشكلي نبود فقط يه مقداري كم خون هستم .شامپو و محلولو استفاده كردم ولي خوب بايد بگم قرص فقط يه بسته استفاده كردم و ديگه نخوردم چون هيچ تغييري نميديدم و ميدونم كه عجول بودم وًتوقع داشتم زود اثر كنه .بعدش هم چند وقت يه بار از محلولهاي گياهي استفاده كردم . راستش فكر ميكنم همين ريزش مو رو كه ميبينم رو اعصابم تاثير ميزاره.ولي الان مدت ١ هفتس كه دارم قرص اكوفن ،قرص اهن و محلول سيستين ب٦ استفاده ميكنم ،خواستم اگه ممكنه باز راهنمااييم كنين .
    سلام دوست عزیز به نظرم بد نیست به وب سایت دکتر قنبری مراجعه کنید مطمئنم جواب خوبی برای پرسشتتون میگیرید
    شما قسمت 1
    ۱ – تلوژن افلوویوم( Telogen Effluvium ) رامطالعه کنید

در آغاز فعالیت rozaahmadi82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان پسری هستم 20 ساله که دارای موهای فوق العاده چرب و دچاره ریزش شدید موی سر هستم !
    به یه متخصص هم مراجعه کردم ولی بدون معاینه و تجویز آزمایش های لازم برای بنده محلول فیناستراید 5% و فین پشیا 1 میلی تجویز کرده که فین پشیا رو هر شب 1 عدد و ماینوکسیدیل رو به دلیل محدودیت و کارم فقط شبانه بمدت 3 ماهی هست استفاده میکنم ...
    تا الان که تغییری در ریزش موهای بنده بوجود نیومده !
    بنظرتون باید به یه پزشگ دیگه مراجعه کنم ؟
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید .

این هم یه شات از وضعیت کچلی بنده !

سلام
    خیلی دیتیل نگفتی ولی فک نمیکنم چربی مو تنها دلیلش باشه قرص خاصی میخوری ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز به نظرم بد نیست به وب سایت دکتر قنبری مراجعه کنید مطمئنم جواب خوبی برای پرسشتتون میگیرید
    شما قسمت 1
    ۱ – تلوژن افلوویوم( Telogen Effluvium ) رامطالعه کنید
    کمالی سعید ممنون از اطلاع رسانیتون به من که خیلی کمک کرد مطالعش البته که در نوشتن تا عمل کردن به نوشته ها راهی بس طولانی در پیش است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •