ای بترکی...
خوب بیا رئال دیگه....
ای بترکی...
خوب بیا رئال دیگه....
من از منچستر اصلا خوشم نمیاد .... ولی پیراهن شماره ی 7 این تیم رو خیلی دوست داشتم ولی از وقتی که این رونالدو این پیراهن رو می پوشه دیگه از این پیراهن هم خوشم نمیاد ..... این جور بازیکنای پول پرست رو باید از هر تیمی که هست با لگد بندازی بیرون!
با اين صحبتايي كه شده فكر كنم رونالدو رفتني باشه از منچستر. چون موندنش نه به صلاح منچستره نه به صلاح خود رونالدو.
(به نام خدا)
تیم فوتبال منچسترسیتی شب گذشته با مسئولان بارسلونا بر سر انتقال 45 میلیون دلاری رونالدینیو به توافق رسیده است.
من سیتی در این اندیشه است تا با انعقاد قراردادی چهارساله به ارزش 45 میلیون دلار، بازیکن برزیلی بارسا را به خدمت بگیرد و چنانچه این انتقال عملی شود، او گران ترین بازیکن انگلیسی خواهد بود.
برپایه گزارش تایمز آنلاین، تاکسین شیناترا، مالک تایلندی باشگاه سیتی، گفت: امضای قرارداد با رونالدینیو باعث می شود که این باشگاه بر روی نقشه فوتبال جهان دیده شود.
این در حالی است که روبرتو دی آسیس، برادر و مدیربرنامه های رونالدینیو، پیش تر گفته بود مقصد این بازیکن ایتالیا و تیم میلان خواهد بود. میلان با انعقاد قراردادی دو ساله خواهان به خدمت گرفتن رونالدینیو است.
بارسلونا درصدد است با فروش رونالدینیو، الکساندر هلب را با مبلغ 12 میلیون پوند به خدمت بگیرد
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by slambovich; 14-07-2008 at 21:02.
این شیناواترا بدجوری خر پوله.
اولش میخواست لیورپولو بخره که درگیر مشکلات سیاسی تو کشورش شد و نتونست و رفت منچسرتو خرید.
ازونایی هستش که بدجوری بلندپروازه.
ولی به نظر من بیرون انداختن اریکسون اشتباه بود
فعلا همین اقای تایلندی تحت پیگرده به خاطر یک سری مسائل مالی و اگه ثابت بشه 13 سال میره زندان به همراه همسرش
در مورد رونالدینیو بگم که الان دارن با برادرش که مشاورش هست همراه با گالیانی و ارنستو برونزتی قرار داد را میبندن
خود رونالدینیو هم به برادرش گفته فقط به پیشنهاد میلان جواب بده
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه منابع موثقی!!
منبع هاتون باید یا سایت خود رونالدینهو باشه یا بارسلونا نه اینا!!
رونالدینیو خیلی وقته که به من سیتی جواب رد داده ...
احتمالش خیلی زیاده که میلان بره ...
The Calcio world is in mourning after Sampdoria and Treviso midfielder Gionata Mingozzi was tragically killed
in a car crash this morning. The talented starlet, who was just 23-years-old, died after being involved in a head-on collision with a lorry.
The 23-year-old, who is co-owned by Samp and Treviso, was on his way to a medical ahead of the beginning of pre season training when he was involved in a head-on collision between his Porsche and a lorry near Venice. The tragedy occurred at around 8am.
“It is with the deepest sorrow that we will mourn with his family, friends and all who have had the privilege of knowing him during his tragically short life,” a statement on Treviso’s club website reads.
Mingozzi began his career with Ravenna in 2001 before joining Perugia in 2004. A year later he was snapped up by Sampdoria, where he made his Serie A debut.
He spent the 2006/07 season on loan at Lecce, before Treviso bought 50 per cent of his contract last summer
در یه تصادف در ماشینش کشته شده. به نقل از سایت گل.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)