تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 280 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ئه یادش بخیر ... عجب فصلی بود ! افشین امپراطور ! بچه ها دل شیر دارن ! هِــــــــــــیی ...
    هیچ چیزمون مثل آدمیزاد نیست اینم از فوتبالمون . تیم قهرمان مدیر - سرمربی - مربی -کادر فنی - نصف بازیکنا و ... فصل بعد عوض میشه ! کلا یه تیم دیگه میاد رو کار بعد ادعا فوتبال حرفه ای میکنن

2. 4 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در روزی که تیمهای لیگ برتری یکی پس از دیگری حذف شدن پرسپولیس هم داشت شوخی شوخی تا مرز حذف شدن میرفت

تیم به شکل عجیبی تبدیل شده به یک خط دفاعی

هرچقدر امروز فشار به خط دفاعی وارد شد 90 درصدش به خاطر این بود که تقریبا چیزی به اسم خط میانی و هافبک در تیم نبود و تیم مقابل اکثر دقایق مستقیما با خط دفاعی بازی میکرد

واقعا دلم برای نورمحدی سوخت یکی از خوبهای ما بود و با بدشانسی تمام توپ به نوک پاش گرفت و رفت جایی که هیچ دروازبانی نمیتونست بگیره

استیلی واقعا در مدیریت بازی مشکل داشت
    میخواست به بازیکنا کمترین فشار رو وارد کنه تا برای بازی با داماش خسته نباشن اما با قرار ندادن رضایی هاشمیان و بیرون کشیدن نصرتی و مصدومیت زارع عملا به تیم فشار بیشتری وارد شد
    تیمی در بازیهای نسبتا آسون استراحت میکنه و کمتر فشار میاره که با دو سه گل جلو باشه نه یک گل

و در وقتهای اضافه تیم نه مهاجم تازه نفس داشت نه هافبک سرحال کلا با مدیریت بد بازی یک بازی آسون تبدیل شد به یه بازی نفس گیر
    این تیم به شکل واضحی بد بازی میکنه

اینکه چه بلایی سر تیمی که اونجوری ذوب آهن رو در 18 قدم خودش فرو برده بود اومده خدا میدونه

یه روز در مقابل ذوب آهن یه بازی یه گله انجام میده و یه روز هم مثل امروز در برابر یه تیم معمولی اینقدر بد و شل بازی میکنه

وقتی اینقدر بین فراز و فرود تیم فاصله باشه و این فاصله رو نشه با منطق و معادلات عقلانی تحلیل و بررسی کرد مشخص میشه که یه جای کار عیب داره و شاید واقعا بعضی ها کم کاری میکنن

در هر صورت فعلا کسی مربی تیمه که با لابی با مدیر قبلی تلاش زیادی برای رسیدن به نیمکت پرسپولیس کرد و حالا اونقدر سرخورده شده که حتی برای موندن راضی شده که موقتی و زیر سایه مدیر راهبری هم که شده چند روز بیشتر در تیم بمونه و این مسئله هر چقدر بیشتر طول بکشه به شخصیت پرسپولیس و اعتبار و اعتماد بنفسش هم آسیب میزنه

استعفا میتونه ته مونده اعتبار و شخصیت استیلی رو حفظ کنه

4. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کریم باقری : با پروین درباره حضور در کادر فنی صحبت کردم / قرار است عابدزاده هم بیاید !

سايت گل
    ـ اين روزها بحث حضور كريم باقري در پرسپوليس مطرح شده است. مي‌گويند قرار است آقاكريم به كادرفني پرسپوليس اضافه شود و كاپيتان سابق پرسپوليس مذاكره با اين باشگاه را تأييد مي‌كند.

آقاي باقري، بحث حضور شما در پرسپوليس صحت دارد؟

اين خبر صحت دارد يعني منظورم اين است كه باشگاه پرسپوليس با من صحبت كرده است ولي من هنوز چيزي نگفتم و تصميمي نگرفته‌ام. من بايد اين موضوع را به طور كامل بررسي كنم و با بعضي‌ها مشورت داشته باشم. بايد ببينم كه حضورم كنار پرسپوليس مفيد است يا خير.

كداميك از مسئولان پرسپوليس با شما مذاكره كرده است؟

آقاي پروين با من در اين مورد صحبت كرد. ما روز چهارشنبه حرف زديم و قرار شد صحبت‌هاي بعدي پس از ديدار پرسپوليس و داماش گيلان انجام شود.

پروين به شما چه گفت؟

علي آقا گفت كه به پرسپوليس بيايم و ظاهرا قرار است احمدرضا عابدزاده هم به تيم اضافه شود. در حال حاضر اين بحث مطرح است كه من و احمدرضا به كادر فني اضافه شويم.

آيا عابدزاده مي‌آيد؟

من برنامه عابدزاده را نمي‌دانم ولي گفتم كه او هم مدنظر باشگاه قرار دارد. من هم مشكلي ندارم ولي بايد مشورت كنم
    .
    كي قرار است به پرسپوليس جواب دهيد؟

فكر مي‌كنم تا يكي، دو روز آينده همه چيز مشخص شود.

خودتان دوست داريد به پرسپوليس برگرديد؟

من هم مثل خيلي از پيشكسوتان پرسپوليس دوست دارم به اين تيم كمك كنم. ولي همانطور كه گفتم بايد در اين زمينه فكر كنم. پرسپوليس شرايط خاصي دارد و نمي‌توان به همين راحتي وارد اين تيم شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چه حالی بهتون داد محسن ترکی
    چه حالی بهتون داد مهدوی کیا

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

چه عجب این بازی رو بردیم (البته با شانس فراوان)

در کل بازیه بعدی نبود

محسن ترکی‌ داوریش خدایی حرف نداشت

تا ببینیم استقلال فردا با مس سرچشمه چیکار می‌کنه !!!!!
    Last edited by Aria1997; 29-10-2011 at 21:01.

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

چه حالی بهتون داد محسن ترکی
    چه حالی بهتون داد مهدوی کیا
    ...

+

تبریک به دوستان پرسپولیسی...

بازی خوبی بود و واقعا باید به بازیکنا خسته نباشید گفت که تا دقیقه ی آخر تو اون زمین و با اون شرایط جنگیدن...

امیدوارم تو این تعطیلی لیگ هم تیم بتونه خودشو خوب بازسازی کنه و رسانه ها (و به خصوص شخص فردوسی پور و برنامه ش) دست از سر استیلی ور دارن...

این تیم اگه بتونه مثل امروز یا بازی جلوی ذوب آهن باشه، مطمئنا تو زمین به هیچ حریفی باج نمی ده...

پ.ن. محمد نوری و غلام رضایی که ما می شناختیم، همینی بودن که امروز دیدیم...

پ.ن. 2. امیدوارم از استیلی حمایت بشه؛ نتایجش تو 6 تا بازی آخر (4 تا برد، 1 مساوی و 1 باخت) امیدوار کننده س... ما هنوزم با این تیم کار داریم... آسیا، جام حذفی، ادامه ی لیگ...

10. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من ندیدم بازی رو متأسفانه (وسط برف و بوران جاده فیروزکوه بودم )
    ولی گل‌ها رو تو بخش خبری یه ربع به 7 دیدم ...
    در مورد بازی صبر می‌کنم تحلیل دوستان، به خصوص علیرضای عزیز رو بخونم ...

اما تو گل‌ها، چیزی که واضح بود، هوشمندی رضایی و نوری، و کار قشنگ نوروزی بود که خب نشون دادن بدون کریمی هم میشه برد ...
    از اون طرف، تو دو صحنه‌ی گل حقیقی خوب نبود و دفاعا از اون بدتر ... (البته نصرتی سر خورد و جا موند)
    نمی‌دونم تو بقیه‌ی بازی هم دفاعا بد بودن یا نه ...
    اما با توجه به بهبود خط دفاعی تو بازیای قبل، اگه بد بودن هم به نظرم تأثیر زمین بوده ...
    مهم اینه که خوب گل می‌زنیم ...

12. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چه عجب این بازی رو بردیم (البته با شانس فراوان)

در کل بازیه بعدی نبود

محسن ترکی‌ دوریش خدایی حرف نداشت

تا ببینیم استقلال فردا با مس سرچشمه چیکار می‌کنه !!!!!
    بخدا قسم من منظوری از این پستهایی که میدم ندارم و صرفا جهت شوخی با چاشنی کوچولوی کری خوندنه
    ولی محسن ترکی اصلا هم قضاوت خوبی نداشت چون هرچی صحنه 50_50 وسط زمین بود واسه پرسپولیس سوت میزد خیلی به مازیار زارع و بادامکی ارفاق کرد که اخراجشون نکرد وگرنه بادامکی دقیقه 80 اخراج شده بود وقتی هم بازی 2_2 بود نوروزی به زیبایی هرچه تمام تر توی محوطه جریمه توپ رو با دست استوپ کرد
    در کل مبارکتون باشه ما که بخیله برد نیستیم
    ولی منکر این نمیشه شد که از همیشه پرسپولیس بهتر بازی کرد ولی باز هم نتیجه مساوی شاید عادلانه بود ولی فوتبال این چیزا سرش نمیشه

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تو 20:30 یه چیزی در مورد رفتار زشت بازیکنهای پیروزی تو بازی امروزشون میگفت منظورش چی بوده؟
    منظورشون همین بوس کردنهای زیادی بود؟؟

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

تو 20:30 یه چیزی در مورد رفتار زشت بازیکنهای پیروزی تو بازی امروزشون میگفت منظورش چی بوده؟
    منظورشون همین بوس کردنهای زیادی بود؟؟
    به تصویر پشت شیث دقت شود

اینم فیلم یتیوبش))))

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 4 کاربر از BIKHIAL_ALL_75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •