کریم باقری : با پروین درباره حضور در کادر فنی صحبت کردم / قرار است عابدزاده هم بیاید !

سايت گل ـ اين روزها بحث حضور كريم باقري در پرسپوليس مطرح شده است. ميگويند قرار است آقاكريم به كادرفني پرسپوليس اضافه شود و كاپيتان سابق پرسپوليس مذاكره با اين باشگاه را تأييد ميكند.
آقاي باقري، بحث حضور شما در پرسپوليس صحت دارد؟
اين خبر صحت دارد يعني منظورم اين است كه باشگاه پرسپوليس با من صحبت كرده است ولي من هنوز چيزي نگفتم و تصميمي نگرفتهام. من بايد اين موضوع را به طور كامل بررسي كنم و با بعضيها مشورت داشته باشم. بايد ببينم كه حضورم كنار پرسپوليس مفيد است يا خير.
كداميك از مسئولان پرسپوليس با شما مذاكره كرده است؟
آقاي پروين با من در اين مورد صحبت كرد. ما روز چهارشنبه حرف زديم و قرار شد صحبتهاي بعدي پس از ديدار پرسپوليس و داماش گيلان انجام شود.
پروين به شما چه گفت؟
علي آقا گفت كه به پرسپوليس بيايم و ظاهرا قرار است احمدرضا عابدزاده هم به تيم اضافه شود. در حال حاضر اين بحث مطرح است كه من و احمدرضا به كادر فني اضافه شويم.
آيا عابدزاده ميآيد؟
من برنامه عابدزاده را نميدانم ولي گفتم كه او هم مدنظر باشگاه قرار دارد. من هم مشكلي ندارم ولي بايد مشورت كنم
.
كي قرار است به پرسپوليس جواب دهيد؟
فكر ميكنم تا يكي، دو روز آينده همه چيز مشخص شود.
خودتان دوست داريد به پرسپوليس برگرديد؟
من هم مثل خيلي از پيشكسوتان پرسپوليس دوست دارم به اين تيم كمك كنم. ولي همانطور كه گفتم بايد در اين زمينه فكر كنم. پرسپوليس شرايط خاصي دارد و نميتوان به همين راحتي وارد اين تيم شد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید