نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، ۱۱ آگست سال ۲۰۰۸
محل انجام : ریچموند
دانلود عکس ها ، حجم: KB 4,055
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از راء های دو هفته و یک هفته ی پیش داریم که چگونگی ثبت شدن مسابقه ی جان سینا و باتیستا در سامراسلم ، و قهرمانی تگ تیم جهان این دو رو نشون میده .
آهنگ جان سینا زده میشه و او در حالی که کمربند تگ تیم جهان رو هم در دست داره وارد میشه . تا سینا وارد رینگ بشه و آماده ی صحبت کردن بشه جری لالر و مایکل کول به بیننده ها سلام میکنن و بهشون خوش آمد میگن . جان سینا میکروفونی رو میگیره و قصد داره صحبت کنه اما تماشاگرا بطور عجیبی دارن او رو هوو ( بو ) میکنن و سینا بسختی میتونه صحبت کنه . سینا درباره ی مایک ادملی صحبت میکنه و میگه او برای اولین بار در تاریخ یک مسابقه ی تک به تک بین من و باتیستا گذاشت . بعد هم بطور ناگهانی من و باتیستا قهرمانان تگ تیم جهان شدیم . سینا یخورده دیگه صحبت میکنه و سپس باتیستا رو دعوت میکنه به رینگ بیاد . آهنگ باتیستا زده میشه و او در حالی که کمربندش رو دور کمرش بسته وارد میشه . سینا از باتیستا میخواد که در مسابقه ی امشبشون در برابر رودس و دیبیاسی ، مشکلات رو بذارن کنار چون در غیر این صورت شکست میخورن . سینا درباره ی رابطه ی باتیستا با گروه ایوولوشن صحبت میکنه و بعد موضوع رو عوض میکنه و میگه هنوز یک سوال هست که کسی نمیدونه جوابش چیه . سینا بهتره یا باتیستا ؟ سینا ادامه میده و میگه یکشنبه در سامراسلم این مشخص میشه . سینا خودش رو برنده میدونه . باتیستا میگه من میبینم مردم بالای پونزده سال منتظرن که من تو رو شکست بدم و زیر پونزده سال بر عکس . باتیستا میگه که در سامراسلم برنده خواهد بود . سینا دستش رو به طرف باتیستا به نشانه ی دست دادن دراز میکنه و باتیستا هم بعد از چند لحظه مکث با سینا دست میده . بعد دو نفر تو چشمای هم نگاه میکنن و سینا رینگ رو ترک میکنه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 343
کد:
مایکل کول اعلام میکنه در مسابقه ی اس ام اس ای تی اند تی موبایل این سوال مطرح شده : کدوم سوپراستار بهتر هست ، باتیستا یا جان سینا ؟
سپس تبلیغی از مین ایونت امشب که بصورت وورلد تگ تیم چمپینشیپ مچ هست پخش میشه .
بعد از کامرشال برمیگردیم .
مسابقه 1 :: کلی کلی در برابر بث فینکس
کلی کلی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . بعد از او فینکس میاد و سانتینو مارلا هم او رو همراهی میکنه . مارلا میره کنار مایکل کول و لالر میشینه و عنوان گزارشگر مخصوص این بازی رو داره . مسابقه شروع میشه و فینکس حریف رو میندازه گوشه ی رینگ و بهش سیلی میزنه . کلی به بازی برمیگرده و به بث اسلم میزنه . سپس رول آپ میکنه اما دو شماره . بث کلی رو میگیره و چند کیک خطرناک به او میزنه . بث به بازی برگشته و حالا کاور میکنه اما دو شماره . کلی به سختی بلند میشه و یک کیک ناگهانی به صورت فینکس میزنه اما تاثیری نداره . فینکس کلی رو بلند میکنه و با صورت او رو به زمین میندازه . سپس کاور میکنه و داور میشمره و کلی قادر نیست پین رو قطع کنه . به این ترتیب بث فینکس پیروز این مسابقه میشه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 569
کد:
بعد از مسابقه سانتینو مارلا وارد رینگ میشه و به بث تبریک میگه . سپس از کوفی و میکی میخواد که وارد بشن . کوفی و میکی به طرف رینگ میدوئن و مارال و فینکس میترسن و از رینگ میرن بیرون . مارلا میگه من امشب میخوام تو رو به یک مسابقه دعوت کنم . کوفی قبول میکنه . اما مارلا منظورش کوفی کینگستن نبوده . مارال میکی جیمز رو به یک مسابقه دعوت میکنه که میکی هم راضی میشه و تماشاگرا میکی رو تشویق میکنن .
مسابقه 2 :: سانتینو مارلا در برابر ویمز چمپین میکی جیمز
برمیگردیم و حالا میکی و مارلا با هم درگیر شدن و میکی داره خیلی خوب کار میکنه . در گوشه ی رینگ میکی چند کیک به مارلا میزنه . بث فینکس و کوفی کینگستن هم دارن از بیرون رینگ مسابقه رو نگاه میکنن . میکی ساید هدلاک رو اجراء میکنه و میخواد اسکیسورز بزنه اما مارلا روی آپ میکنه ولی دو شماره . میکی هم همین کار رو انجام میده اما دو شماره . سپس دراپ توء هولد از میکی جیمز . میکی چند کیک دیگه میزنه اما مرلا یک لحظه پای میکی رو میگیره و بهش اسلم میزنه . مارلا میخواد نی دراپ بزنه اما میکی جاخالی میده . میکی یک کیک میزنه به زانوی مارلا . مارلا و کوفی همدیگه رو میبینن و یه چیزی به هم میگن . داور هم حواسش میره به این دو نفر . از اون طرف بث فینکس میاد و شونه ی میکی رو به گوشه ی رینگ میکوبه . سپس مارلا برمیگرده و میره میکی رو رول آپ میکنه ، داور میشمره و مارلا پیروز این مسابقه میشه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 577
کد:
بعد از مسابقه مارلا که از بردش خیلی خوشحال هست میره طرف خانواده ی میکی و جلوی اون ها کار های احمقانه انجام میده . بعد با بث فینکس به طرف رمپ میرن و قسمت ورودی رو هم ترک میکنن .
در بک استیج ، مایک ادملی و تاد گریشام دارن با هم صحبت میکنن و ادملی به تاد میگه که در ای سی دابلیو هفته ی قبل خیلی خوب گزارشگری کرد و او رو تشویقش میکنه . اما چند لحظه بعد کین میاد . ادملی به کین میگه که تو امشب در یک مسابقه ی تک به تک برابر کریس جریکو قرار میگیری و بعد از مسابقه هم باید کیسه ات رو باز کنی و اون جسم داخلش رو بیرون بیاری . کین میگه که دوست نداره چنین کاری بکنه و میره .
در بک استیج ، کودی رودس و تد دیبیاسی دارن با هم صحبت میکنن و کودی یاد آور میشه که چجوری تیتو سنتانا و پوتسکی سال های قبل قهرمانان تگ تیم شدن . کودی میگه اون ها یک تیم بودن . اما سینا و باتیستا تیم نیستن . تد میگه که امشب باید خیلی خوب کار کنن تا کمربنداشون رو پس بگیرن . تد میگه ما باید مثل یک مرد مبارزه کنیم چون ممکنه سال دیگه همین موقع ، تد دیبیاسی برابر کودی رودس در سامراسلم باشه . دیبیاسی میگه از سینا و باتیستا متنفره . سپس میگه که به کودی احترام میذاره و کودی هم به او احترام میذاره . پس امشب کمربندشون رو برمیگردونن .
تبلیغی از مسابقه ی کین و کریس جریکو پخش میشه .
سپس اعلام میشه امشب جی بی ال ، سی ام پانک رو به یک مسابقه ی مخصوص دعوت خواهد کرد .
مسابقه 3 :: کرایم تایم در برابر هایلندرز
از کامرشال برمیگردیم و کرایم تایم دارن میان . اون ها میرن و داخل رینگ قرار میگیرن . هایلندرز قبل از اون ها اومدن . مسابقه رو شد و روری شروع میکن . شد بشدت داره روری رو میزنه . حالا جی تی جی میاد و شد میره بیرون . جی تی جی هم خیلی خوب کار میکنه اما در یک صحنه روری موفق میشه جی تی جی رو از رینگ بندازه بیرون و یک حرکت تیمی با رابی انجام بده . روری جی تی جی رو به رینگ برمیگردونه و کاور میکنه اما دو شماره . حالا جی تی جی از دست روری در میره و با شد تگ میشه . اون طرف هم روری با رابی تگ میشه . سپلکس از شد . سپس یک کیک . حالا یک حرکت قشنگ دیگه از شد زده میشه که گزارشگرا اسم حرکت رو نمیگن . حالا شد کاور میکنه و به این ترتیب تیم کرایم تایم پیروز این مسابقه میشن .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 395
کد:
اعلام میشه امشب جی بی ال ، سی ام پانک رو به یک مسابقه ی مخصوص دعوت خواهد کرد .
مایکل کول درباره ی تصادف رندی اورتن به همراه موتورش صحبت میکنه و میگه او 300 فیت از موتورش اون ور تر پرت شد . سپس میگه اتفاق دیشب رخ داد .
آهنگ جی بی ال زده میشه و او به همراه لیموزین سفیدش وارد میشه . جی بی ال میره داخل رینگ . رینگ به رنگ قرمز کاور شده و میز و صندلی هم اون جا چیده شده . سپس آهنگ پانک زده میشه و او بشدت مورد تشویق قرار میگیره . جی بی ال به پانک میگه امشب او رو در این کانتست شکست میده . پانک میگه : " خفه شو ! من از اون ابتدا که قهرمانی رو ازان خودم کردم این حرف های تکراری زده شده . الان یک هفته به 20مین سال سامراسلم باقی مونده و من بعد از اون هم قهرمان سنگین وزن خواهم بود . وقتی این کار رو کردم ، نشون میدم که یک مرد هستم . " جی بی ال میکروفون رو از او میگیره و میگه : " تو به هیچ وجه نمیتونی . یه زمانی بود تو در ای سی دابلیو بودی و هیچ کاری نمیتونستی بکنی . حالا یک هفته که اومدی راء چمپین شدی . " سپس جی بی ال میگه که او پیروز خواهد بود . چند لحظه بعد وقتی کل کل ها تموم میشه جی بی ال به پانک میگه بشین تا درینکینگ کانتست رو شروع کنیم . جی بی ال چند بطری ویسکی به پانک میده و میگه اگه تونستی همه ی این ها رو بخوری برنده هستی . پانک میگه : " من اینکار رو نمیکنم . من اگه این ها رو بخورم با تو فرقی نمیکنم . نه ، من جی بی ال نیستم . من سی ام پانک هستم . " تماشاگرا او رو تشویق میکنن . بعد از چند لحظه پانک میز رو به هم میریزه و میندازه زمین . سپس جی بی ال میره گوشه ی رینگ و پانک بهش رانینگ نی میزنه . جی بی ال بسختی میتونه بلند شه . آهنگ پانک زده میشه و او رینگ رو ترک میکنه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 561
کد:
پرومویی از شان مایکلز پخش میشه که مربوط به اطلاعیه ی او در سامراسلم هست .
مسابقه 4 :: کریس جریکو در برابر کین
ابتدا کریس جریکو و لنس کید وارد میشه . سپس آهنگ کین زده میشه و او وارد میشه . کین اون کیف کوچیک رو تو دستش داره و وارد رینگ میشه و اون رو گوشه ی رینگ میذاره . مسابقه شروع میشه و جریکو از پشت به کین حمله میکنه . کین جریکو رو پرت میکنه و سپس بهش دراپ کیک میزنه . جریکو گوشه رینگ هست و کین داره با چند مشت محکم با دست راستش بشدت او رو میزنه . کین میخواد البوء دراپ بزنه اما نمیتونه . جریکو به بازی برمیگرده و چند مشت و کیک میزنه اما روی کین اثری نداره . سپس کین دوباره بازی رو در دست میگیره . کین میره بالای رینگ و از بالا میپره و فلایینگ کلوزلاین میزنه. کین قصد داره چوکسلم بزنه که سکیوریتی و افراد مایک ادملی میان و در قسمت رمپ وایمیسن . کین گیج شده و نمیدونه قضیه چیه . کین اهمیت نمیده و میخواد چوکسلم رو بزنه اما جریکو نمیذاره . بیگ بوت از کین . جریکو به بازی برمیگرده و کین رو پرت میکنه گوشه ی رینگ . کین آروم آروم به وسط رینگ میاد و جریکو فن کودبریکر رو روی کین اجراء میکنه . سپس کین رو پین میکنه و به این ترتیب کریس جریکو موفق میشه کین رو شکست بده .
مایک ادملی میکروفون در دست داره و منتظر میمونه کین بلند شه . کین کیفش رو در دستش میگیره . ادملی میگه : " میدونم برات سخته اما ما باید این مشکل رو حل کنیم و ازت میخوام که اون کیف رو باز کنی و شئ رو در بیاری . " کین اینکار رو نمیکنه . ادملی میگه : " من فکر میکنم تو اون هیولا رو به همراه خودت داری که بهت قدرت شیطانی میده . ازت میخوام که اون کیف رو بیاری و به من بدی . " کین جلوتر میره و میگه : " توی این کیف یک ماسک هست که صاحبش الان ترسیده . نه ، این ماسک من نیست . سپس ماسک رو درمیاره و ماسک ری میستریو داخل اون بود . " کین میخنده و ادملی هم برمیگرده .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 400
کد:
مسابقه 5 :: جیمی نابل در برابر ویلیام ریگال
برمیگردیم و نابل داخل رینگ هست . کلیپی از هفته ی پیش و درگیری های او و ویلیام ریگال پخش میشه . حالا نوبت ویلیام ریگال هست که وارد رینگ بشه . ریگال مسابقه رو خوب شروع میکنه و حریف رو به بیرون رینگ پرت میکنه . ریگال خودش هم از رینگ بیرون میره و نابل رو به قسمت فلزی گوشه ی رینگ میکوبه . دو سوپراستار برمیگردن و نابل یک حرکت سریع انجام میده و کاور میکنه اما و شماره . یک فلیپ از نابل و او دوباره کاور میکنه اما دو شماره . نابل میره بالای رینگ و کراس بادی رو اجراء میکنه و کاور میکنه اما باز هم دو شماره . ریگال به بازی برمیگرده و با یک دست به نابل سوپلکس میزنه . سپس با زانو ضربه ای به پیشونی نابل میزنه و او رو پین میکنه . بله ، ویلیام ریگال موفق میشه به همین راحتی پیروز مسابقه بشه .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 314
کد:
برگشتیم و حالا نتیجه ی مسابقه ی اس ام اس اعلام میشه که % 73 گفتن سینا بهترین سوپراستار هست و % 27 گفتن باتیستا که البته این نتیجه کاملا با جو ورزشگاه متفاوت هست .
مسابقه 6 :: وورلد تگ تیم چمپینز باتیستا و جان سینا در برابر کودی رودس و تد دیبیاسی
ابتدا جان سینا وارد میشه و بعد از او آهنگ باتیستا زده میشه و باتیستا در میان تشویق میره و در رینگ منتظر میمونه . تیم کودی رودس و تد دیبیاسی بعد از کامرشال وارد میشن . از کامرشال برمیگردیم و هر دو تیم آماده هستن . باتیستا و سینا دعوا دارن که کی اول مسابقه رو شروع کنه . قرار میشه که باتیستا شروع کنه و از اون تیم هم تد دیبیاسی . زنگ شروع مسابقه زده میشه و سینا دستش رو به کمر باتیستا میزنه و میره داخل رینگ که این باعث عصبانیت باتیستا میشه . تد دیبیاسی سینا رو میزنه و روی زمین میندازه . کودی رودس و دیبیاسی جاشون رو عوض میکنن و کودی روی سینا کار میکنه . بالاخره سینا به بازی برمیگرده . شولدر بلاک و سپس ساید اسلم از سینا . سینا رو به باتیستا میکنه و حرکت یو کنت سی می ، فایو ناکل شفل رو انجام میده . بعد از کامرشال برمیگردیم . برمیگردیم و حالا دیبیاسی ساید هدلاک رو رو سینا اجراء کرده . سینا در میره و باتیستا وارد میشه . باتیستا بعد از اسلم ، تد دیبیاسی رو گوشه ی رینگ میندازه و بیگ بوت میزنه . سپس اسپاین باستری قوی از باتیستا به تد زده میشه . باتیستا میخواد باتیستا بامب بزنه که سینا وارد میشه و تد دیبیاسی رو میندازه گوشه ی رینگ . دیبیاسی با کودی تگ میشه . باتیستا عصبانی هست و کودی میاد و ضربه ای به زانوی باتیستا میزنه . باتیستا داره درد میکشه و کودی همینطور داره روی زانوی باتیستا کار میکنه . کاور میکنه اما دو شماره . باتیستا بالاخره موفق میشه کودی رو بزنه و در بره . باتیستا بلند میشه تا با سینا تگ بشه ولی یک سیلی به صورت سینا میزنه . حالا درواقع تلافی هفته ی قبل رو در آورده . سینا باید بیاد داخل رینگ ولی حواسش به باتیستاست و داره با عصبانیت باتیستا رو نگاه میکنه . دیبیاسی و کودی هم تگ شدن . حالا دیبیاسی از پشت میاد و سینا رو رول آپ میکنه . داور میشمره و به این ترتیب تیم کودی رودس و تد دیبیاسی پیروز میشن و قهرمانی تگ تیم جهانشون رو دوباره پس میگیرن .
بعد از مسابقه سینا به باتیستا میگه که برگرده داخل رینگ . باتیستا میاد و دو نفر با هم فیس تو فیس میشن . اما از اون طرف کودی و دیبیاسی به اون ها حمله میکنن و باتیستا و جان سینا این دو رو از رینگ میندازن بیرون سرشون رو به پله ها میکوبونن . باتیستا برمیگرده داخل رینگ به سینا میگه که او هم برگرده . اما سینا توجهی نمیکنه و داره قسمت رمپ ورزشگاه رو پشت سر میذاره و میره طرف بک استیج . تماشاگرا بشدت سینا رو هوو میکنن . سینا وایمیسه و پشتش رو نگاه میکنه . سینا به طرف رینگ میدوئه و قصد داره به باتیستا حمله کنه . سکیوریتی وارد میشن و سینا و باتیستا رو جدا میکنن . مایک ادملی وارد میشه و وضعیت کودی رودس رو چک میکنه . تماشاگرا دوست ندارن سکیوریتی جلوی دعوای سینا و باتیستا رو بگیره . سینا از دست سکیوریتی در میره و به طرف باتیستا حمله ور میشه و باتیستا هم همینکار رو میکنه و سکیوریتی قصد دارن این دو رو جدا کنن اما نمیتونن .
دانلود عکس ها ، حجم: KB 701
کد:
راء این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .
-------------------------------------------------