تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 186 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مهر نیوز-بازیکنان تیم فوتبال منچستریونایتد روز گذشته با حضور در بیمارستانی در شهر منچستر از کودکان سرطانی عیادت ‏کردند.
    به گزارش خبرگزاری مهر، بازیکنان باشگاه منچستریونایتد از جمله "ریو فردیناند"، "لوییز نانی"، "فیل جونز" و "دنی ولبک" روز ‏جمعه با حضور در بیمارستانی در شهر منچستر از کودکان سرطانی عیادت کرده و جوایز و هدایایی را به آنها ‏تقدیم کردند. تنها کودکان از این بازدید سود نبردند بلکه باشگاه آیپدهایی را نیز به پرسنل بیمارستان هدیه کرد.
    ریو فردیناند که از این بازدید خوشحال بود در صفحه اختصاصی توئیترش نوشت: با بازیکنان تیم به بیمارستان ‏منچستر رفتیم و از کودکان سرطانی بازدید کردیم و هدایایی به آنها دادیم. امیدوارم توانسته باشیم لبخندی بر لبان ‏برخی از آنها ایجاد کرده باشیم.
    این در حالی بود که سرآلکس فرگوسن سرمربی شیاطین سرخ با اهدا 500 هزار پوند به یک موسسه خیریه ‏مبارزه پیشاپیش هدیه کریسمس خود را تقدیم آنها کرد. سرآلکس که پدر و مادر خود را به دلیل سرطان از دست داد یکی از پیشگامان امور خیریه محسوب می‌شود.
    رئیس این موسسه خیریه مبارزه با سرطان در گفتگو با خبرنگاران گفت: نیم میلیون پوند رقم بسیار بالایی است و ‏بسیاری از مشکلات ما را حل می‌کند و بیماران سرطانی ما را هم به ادامه زندگی امیدوار می‌کند.‏

2. 7 کاربر از mdmehry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مصطفی دنیزلی، سرمربی جدید سرخپوشان در کنار آلکس فرگوسن.

به گزارش جام نیوز، دنیزلی در سال 2009 به همراه تیم بشکیتاش در رقابت های لیگ قهرمان اروپا حاضر بود. بازی رفت این تیم برابر منچستریونایتد در ترکیه با برتری شیاطین سرخ همراه بود اما یاران دنیزلی در بازی برگشت در اولدترافورد موفق شدند با یک گل از سد حریف نامدار خود بگذرند.

4. 3 کاربر از mdmehry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

هونتلار: چیزی در مورد پیشنهاد منچستریونایتد نمی دانم
    این مهاجم هلندی که تا تابستان 2013 با شالکه قرارداد دارد، اعلام کرد قصد دارد در مورد تمدید قرارداد با مدیران این باشگاه مذاکره کند

سایت گل - کلاوس یان هونتلار، مهاجم شالکه، شایعات اخیر در مورد پیوستنش به منچستریونایتد را رد کرد. این مهاجم هلندی که تا تابستان 2013 با شالکه قرارداد دارد، اعلام کرد قصد دارد در مورد تمدید قرارداد با مدیران این باشگاه مذاکره کند.

او در گفتگو با نشریه اینترنشنال فوتبال گفت:" من چیزی در مورد ابراز علاقه منچستریونایتد نمی دانم. من هیچ وقت به شایعات توجه نیم کنم. در حال حاضر کاملا روی بازی های شالکه تمرکز دارم.

من ترجیح می دهم در آرامش پیشنهادهای را بررسی کنم و ببینم چه اتفاقی رخ خواهد داد. من همیشه همین طور تصمیم گیری کرده ام.

قرارداد من تا تابستان 2013 اعتبار دارد. اگر آنها به دنبال تمدید قرارداد با من باشند، من از آن استقبال می کنم." شالکه در حال حاضر در رتبه سوم جدول بوندس لیگا قرار دارد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سرمربی ویگان: می توانیم منچستریونایتد را غافلگیر کنیم
    ویگان در 13 دیدار اخر نتوانسته شیاطین سرخ را شکست دهد اما تساوی های اخیر مقابل لیورپول و چلسی، مارتینس را امیدوار کرده است

سایت گل - روبرتو مارتینس، سرمربی ویگان، معتقد است تیمش می تواند در دیدار پیش رو، منچستریونایتد را در الدترافورد غاقلگیر کند. ویگان در 13 دیدار اخر نتوانسته شیاطین سرخ را شکست دهد اما تساوی های اخیر مقابل لیورپول و چلسی، مارتینس را امیدوار کرده است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در تاریخ باشگاه مان نتوانستیم مقابل منچستریونایتد امتیاز بگیریم. بازی در الدترافورد بسیار دشوار است. البته در سایر کشورها هم همین طور است. سن سیرو در ایتالیا، برنابئو و نوکمپ در اسپانیا. در چنین دیدارهایی شما بازی را 1-0 به نفع حریف آغاز می کنید. ما هم انسان هستیم و قرار نیست رد یک بازی کامپیوتری بازی کنیم. . آماده شدن برای دیداری که هیچ احساسی در آن نیست و نمی دانید در گذشته چه رخ داده، کار ساده ای است.

اما ما در حال حاضر شرایط خوبی داریم و با اعتماد به نفس کافی پای به این دیدار می گذاریم. فکر نمی کنم کسی برای گرفتن یک نتیجه خوب به الدترافورد برود و این چیزی است که به ما انگیزه بیشتری می دهد. ما می توانیم منچستریونایتد را در زمینش غافلگیر کنیم."

لینک منبع خبر:
    کد:

6. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پیش بازی منچستریونایتد- ویگان؛ شیاطین مقابل رقیب همیشه بازنده
    یونایتدها در هر 13 دیداری که مقابل ویگان انجام دادند، به پیروزی رسیدند و امیدوارند با پیروزی در دیدار فردا، فشار روز منچسترسیتی را حفظ کنند

ترکیب احتمالی
    منچستریونایتد................................................ویگان اتلتیک

دخه آ.................................................. .......الحبسی
    اسمالینگ, جونز, اوانز, اورا........................................فیگروآ, آلکاراس, کالدول
    والنسیا, کریک, گیگز, نانی................................استم, مک کارتی, دیامه, جونز
    رونی, ارناندس
    .................................................موزس, گومز,
    .................................................. ..............سامن

سرالکس فرگوسن چندین بازیکن تیمش را در این دیدار به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. اندرسون (زانو) تام کلورلی (قوزک پا) ریو فردیناند (کف پا) دارن فلچر (بیماری) مایکل اوون (ران) و نمانیا ویدیچ (زانو) همگی در این دیدار غایب خواهند بود.

اشلی یانگ نیز در دیدار هفته گذشته مقابل فولام دچار مصدومیت شد و به این فهرست اضافه شد. حضور دارن گیسبون نیز در این دیدار در هاله ای از ابهام قرار دارد اما فیل جونز که در دیدار مقابل فولام از ناحیه گونه دچار مصدومیت شده بود، بهبود پیدا کرده و می تواند تیمش را در این دیدار همراهی کند.

در مقابل روبرتو مارتینس با لیست بلند بالایی از مصدومان روبرو نیست. تنها امرسون بویسه و کریس کرکلند به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر نمی توانند تیم شان را در این دیدار همراهی کنند.

آیا می دانستید؟

- یونایتدها در رقابت های این فصل لیگ برتر تنها یک بار شکست خوردند که آن هم در خانه مقابل منچسترسیتی بود.
    - منچستریونایتد در همه دیدارهایی که مقابل ویگان انجام داده به پیروزی رسیده است. این شامل 12 پیروزی در لیگ برتر و یک پیروزی 4-0 در فینال جام اتحادیه در سال 2006 است.
    - شاگردان فرگوسن در دیدارهایی که مقابل ویگان انجام دادند، 41 بار موفق به گلزنی شدند و تنها 4 باردروازه شان باز شد.
    - ویگان در دیدارهای خارج از خانه این فصل تنها 6 گل به ثمر رساند. تنها فولام در دیدارهای خارج از خانه گل های کمتری به ثمر رسانده است.
    - ویگان در 6 دیدار اخیرش تنها یک بار شکست خورده (4-0 مقابل آرسنال) اما همچنان در منطقه سقوط قرار دارند.

لینک منبع خبر:
    کد:
    فرگوسن: از بازیکنانم راضی ام؛ خریدی جدیدی نخواهیم داشت
    سرمربی اسکاتلندی اعلام کرد تنها در صورتی وارد بازار ژانویه خواهد شد که یک بازیکن بزرگ را بتواند به خدمت بگیرد یا اینکه یکی دیگر از بازیکنان تیم دچار مصدومیتی طولانی مدت شود

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد از بازیکنانی که در اختیار دارد، راضی است و به همین دلیل در بازار نقل و انتقالات زمستانی هیچ خریدی انجام نخواهد داد. سرمربی اسکاتلندی اعلام کرد تنها در صورتی وارد بازار ژانویه خواهد شد که یک بازیکن بزرگ را بتواند به خدمت بگیرد یا اینکه یکی دیگر از بازیکنان تیم دچار مصدومیتی طولانی مدت شود.

تام کلورلی، اشلی یانگ، دارن فلچر و اندرسون بازیکنانی هستند که برای چند هفته نمی توانند برای شیاطین سرخ به میدان بروند و نمانیا ویدیچ نیز تا پایان فصل قادر به همراهی تیمش نیست.

فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من کاملا از قدرت تیم، کیفیت و میانگین سنی آن راضی هستم. تا انجا که به من مربوط می شود، براساس قواعد و اصولم تیم را هدایت می کنم. به خدمت گرفتن بازیکنان بزرگ می تواند به شما در کسب افتخارات مختلف هدایت کند اما نمی تواند قهرمانی شما را تضمین کند. امیدوارم بتوانیم نشان دهیم که عوامل دیگر هم می توانند در این زمینه موثر باشند.

در فوتبال نمی تواند هیچ احتمالی را رد کرد. زیرا ممکن است یک روز شانس با شما باشد و روز دیگر نه. فوتبال در همه دنی همین طور است. اگر یک بازیکن بزرگ در بازار باشد، آنگاه برای خرید او اقدام می کنیم یا اگر بار دیگر یک مصدومیت جدی برای یکی از بازیکنان مان رخ دهد. آنگاه خرید یک بازیکن اهمیت پیدا می کند." منچستریونایتد در حال حاضر با 2 امتیاز اختلاف با منچسترسیتی، در رتبه دوم جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن:
    مگه چند تا اونز تو تیم داریم؟ فک کنم منظورت اورا بوده ... نه؟
    گله دیگه! نابغس! کلا اونز نداریم تو تیممون! اوانزه! کاپیتان تیم رو هم که... ماشالا! ویرایشش کردم عزیز..
    Last edited by pcforlife; 26-12-2011 at 11:07.

8. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

منچستریونایتد

دخه آ
    اسمالینگ, جونز, اونز, اونز
    والنسیا, کریک, گیگز, نانی
    رونی, ارناندس
    سلام حسین جون.
    مگه چند تا اونز تو تیم داریم؟ فک کنم منظورت اورا بوده ... نه؟

یا علی

10. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

باز هم یه آتیش بازی دیگه راه انداختیم و با هت تریک بربا،یک گل از والنسیا و یه دونه هم از پارک این بازی رو هم ۵-۰ بردیم.
    چیزی که نمیتونم ازش خوشحال نباشم اینه که سیتی امتیاز از دست داد و فعلا باهاشون هم امتیاز شدیم.تفاضلمون گلمون ۵ تا کمتر از سیتی هست که توی دربی برامون ایجاد شداما با این روند آتیش بازی که تیم راه انداخته طولی نمیکشه که تفاضلمون بهشون میرسه.هر چند مطمئن هستم سیتی باز هم امتیاز از دست میده و با اختلاف امتیاز میریم صدر.
    حالا نمیدونم توی لیگ انگلیس تفاضل مهمه یا بازی رو در رو.
    Last edited by Sub007; 26-12-2011 at 20:49.

12. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

تفاضل ملاکه ... !

منم این برد رو ب همه یونایتدی ها تبریک میگم

14. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خب اول یه تبریک ویژه میگم بابت تساوی سیتی خیلی چسبید
    یه تبریک هم بابت برد 5-0 . البته به نظر میرسید بازیکنا انرژیشونو برای بازی های بعدی می خواستن نگه دارن و گرنه می شد نتیجه بهتری هم گرفت.. بازی بعدیمون تو OT با بلکبرنه که معمولا خوب نتیجه می گیریم . فصله پیش هم که 7-0 بردیم (فک کنم بهترین نتیجه فصل پیش بود)
    اگه یه مقدار خوش شانس باشیم و سیتی بازم به لغزش خودش ادامه بده ، هفته بعد (پایان نیم فصل) میایم صدر جدول

16. 3 کاربر از el magnifico بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی دی بی ناین! مرسی پارک! مرسی آنتونیو! واقعا بهترین های تیم بودن... برد بسیار شیرینی بود! تبریک رفقا!
    شیرین تر از اون هم امتیاز شدن با سیتی بود! خدا رو چه دیدن! شاید بی توجه به تفاضل درست سر نیم فصل سیتی رو به طور کامل گرفتیم؟ از یه طرف جام ملت های تو ژانویه آفریقا شروع میشه و سیتی یایا توره و کولو توره رو از دست میده و ما هم به زودی شاهد به زمین اومدن اندرسون و کلورلی هستیم...
    +
    خیابانی و کالکشنی از سوتی!
    گلمون ۵ تا کمتر از سیتی هست که توی دربی برامون ایجاد شد
    اونجا که فاصلمون تفاضلمون 10 تا شد! 5 تا مثبت واسه سیتی و 5 تا منفی برای ما!
    معلومه تفاضل گل./

18. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

منچستریونایتد 5-0 ویگان؛ آتش بازی شب عید
    شیاطین سرخ با این پیروزی 45 امتیازی شدند و در کنار منچسترسیتی، در صدر قرار گرفتند

سایت گل - منچستریونایتد با پیروزی پرگل مقابل ویگان، بار دیگر به صدر جدول لیگ برتر بازگشت. در این دیدار دیمیتار برباتوف، ستاره بلغاری منچستریونایتد، ستاره تیمش بود و با به ثمر رساندن سه گل، بازگشت خوبی به ترکیب اصلی تیمش داشت.

فرگوسن در این دیدار به رونی و ولبک استراحت داد و در مقابل از برباتوف و خاویر ارناندز در خط حمله تیمش استفاده کرد. آندرس لیندگارد نیز بار دیگر در دروازه شیاطیت سرخ قرار گرفت اما در مقابل روبرتو مارتینس تیمش را با همان ترکیب دیدار مقابل لیورپول به میدان فرستاد.

شاگردان فرگوسن خیلی زود جریان بازی را در دست گرفتند و پیش از اینکه حریف بتواند خود را در زمین پیدا کند، به گل اول بازی رسیدند. ارسال پاتریس اورا در درون محوطه جریمه در حالی به پارک جی سونگ رسید که این بازیکن کره ای به شدت توسط مدافعان حریف تحت فشار بود اما او توانست ضربه نهایی را بزند و اولین گل بازی را در دقیقه 8 به نام خود ثبت کند.

بعد از این گل ویگان تا اندازه جریان بازی را در دست گرفت و حتی می توانستند در دقیقه 15 به گل برسند اما موقعیت های این تیم یکی بعد از دیگری از دست رفت. اوضاع در دقیقه 39 برای تیم میهمان بدتر شد. سمن به دلیل خطا روی مایکل کریک با کارت قرمز مستقیم از بازی اخراج شد. فیل داود، داور بازی، اعتقاد داشت او به عمد با آرنج به صورت بازیکن حریف ضربه زده در حالی که تصاویر آهسته نشان می داد تصمیم داور کمی سختگیرانه بوده است.

دو دقیقه بعد یونایتد توسط برباتوف به گل دوم رسید تا عملا کار ویگان در نیمه اول تمام شود. ارسال والنسیا در محوطه جریمه ویگان به این مهاجم بلغاری رسید. او با تکنیک و قدرت بالایش توپ را کنترل کرد و با یک ضربه محکم دروازه علی الحبسی را گشود. نیمه اول با همین دوگل به پایان رسید.

نیمه دوم نیز با برتری یونایتدها آغاز شد. پارک می توانست بار دیگر در نقش گلزن ظاهر شود اما ضربه سر او توسط دروازه بان حریف دفع شد و توپ برگشتی نیز به ستاره ای کره ای نرسید. چند دقیقه بعد ویگان صاحب یک ضربه ایستگاهی شد اما ضربه داوید جونز با اختلاف کمی از بالای دروازه لیندگارد به بیرون رفت.

هنوز یک ساعت از زمان بازی سپری نشده بود که یونایتد به گل سوم رسید. این بار نفوذ والنسیا و ارسال او به درون محوطه جریمه ویگان توسط مدافعان حریف برگشت داده شد اما برباتوف با یک ضربه نوک پای عالی توپ برگشتی را به گل سوم تیمش تبدیل کرد. والنسیا که روی هر سه گل تیمش تاثیر گذار بود، چند دقیقه خود در نقش گلزن ظاهر شد و پاس عالی کریک را به گل چهارم تبدیل کرد.

جشن یونایتدها با زدن گل پنجم تکمیل شد. خطای مدافع ویگان روی پارک در حالی که به نظر می رسید بیرون از محوطه جریمه این تیم باشد، توسط داور پنالتی اعلام شد و برباتوف با یک بغل پای مطمئن گل پنجم را نیز به نام خود ثبت کرد. با این پیروزی یونایتدها 45 امتیازی شدند و در کنار رقیب همشهری در صدر قرار گرفتند.

لینک منبع خبر:
    کد:

20. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •