تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 320 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض پيشخوان روزنامه هاي ماركا و آ.اِس براي دوشنبه 17 اكتبر 2011 ، 25 مهر 1390

پيش نمايه ماركا

پيشخوان برجسته:

6 گلوله طلايي

ديگر پيشخوانها:

مو نيروهاي تهاجمي فوق العاده اي در اختيار دارد كه در كمتر از 20 ثانبه قادر به گلزني هستند
    كريستيانو،ايگوايين،بنزما، دي ماريا،كاكا و اوزيل 4 منطقه هجومي مادريد را تحت سلطه دارند
    پيپيتا برگ برنده مادريد مقابل لـــیون

فدراسيون تركيه براي باز پس گرفتن نوري شاهين و انتقالش به تيم ملي تركيه تلاش ميكند

دي استفانو:"ايگوايين گلها را به ثمر ميرساند و لاس آنها را در ميانه ميدان اسير ميكند"

پيش نمايه آ.اِس

پيشخوان برجسته:

ايگوايين:"خوشحال ترين آدم دنيا هستم"

ديگر پيشخوانها:

ايگوايين ميخواهد اعتماد دريافت شده از سوي مورينيو را با به ثمر رساندن گلهاي زياد جواب دهد

آ.اِس در مصاحبه با آناليزور لــیون:"مادريد نسبت به فصل قبل تيم بهتري است"

2. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سایت گل –مربی پرتغالی نزدیک به شش ماه بود که در بازیهای چمپیونزلیگ در کنفرانس مطبوعاتی حضور نیافته بود . آخرین بار مربوط به بازی رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ برابر بارسلونا بود که با شکایت هایش از یوفا اهمراه بود .
    مورینیو در کنفرانس خبری دیدار با لیون میخواهد که تنبیه و تصمیم انضباطی یوفا را فراموش کنند و می گوید : این یک داستان قدیمی است ما لیگ قهرمانان 12-2011 جدید را شروع کرده ایم و من می بینم که ما می توانیم نسبت به فصل قبل بهتر باشیم . تصور ما اینست که این فصل بهتریم.
    مورینیو در مورد این بحث که آیا کاکا در بازیهای اخیر نقش محوری را از اوزیل گرفته یا خیر در کنفرانس مطبوعاتی خود پیش از بازی با لیون در والدبباس صحبت کرد :" این بحثی است که شما راه انداخته اید . هدف من اتحاد و عدم تقسیم بندی است . هدف شما متفاوت است . این که پیدا کنید A بهتر است یا B . کار من متفاوت است . ما چه ببریم و چه ببازیم ، تیم هستیم .
    مورینیو گفت : رئال مادرید همیشه یک تیم هجومی بوده است . امید من این است که تیمی متعادلی شود . به خوبی بازی کند بازی برای بردن ، هرگز با گرایش تدافعی بازی نمی کند . وی تصریح کرد : ما همیشه با لیون برخورد می کنیم . من با پورتو با آنها بازی کردم . مربیان و بازیکنان آنها تغییر کردند اما این تیم دارای خصوصیات همان تیم است : سرسخت ، جدی ، دفاع قوی با بازیکنان بزرگ ، جونینهو نیست ولی گورکوف هست .
    مربی رئال مادرید معتقد است شکست دادن المپیک لیون در رده بندی گروهی کلیدی است وی گفت : چیزی که مهم است بردن است . فصل گذشته ما 10 امتیاز از 4 دیدار کسب کردیم . اجازه دهید و ببینید ما می توانیم این کار مشابه را انجام دهیم اما این در لیگ قهرمانان آسان نیست .
    ژوزه مورینیو به طنز گفت : من میخواهم بدانم کدام بازیکن در میانه میدان لیون بازی می کند اما مربی لیون با من تماسی نمی گیرد صحبتی نمی کند ولی من به شما نخواهم گفت که ایگواین یا بن زما یا هردو بازی خواهند کرد یا هیچکدام ؟ هر دو خوب و آماده بازی هستند .
    مورینیو سپس در پاسخ به پرسشی در مورد ایگوائین گفت :" 15 روز پیش که بد بود همه از آگرو می گفتند و حالا همه چیز متفاوت است .ایگوائین و بنزما کاراکتر های بسیار متفاوتی دارند ، اما اگر می خواهید بدانید که کدام بازیکن بازی می کند ، بهتر است تا فردا منتظر بمانید

4. 5 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

مورینیو :" 15 روز پیش که هیگوائین بد بود ، حرف از آگرو بود "

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو در مورد این بحث که آیا کاکا در بازیهای اخیر نقش محوری را از اوزیل گرفته یا خیر در کنفرانس مطبوعاتی خود پیش از بازی با لیون در والدبباس صحبت کرد :" این بحثی است که شما راه انداخته اید . هدف من اتحاد و عدم تقسیم بندی است . هدف شما متفاوت است . این که پیدا کنید A بهتر است یا B . کار من متفاوت است . ما چه ببریم و چه ببازیم ، تیم هستیم .

مربی پرتغالی نزدیک به شش ماه بود که در بازیهای چمپیونزلیگ در کنفرانس مطبوعاتی حضور نیافته بود . آخرین بار مربوط به بازی رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ برابر بارسلونا بود که با شکایت هایش از یوفا اهمراه بود . "

امروز و در بازگشتش به میکروفون های چمپیونزلیگ ، مورینیو گفت که ساختار تهاجمی تیم منطبق با تاریخچه باشگاه است:" رئال مادرید همیشه تیمی تهاجمی بوده است . اما امیدوارم که متعادل هم باشد . خوب بازی کند و همه بازیها را ببرد . هر چند که طبیعتا نمی توان همه را برد . تیمی با گرایش تدافعی را نمی خواهم . عادی است که تیمهای ساخته شده بهتر کار کنند و انتظار ما این است که قدرتمند تر از سال قبل باشیم اما آسان نیست چرا که پارسال هم خوب بودیم . هر چند که می خواهیم بهتر شویم . "

در مورد شرایط بازیکنان ذخیره گفت :" دی ماریا و بنزما می فهمند که چه نقشی در تیم دارند اما طبیعتا وقتی این روزنامه ها این چیزها را می نویسند باعث وحشت آنها می شود . اگر زیاد روزنامه بخوانید ، تحت تاثیر قرار می گیرد . آنها می خواهند بفروشند و طبیعی است . اما اگر به اهداف گروهی فکر کنید ، می فهمید که حداقل کاری که باید کرد پذیرش تصمیمات است . البته طبیعی است که هر کسی دوست دارد موثر باشد و بازی کند ."

مورینیو سپس در پاسخ به پرسشی در مورد هیگوائین گفت :" 15 روز پیش که بد بود همه از آگرو می گفتند و حالا همه چیز متفاوت است . " سپس در این باره که فردا چه کسی مهاجم است صحبتی نکرد :" بنزما آماده است ، مصدوم نیست و هر دویشان می توانند بازی کنند . هیگوائین و بنزما کاراکتر های بسیار متفاوتی دارند ، اما اگر می خواهید بدانید که کدام بازیکن بازی می کند ، بهتر است تا فردا منتظر بمانید ."

مربی پرتغالی سپس در مورد لیون صحبت کرد :" من همیشه به لیون می خورم . به دلایل مختلفی به آنها عادت کرده ام . از زمانی که در پورتو بودم و سپس مربیان و بازیکنان زیادی را عوض کردند اما تیمی جدی و سرسخت هستند و تاکتیک ها و ضربات آزاد خوبی دارند . قواعدشان عوض نشده است و به همین علت هر سال در چمپیونزلیگ هستند و به یک چهارم یا نیمه نهایی می رسند . "

مورینیو ادامه داد :" مهم این است که ببریم تا هر چه زودتر صعودمان را قطعی کنیم . اما در چمپیونزلیگ بردن همه بازی ها آسان نیست و اگر به صخره سختی بخوریم نباید زانوی غم بغل بگیریم . مهم این است که هر چه زودتر صعود کنیم و بعد ببینیم به چه تیمی می خوریم . "

مورینیو سپس در مورد محرومیتش که به پایان رسیده صحبت نکرد :" این یک ماجرای قدیمی است و حالا چمپیونزلیگ دیگری شروع شده ، فصل دیگری است و اگر بخواهیم بهتر از فصل قبل باشیم باید ذهنمان را آزاد کنیم . "

سپس در مورد شایعات در ایتالیا در مورد بازگشت به اینتر صحبت کرد :" من با برانکا (مدیر ورزشی اینتر) کار کرده ام و واقعیت این است که یک مرد حرفه ایست اما به مادرید نیامده است ، به همین علت احتمالی مطرح نشده است . من از ساختار ورزشی خود در این تیم خوشحالم . برانکا در اینتر است و من در این جا می مانم . " و البته تائید کرد که حواسش به تیم سابقش هست :" نگرانی هایی دارم . شرایط بدشان را دوست ندارم اما من با آنها هستم و خوشبین ."

real-madrid.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=15748 :-q-15-q&catid=36:-&Itemid=8

6. 4 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

مورینیو: شاید مقابل لیون با دو مهاجم بازی کردیم

در بازی های اخیر گونسالو ایگواین به دلیل مصدومیت بنزما در ترکیب اصلی قرار گرفت و از این فرصت استفاده کرد و در دو دیدار اخیر هت تریک کرد.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، از اعلام ترکیب اصلی تیمش در دیدار امشب مقابل لیون خودداری کرد.

در بازی های اخیر گونسالو ایگواین به دلیل مصدومیت بنزما در ترکیب اصلی قرار گرفت و از این فرصت استفاده کرد و در دو دیدار اخیر هت تریک کرد. اکنون اینکه کدام یک از این دو مهاجم در دیدار امشب در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت، مهمترین سوال ترکیب رئال است.

اما آقای خاص حاضر نشد در این مورد صحبت کند و گفت:" دو هفته قبل همه می گفتند ایگواین بد است و چرا ما سرخیو آگوئرو را نخریدیم. اما حالا همان ها چیز متفاوتی می گویند.

بنزما شرایط خوبی دارد. او مصدوم نیست و ممکن است در دیدارهای پیش رو از دو مهاجم استفاده کنیم. بنزما و ایگواین ویژگی های متفاوتی دارند اما اگر به شما (روزنامه نگاران) بگویم که کدام یک از آنها بازی می کند، شما دیگر سوژه ای ندارید به همین دلیل ترجیح می دهم تا امشب منتظر بمانید."

سرمربی پرتغالی سپس تاکید کرد که انتظار یک بازی سخت را در دیدار مقابل حریف فرانسوی را دارد.

" من سال هاست که مقابل آنها قرار می گیرم؛ تقریبا از زمان حضور در پورتو. از آن زمان آنها مربیان و بازیکنان زیادی عوض کرده اند اما همچنان تیم خوبی هستند، از تاکتیکی بسیار خوب هستند و در ضربات آزاد فوق العاده اند.

اصول آنها تغییر نکرده است و به همین دلیل است که سال هاست در لیگ قهرمانان حضور دارند و حتی به یک چهارم و نهایی و نیمه نهایی رسیده اند."

مورینیو ادعای بازی های تدافعی تیمش را نیز رد کرد و گفت:" ما همیشه تیمی هجومی داریم. البته من ترجیح می دهم تیمی متعادل داشته باشیم، خوب بازی کنیم و در هر بازی به پیروزی برسیم. البته واضح است که در همه دیدارها نمی توان به پیروزی رسید.

من هرگز به دنبال داشتن تیمی با تفکرات تدافعی نیستم. طبیعی است که تیم با سخت کوشی پیشرفت می کند. انتظارات ما نسبت به سال گذشته بیشتر است اما رسیدن به اهداف بزرگتر ساده نیست زیرا ما فصل گذشته هم خوب بودیم. البته می خواهیم این فصل بهتر باشیم."

8. 5 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ایگواین: بازی در کنار رونالدو افتخار بزرگی است

مهاجم آرژانتینی رئال مادرید از اینکه در کنار یکی از بهترین فوتبالیست های جهان بازی می کند بسیار خوشحال است

سایت گل – گونسالو ایگواین مهاجم آرژانتینی رئال مادرید که در چهار بازی قبلی خود برای تیم ملی و باشگاهش در مجموع 9 گل به ثمر رسانده معتقد است بازی در کنار کریس رونالدو برای او افتخار بزرگی است.

ایگواین که در دو بازی اخیر خود برای رئال دو هت تریک انجام داده است در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" برای من افتخار بزرگی است که در کنار کریس رونالدو و در تیمی که بازیکنان بزرگ فوتبال جهان حضور دارند بازی می کنم."

"هر وقت به میدان می روم خدا را به خاطر بازی در کنار چنین بازیکنان بزرگی شکر می کنم. اگر در کنار بازیکنان بزرگ بازی کنید پیشرفت می کنید."

ایگواین در پاسخ به اینکه چه بازیکنی بهترین ضربات ایستگاهی را می زند گفت:" رونالدینیو یکی از بهترین ضربه آزاد زن های جهان است که گلهای بسیار زیبایی روی ضربات ایستگاهی به ثمر رسانده است. اما اکنون بازیکنان زیادی هستند که در این زمینه مهارت دارند، نمی توانم بازیکن خاصی را بهترین معرفی کنم."

10. 7 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سرمربی لیون: مورینیو را ستایش می کنم

تیم فرانسوی که در دو دیدار ابتدایی اش در لیگ قهرمانان مقابل آژاکس و دینامو زاگرب 4 امتیاز کسب کرده، امشب در سانتیاگو برنابئو مقابل رئال قرار خواهد گرفت

سایت گل- رمی گارد، سرمربی لیون، در آستانه دیدار تیمش مقابل رئال در لیگ قهرمانان، ژوزه مورینیو، سرمربی حریف را مورد ستایش قرار داد.

تیم فرانسوی که در دو دیدار ابتدایی اش در لیگ قهرمانان مقابل آژاکس و دینامو زاگرب 4 امتیاز کسب کرده، امشب در سانتیاگو برنابئو مقابل رئال قرار خواهد گرفت.

گارد که اولین فصل حضورش در لیون را سپری می کند، همتایش در رئال را مورد ستایش قرار داد و تاکید کرد که این سرمربی پرتغالی نقشی اساسی در موفقیت تیم هایش دارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من مورینیو را ستایش می کنم زیرا می داند چطور با بازیکنانش رفتار کند و چطور احترام آنها را جلب کند.

او تجربه زیادی در مربیگری دارد و جام های زیادی به دست آورده است. او با هر بازیکنی به شیوه ای منحصر به فرد رفتارمی کند اما طوری به سود تیم باشد.

البته من احساس می کنم بیشتر شبیه ونگر هستم. سه سال با او کار کردم و چیزهای زیادی از او یاد گرفتم."

او همچنین در مورد دیدار امشب مقابل رئال گفت:" هر نتیجه ای که رقم بخورد و ما امتیاز کسب کنیم، خوب است. اما من نمی خواهم نتیجه را پیش بینی کنم.

کار دشواری داریم زیرا رئال یک تیم منسجم است. آنها اسلحه های زیادی دارند اما ما قربانی آنها نخواهیم شد. می خواهیم در خانه رئال نتیجه خوبی بگیریم."

12. 5 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض کاسیاس : "هدف ما بهبود بخشیدن کارایی خود در لیگ قهرمانان ، نسبت به سال گذشته است ."

کاسیاس : "هدف ما بهبود بخشیدن کارایی خود در لیگ قهرمانان ، نسبت به سال گذشته است ."

به نقل از سایت رسمی : ایکر کاسیاس ، در رابطه با بازی در مقابل تیم فرانسوی و بازی در لیگ قهرمانان اروپا به مصاحبه با خبرنگاران پرداخت .

" لیون رقیب سرسختی است و این مسابقه ، بدون شک بازی سختی برای ما خواهد بود ."

ایکر کاسیاس ؛ کاپیتان تیم ، پیش از بازی با لیون در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو ، در رابطه با این برخورد با خبرنگاران به گفتگو پرداخت .

" ما در سال گذشته ، با رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی و سپس نیمه نهایی ، پیشرفت بزرگی داشتیم . و اکنون به نفع ماست که در این بازی ، سربلند از زمین بیرون بیاییم . چرا که در سال گذشته و با شکسته شدن نوار بدشانسی رئال مادرید و عدم عبور از مرحله یک چهارم نهایی ، تماشاگران از ما توقع دارند ، که آن را دوباره تکرار کنیم . تیم لیون هر ساله دستخوش تغییراتی می شود ، با این وجود آنها باز هم رقیب سرسختی خواهند بود . این بازی ، بازی بزرگی برای ما خواهد بود و مهمترین هدف ما گرفتن هر شش امتیاز در اسپانیا و فرانسه است ."

" دفاع تیم فوق العاده ست و این باعث می شود که در طول مسابقه من بعنوان دروازه بان تیم ، احساس امنیت داشته باشم. ما دو بازیکن جوان و با تجربه داریم . راموس نیز از نظر قدرت بدنی در کارهای دفاعی فوق العاده ست ، چه در مرکز دفاع و چه در کنار . همانند آنچه که در جام جهانی 2010 در آفریقا از خود به نمایش گذاشت ."

" هیگواین در فرم خوبی به سر میبرد . من او را مدت هاست که میشناسم و میدانم ، تنها هدف اون گل زدن برای تیم است . در حال حاضر همه بازیکنان با بازی های فوق العاده ای که از خود به نمایش گذاشته است ؛ از شرایط او خوشحالند . و البته که بنزما نیز در به ثمر رساندن گل و دادن پاس گل نیز عالی عمل می کند . که برای ما باعث خوشحالیست ."

بازیکن دعوت شدند؛ غیبت لاس، بازگشت مارسلو

به نقل از سایت رسمی باشگاه: مارسلو دوباره می تواند رئال را در لیگ قهرمانان همراهی کند.

مورینیو 19 بازیکن از تیم اصلی و توماس مخیاس از آکادمی را برای دیدار با لیون فراخواند. دو تیم فردا شب و در چارچوب هفته سوم دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا راس ساعت 22:15 به وقت ایران به مصاف هم خواهند رفت. شاهین، کاروالیو، آلبیول و لاس این بازی را به دلیل مصدومیت از دست دادند.

دروازه بان: کاسیاس، آدان، توماس مخیاس

مدافع: راموس، آربلوآ، واران، مارسلو، په په

هافبک: اوزیل، آلونسو، کایخون، دی ماریا، کاکا، خدیرا، کوئنترائو، گرانرو، آلتین توپ

مهاجم: رونالدو، بنزما، هیگواین

پيش نمايه ماركا

پيشخوان برجسته:

برد ضروري

ديگر پيشخوانها:

مورينيو به دليل برنامه پيش روي مادريد برد در مقابل لــیون رو ضروري ميداند
    "مو"به تيم انگيزه ترزيق كرده تا با شكست دادن لــیون در بازي امشب و در بازي برگشت صدرنشيني خود را در گروه تثبيت كنند
    به نظر مورينيو با كسب پيروزي در اين دو مسابقه بهتر ميتوانند براي ديدارهاي مقابل والنسيا،اتلتيكو و بارسلونا آماده شوند

راموس يك مدافع مركزي تقريبا شكست ناپذير
    در 27 ديداري كه در اين پست بازي كرده است فقط يك بار شكست خورده است

پيش نمايه آ.اِس

پيشخوان برجسته:

مشكل زيبا

ديگر پيشخوانها:

مورينيو توضيح نداد كه از بنزما يا ايگوايين استفاده ميكند يا هر دو را بازي ميدهد
    مورينيو:"اين را خواهم گفت اگر سرمربي لــیون نيز بگويد دو مهاجم مركزي اش چه كساني هستند"

كاسياس:"مورينيو را بلندپروازتر از سال قبل ميبينم"

14. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رئالی ها مرا بی ارزش و به درد نخور دانستند / نمی دانم که در مراسم بزرگداشتم در باشگاه رئال شرکت کنم یا نه

بیسنته دل بوسکه مربی ۶۰ ساله از نوامبر ۱۹۹۹ تا تابستانی ۲۰۰۳ هدایت رئال را در دست داشت و با این تیم دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و دو قهرمانی در لالیگا به دست آورد.
    با این وجود، بعد از دومین قهرمانی رئال در رقابت های لالیگا، قرارداد دل بوسکه تمدید نشد و این برای این مربی باتجربه ناامید کننده بود.
    دل بوسکه در صحبت هایی در این باره به کادناسر گفت: «من هنوز به این فکر می کنم که دراین مراسم شرکت بکنم یا نه. نمی خواهم خیلی در این رابطه صحبت کنم که سوء تفاهمی به وجود نیاید. با این وجود، اگر کسی به تو بگوید که تو به درد نخور و بی ارزش هستی.... اتفاقاتی که در آن زمان افتاد را دقیقا به یاد ندارم ولی من و خانواده ام روزهای سختی را پشت سرگذاشتیم. من باید همه چیز را ببخشم ولی من هم برای خودم قوانین و اصول خاص خودم را دارم.»
    دل بوسکه بعد از آن برای یک فصل هدایت بشکیتاش ترکیه را برعهده گرفت و در سال ۲۰۰۸ هم هدایت تیم ملی اسپانیا را عهده دار شد.

parsfootball

16. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب بازی رو هم 4-0 بردیم. 10 دقیقه آخر بازی رو تونستم بصورت زنده تماشا کنم، حالا هم بازپخشش رو نگاه کنیم.

آمار آخر بازی یه چیز جالب داشت، اونم 600 پاس موفق رئال بود. 63% توپ دست ما بود و ژابی آلنسو با بیش از 100 پاس موفق بیشترین درصد رو به خودش اختصاص داد.

یادش بخیر یه زمانی این لیون گربه سیاه ما بود

18. 12 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

رئال مادرید 4 – لیون صفر

شاگردان ژوزه مورینیو رکورد پیروزی های متوالی خود در رقابتهای لیگ قهرمانان را با کسب پیروزی خانگی پر گل مقابل لیون حفظ کردند.

در این بازی که در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو و در حضور بیش از 76 هزار تماشاگر برگزار شد رئال با گل دقیقه 18 کریم بنزما که بار دیگر در ترکیب این تیم به میدان رفته بود از حریف فرانسوی خود پیش افتاد.

سامی خدیرا در دقیقه 47 نتیجه را دو بر صفر کرد. این اولین گل فصل خدیرا برای رئال بود. در دقیقه 55 ضربه مسوت اوزیل با برخورد به هوگو لوریس دروازه بان لیون وارد دروازه این تیم شد و تا این گل به نام لوریس ثبت شود.

در دقیقه 81 سرخیو راموس روی یک ضربه کرنر در محوطه جریمه لیون صاحب توپ شد و با یک ضربه سنگین توپ را برای چهارمین بار به تور دروازه لیون چسباند.

رئال با این پیروزی 9 امتیازی شد و با حداکثر امتیازات ممکن هم اکنون در صدر جدول گروه چهارم قرار دارد. لیون هم با 4 امتیاز در جایگاه سوم ایستاده است.

سایت گل

20. 3 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •