ممنون از جوابتون بس من ميرم mw1 يا mw2 ميگيرم و با دوستام به صورت لن بازي ميكنمحداكثر جند نفره ميشه؟ بجه ها شما كه ميدونين كانترم يك توضيح بدين كدوم نسخش به قول شما انقلابيه يا اگه بستشو بدين ممنون ميشم
ممنون از جوابتون بس من ميرم mw1 يا mw2 ميگيرم و با دوستام به صورت لن بازي ميكنمحداكثر جند نفره ميشه؟ بجه ها شما كه ميدونين كانترم يك توضيح بدين كدوم نسخش به قول شما انقلابيه يا اگه بستشو بدين ممنون ميشم
اگه میخواین لن بازی کنید بهتره mw1 رو بگیرید بهتره.
با سلام خدمت همه دوستان گب گیمر های عزیز و بلخره دوست داران mw3 دوستان من نسخه کرک شده ریلودد را دارم و بازی را به پایان رساندم ولی وقتی وارد special ops می شم ومی خوام بازی کنم نمی دونم چرا پیغام خطا میده و وقتی اینتر می کنی از بازی میره بیرون خواهش می کنم جواب بدید
در مورد کانتر اطلاعی ندارم. اگر بخوایم بگیم الان مولتی پلیر کدومشون بیشتر حال میده قطعا قطعا mw2 بدون شک (البته با قطع نظر از mw3 چون هنوز بازی نکردم و نمیدونم چطوره) یعنی آنلاین مدرن یک در مقابل دو و پیشرفتهاش اصلا جواب نمیده البته بازی کردن مدرن 2 تحت لن کمی دردسر داره ولی در هر صورت امکان پذیر هست که مدرن یک این مشکل رو نداره. تعداد افراد یک مپ رو من بیشتر از 18 تا ندیدم بعید میدونم بیشتر بشه اما خب مطمئن نیستم و در اخر و با احترام به همه طرفداران بلک آپس باید بگم که مولتیش به هیچ عنوان در حد مدرن دو نیست که نیست![]()
Last edited by hossein6599; 16-11-2011 at 18:20.
دوستان من يه جاي بازي گير کردم
اوائل بازي هست که ظاهرا توي هند هست(بيشتر شبيه آفريقا است) که در حال فرار با کاپيتان پرايس و يه نفر ديگه هستيم و پشت سرمون توپ و .. ميزنن
بعد يه دفعه از سقف يه خونه ميافتم تو و يه نفر مياد با شمشير من رو ميکشه هيچ کاري نميتونم بکنم و همش کشته ميشم.
سلام
بچه ها این بازی هم مثل mw های قبلی training و ثبت رکورد داره؟
سلام
آقا بازی در حالت campagin برای من رو 54% تموم شد..!! مگه نباید 100 درصد بشه..؟؟![]()
من دیروز تمام کردم آخرش خیلی با حال بود
کاش کمی مراحل اش بیشتر بود
باید در حالت آخرش نیز تمومش کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)