اپدیت جدید ال ای دی سامسونگ مدل 40c 6960 رو از کجا باید بگیرم
اپدیت جدید ال ای دی سامسونگ مدل 40c 6960 رو از کجا باید بگیرم
من همه این کارها رو انجام دادم باز هم رکورد نمیشه البته یه فولدر در مموری ایجاد شده ولی رکورد نمیکنه کار دیگه ای باید انجام بدم
باسلام با پلاسمای سامسونگ مدل PS43F4950 چه نوع یو اس بی وای فای سازگاره ؟ نمیشه بجز مارک خود سامسونگ از مارک دیگه ای استفاده کرد؟ از کجا بغهمیم هماهنگی داره تا در خرید دچار مشکل نشیم ؟ در مورد خود سامسونگ هم تحقیق کردم که گفتن کم پیدا و گران تر هستش !
درود
بالاخره مشکل ما هنوز حل نشد و در گیر رجیستر کردن مجیک کنترل هستیم
که متاسفانه پیغام REGISTRATION FAILED رو میده!!!!!!!!!!!!!
مدتیه WIFI تلویزیون شبکه رو پیدا نمیکنه اگرم پیدا کنه موقع اتصال که کد میدم از منو میپره بیرون
مدل سامسونگ 7770 40 اینچ
یه تلویزیون 6400 دارم که 2 تا عینک 3 بعدی داره !!
عینک ها 2 تا باتری پهن ریز دارن که زود تموم میشن
خواستم ببینم تنها راه حل خرید دوباره باطری هست ؟؟
هروقت تموم شد باید از دوباره بخرم ؟؟؟؟(
تلوزین 42W800b وقتی میخوای برنامه تو اضافه کنی میگه محتوای اینترنت نیاز به به روز رسانی دارد
بعد که میزنی خطا مگیره و میگه دوباره تلاش کنید اگه مشکل بر طرف نشد با سونی تماس بگیرید
به نمایندگی زنگ زدم سر در نیاورد !!! گفت تو سایت سونی قسمت پشتیبانی مشکل رو مطرح کنید !
حالا اصلا سونی اپ سنتر داره ؟
مثل سامسونگ و الجی اپ سنتری داره که بری و نرم افزارهای مختلف رو دانلود و رو تیوی نصب کنی ؟
مشکل اینکه نمیتونه محتوای اینترنت رو به روز کنه چیه ؟
آیا تحریم شدیم و نمیتونیم به سرور سونی وصل بشیم ؟
چون سایت سونی به فارسی در دسترس نیست قبلا بود
دوست عزیز
شما می توانید از سایت خاورمیانه استفاده کنید که برای تمامی کشورهای خاورمیانه یکسان است. و فکر می کنم اگر نرم افزار را دانلود و نصب کنید مشگلتان برطرف شود.
از این سایت دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16 Jul 2014 PKG2.187GAA 227.30 MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن همین ورژن رو دستگاه نصب هست
خود تلوزین آپدیت شد
اصلا سونی اپ سنتر داره ؟
به اپ سنتر ال جی وصل میشی کلی برنامه و بازی و ... داره که رو تیوی نصب میشه سامسونگ هم همینجور ولی آیا سونی همچین چیزی داره ؟
الان ده تا برنامه رو خود دستگاه نصبه
Last edited by smoedrib; 26-07-2014 at 12:26.
زیر نویس فارسی هم که از رو یو اس بی پخش نمیکنه
اگه میدونستم این مشکلات رو داره عمرا سونی نمیخریدم
بین LG LA86000 و SONY W800B مونده بودم آخر سونی خریدم
الآن پشیمونم اقلن ال جی بهترین پشتیبانی رو داره تعداد بسیار زیاده برنامه و سرگرمی با تیوی تو اپ سنترش ، ده تا عینک همراه تی وی
ریموت جادوییه بسیار بسیار کاربردی همراه تیوی و سخت افزار قویتر
بروزر تیوی الجی پاک شده بود زنگ زدم گلد ایران مشکل رو تلفنی حل کردن بعد سه بار زنگ زدن که شما با ما تماس گرفتیم مشکلتون حل شد ، رفتار اپراتور ما خوب بود ، و .....
به پشتیبانی سونی زنگ زدم میگه بورو تو سایت سونی ببین راهکاری پیدا میکنی
واقعا اشتباه کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)