سلام
تو برنامه اسمس منو رو بزن و برو تو تنظیمات.
تیک delivery report رو بزن.
سلام
تو برنامه اسمس منو رو بزن و برو تو تنظیمات.
تیک delivery report رو بزن.
با سلام
اخرین ورژنی که برا این گوشی اومده و زبان فارسی رو ساپورت میکنه چیه و اگه زحمتی نیست لینک دانلود برام بذارین.
سلام دوستان
من وایبر رو نصب کرده بودم و کار می کرد تا اینکه یکی از دوستام اشتباها بجای شماره تلفن خودش شماره منو داد و اس ام اس رو کدش رو توی گوشیش زد و وصل شد
البته بعد اکانت رو دی اکتیو کرد اما از اون موقع دیگه این وایبر من وصل نمیشه نه با شماره قبلیم نه با شماره های جدید ،همهش اون قسمت که شماره تلفن رو میدید که اس ام اس بکنه میگه انترنت کانشکن لازمه و نیست ، در حالی که وای فای وصله
اگر راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم
راستی الان دیدم اکانت جدید جی میل هم می خوام اضافه کنم ارور میده میگه : can not establish a reliable data connection to the server!
ورژن 2.3.3 خاورمیانه هست . لینکش رو چون توی یه انجمن دیگه س نمی تونم بذارم . اگه میخوای پ.خ بده
امروز از دفتر نمایندگی اصلی پارس مایکروتل رایگان آپدیت کردم به 2.3.3 (تقاطع سهروردی و مطهری)
و یه مساله خیلی خیلی جالب رو فهمیدم !!!
گوشی های سامسونگ ای که مدت گارانتی اینتر نشنالشون تموم نشده باشن تا پایان مدت گارانتی بین المللی تحت گارانتی پارس مایکروتل هستند و خدمات می گیرن!!!!!
فکر کنین!
گوشی رو از یه کشور دیگه بگیرید!
بی گارانتی بگیرید
یا با گارنتی تقلبی
توی مدت گارانتی اینترنشنال (فکر کنم از تاریخ ساخت یک سال) پارس مایکروتل رایگان گارنتی تون می کنه
خیلی عالیه و البته سر ما که 40 50 تومن پول گاذانتی اصلی دادیم یه جورایی کلاه رفت!
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
+ یه سوال: gta رو جیو کار می کنه درست؟
سلام.كار ميكنه ولى بايد نسخه ى hvga رو بگيرى.
البته يه خورده لگ داره!
ارسال شده از گلکسى ايس من
از کجا ؟ اگه ممکنه لینک بدین
ای وای! دیر گفتید کل دیتاش رو گرفتم ، نوشته بود مال aderno هست
منتهی کلا تا باز می کنم بازی رو یه لحظه صفحه سیاه میشه بعد دوباره میاد بیرون! از وقتی آپدیت کردم چند تا بازی تا حالا اینجوری شده ، بعضی ها هم فورس کلوز می زنه
البته بعضی ها هم کار می کنه!نمی دونم ربطی به آپدیت داره یا طبیعیه!
در ضمن نظرتون چیه که اینجا برنامه ها و بازی های خوب رو معرفی کنیم تا یکم هم پر نشاط تر بشه اینجا؟!
در ضمن 2 : نسخه hvga رو لینک میدید؟ این دیتا بهش می خوره؟
راستش لینکش رو ندارم.من خودم تو فروم --------- دیدم.
بهتره بازی ها رو نسخه hvga بگیرید.(ویا armv6 دقیق نمیدونم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)