تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 171 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

؟
    سلام دوستان کسی از کابل esata این لبتاب استفاده کرده؟
    طرز کارشو یکی بگه منکه نتئنستم ازش استفاده کنم بین یک وایو و لبتابم کابلو وصل کردم و از تو ستاپ هم ای ساتارو فعال نمودم ولی هیچی نیاورد بالا جهت شناسایی باید چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

؟
    سلام دوستان کسي از کابل esata اين لبتاب استفاده کرده؟
    طرز کارشو يکي بگه منکه نتئنستم ازش استفاده کنم بين يک وايو و لبتابم کابلو وصل کردم و از تو ستاپ هم اي ساتارو فعال نمودم ولي هيچي نياورد بالا جهت شناسايي بايد چيکار کنم؟
    سلام.
    دوست عزيز درست منظورتونو از کابل eSATA اين لپتاب متوجه نشدم. این لپتاپ پورت eSATA داره نه کابل eSATA .
    از پورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه براي استفاده از هارد اکسترنال و فلش مموري و يا کيبورد و موس و همچنين وسايل ديگه اي که خروجي usb و یا eSATA دارن استفاده کرد.
    همچنين ميشه براي شارژ لوازم الکترونيکي که با پورت usb شارژ ميشن از پورت eSATA استفاده کرد. البته در هنگامي که لپتاپ خاموش هست هم ميشه لوازم برقي از اين پورت شارژ کرد به شرطي که گزينه شارژ به وسيله پورت eSATA در ستاپ لپتاپ فعال باشه.

اگر منظورتون هارد اکسترنال وایو بوده، فقط کافی هست که رابط usb و یا رابط eSATA هارد اکسترنال وایو به پورت eSATA بزنید.
    اگر منظورتون لپتاپ وایو بوده، برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طریق سیم ميبايست از کابل ethernet با نام cat5 RJ45 استفاده کنيد و یا به وسیله کارت وایرلس هر دو لپتاپ، شبکه بیسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه اندازی کنید.

3. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام.
    دوست عزيز درست منظورتونو از کابل eSATA اين لپتاب متوجه نشدم. این لپتاپ پورت eSATA داره نه کابل eSATA .
    از پورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه براي استفاده از هارد اکسترنال و فلش مموري و يا کيبورد و موس و همچنين وسايل ديگه اي که خروجي usb و یا eSATA دارن استفاده کرد.
    همچنين ميشه براي شارژ لوازم الکترونيکي که با پورت usb شارژ ميشن از پورت eSATA استفاده کرد. البته در هنگامي که لپتاپ خاموش هست هم ميشه لوازم برقي از اين پورت شارژ کرد به شرطي که گزينه شارژ به وسيله پورت eSATA در ستاپ لپتاپ فعال باشه.

اگر منظورتون هارد اکسترنال وایو بوده، فقط کافی هست که رابط usb و یا رابط eSATA هارد اکسترنال وایو به پورت eSATA بزنید.
    اگر منظورتون لپتاپ وایو بوده، برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طریق سیم ميبايست از کابل ethernet با نام cat5 RJ45 استفاده کنيد و یا به وسیله کارت وایرلس هر دو لپتاپ، شبکه بیسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه اندازی کنید.
    داداش هردو لبتاب خورجی esata دارن و من کابل esata به esata میتونم باهاش هارد به هارد کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض س

مشكل اين لپ تاپ بيشتر قاطي شدن درايورها هست بنظر من.شما بعد از نصب ويندوز هيچ درايوري نصب نكنيد.بريد به ديوايس منيجر و ببينيد مثلث زردرنگ بغل كدام آيتم هست درايور مربوط به اون رو نصب كنيد.خوب وقتي دستگاه با درايورهاي پيشفرض ويندوز خوب كار مي كنه دليلي نداره درايور ديگه نصب بشه كه كل دستگاه مختل بشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داداش هردو لبتاب خورجی esata دارن و من کابل esata به esata میتونم باهاش هارد به هارد کنم؟
    توی گوگل جستجو کردم . بحث بسیار مفصلی هست و ظاهرا امکانش هست اما به این راحتی ها هم نمیشه نظر قطعی داد. گرچه ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنین چیزی قبلا تهیه شده و میتونید استفاده کنید.

اما شما برای راحتی بیشتر اگر میخواهید با سیم 2 لپتاپو به هم متصل کنید از کابل شبکه استفاده کنید و اگر میخواهید از طریق امواج و بدون سیم 2 لپتاپو به هم وصل کنید راحت ترین راه شبکه ad hoc هست.

مطمئنا الان دوستانی هستن که بحث کنن که نمیشه با پورت eSATA و usb دو کامپیوتر به هم متصل کرد اما همون طوری که گفتم بحث خیلی پیچیده ای هست و به این تاپیک مربوط نمیشه. اما اگر کسی به این بحث علاقه منده میتونه برای اطلاعات عمومی از این منابع استفاده کنه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام میتونیئ این تگو چک کنید GPH1GR1

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

داداش من موندم که الان این کابلو خریدم واسه چی؟؟؟!!
    هردوطرفش پورت ای ساتا هست !
    میشه بفرمایید به چه دردم میخوره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داداش من موندم که الان این کابلو خریدم واسه چی؟؟؟!!
    هردوطرفش پورت ای ساتا هست !
    میشه بفرمایید به چه دردم میخوره؟
    از این کابل برای اتصال بین لپتاپ 5110 و هارد اکسترنال و همچنین ذخیره کننده های حجیم داده ها(storage) که پورت eSATA داشته باشه میتونید استفاده کنید.

10. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

تا امروز از usb3.0 استفاده نمیکردم . بچه ها درایورشو واسم نصب کردن ولی بازم راه نیفتاد. امروز با لینکی که جناب mansia گزاشتن تونستم دانلود و نصبش کنم و الان بطور کامل راه افتاده و usb2.0 میخونه

12. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

از این کابل برای اتصال بین لپتاپ 5110 و هارد اکسترنال و همچنین ذخیره کننده های حجیم داده ها(storage) که پورت eSATA داشته باشه میتونید استفاده کنید.
    ممنون
    پس اگه با این کابل دولبتابو بهم وصل کنیم هیچ اتفاقی نمیفته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •