تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 364 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مدل 57000 از نظر تصاویر دو بعدی چطوری هست ؟ ایا با 100 هرتز در دیدن تصاویر با سرعت بالا مشکل داره ؟ آیا می ارزه 400 گرونتر 6500 برداشت که هرتز اون 200 هست ؟

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مدل 57000 از نظر تصاویر دو بعدی چطوری هست ؟ ایا با 100 هرتز در دیدن تصاویر با سرعت بالا مشکل داره ؟ آیا می ارزه 400 گرونتر 6500 برداشت که هرتز اون 200 هست ؟
    دوسته عزیز 400 نیست اختلافشون و 300 هست
    57000 هست 1650000 و 65100 هست 1950000
    از نظر 100 هرتز و 200 هرتز هم باید بگم خیلی تفاوت رو احساس نخواهی کرد در حالت معمولی
    ولی تو یه سری بازیهای کامپیوتری و یه سری مسابقات ورزشی میگن خیلی تفاوت داره

3. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوسته عزیز 400 نیست اختلافشون و 300 هست
    57000 هست 1650000 و 65100 هست 1950000
    از نظر 100 هرتز و 200 هرتز هم باید بگم خیلی تفاوت رو احساس نخواهی کرد در حالت معمولی
    ولی تو یه سری بازیهای کامپیوتری و یه سری مسابقات ورزشی میگن خیلی تفاوت داره

من موندم چرا با مانیتورم که ته تهش 75 هرتز میده بیشتر حال می کنم.:d
    شوخی کردم ببین رفیق به قول محمد رضا شما تفاوت رو احساس نمی کنی ولی من این رو هم بگم این تروموشن وقتی به درد میخوره من با همین 120 هرتز تصاویر روون میبینم حتی پر سرعت رو ولی وقتی مثلا زیرنویس باشه چون tv قاطی می کنه شاید مشکل پیش بیادحالا کی tv قاط میزنه وقتی که مثلا فیلم صحنه ی پرسرعتشه ولی شما پایین فیلم زیرنویس ثابت داری چون tv تصاویر پرسرعت رو میخواد روون نشون بده زیرنویس یه ذره پرش پیدا می کنه هی توی اون چند ثانیه به قول رفقا پرش میزنه البته بگم این اتفاق توی هر فیلم شاید 1 یا دوبار اتفاق بیافته اونم در مورد فیلم های هست که مثلا وسط صحنه های اکشن صحبت می کنند و سرعت تصاویر هم خیلی زیاده من تا الان فیلم با tv زیاد دیدم تا حالا بین این همه 2 بار اتفاق افتاده

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من موندم چرا با مانیتورم که ته تهش 75 هرتز میده بیشتر حال می کنم.:d
    شوخی کردم ببین رفیق به قول محمد رضا شما تفاوت رو احساس نمی کنی ولی من این رو هم بگم این تروموشن وقتی به درد میخوره من با همین 120 هرتز تصاویر روون میبینم حتی پر سرعت رو ولی وقتی مثلا زیرنویس باشه چون tv قاطی می کنه شاید مشکل پیش بیادحالا کی tv قاط میزنه وقتی که مثلا فیلم صحنه ی پرسرعتشه ولی شما پایین فیلم زیرنویس ثابت داری چون tv تصاویر پرسرعت رو میخواد روون نشون بده زیرنویس یه ذره پرش پیدا می کنه هی توی اون چند ثانیه به قول رفقا پرش میزنه البته بگم این اتفاق توی هر فیلم شاید 1 یا دوبار اتفاق بیافته اونم در مورد فیلم های هست که مثلا وسط صحنه های اکشن صحبت می کنند و سرعت تصاویر هم خیلی زیاده من تا الان فیلم با tv زیاد دیدم تا حالا بین این همه 2 بار اتفاق افتاده
    راستش منم با مانیتور خیلی راحت بازی میکنم
    HDMI داره و با ایکس باکس سره سوزنی تاخیر یا مشکل نداره
    یه LCD سامسونگم دارم که دیگه داره قراضه میشه ولی هنوزم خداییش تصویرش عالیه و جالب اینکه اونم
    اصلا لگی چیزی نداره؟!
    ولی کلا تلوزیونهای جدید مثله اینکه تاخیره ورودی دارن
    تو یه سایت خارجی دیدم زده بود برای پروسس هایی هست که رو تصویر انجام میدن و از سونی تا شارپ و ...
    همه همین مشکل رو کم یا زیاد دارن؟!

6. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره ها ! واسه منم سوال بود چجوری یه مانیتور با 75 هرتز و اینا اینقدر راحت جووواب میده !

8. این کاربر از saeeiid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوستانی که وقت میزارن و جواب میدن
    دوستانی که خودشون امتحان کردن ممنون میشم راهنمایی کنند تلویزیون های جدید الجی کلا چه فرمتهایی رو پخش میکنه؟
    و اینکه فایلهای زیرنویس فارسی رو بدون مشکل مثل srt یا sub و.... رو نمایش میده

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوستانی که وقت میزارن و جواب میدن
    دوستانی که خودشون امتحان کردن ممنون میشم راهنمایی کنند تلویزیون های جدید الجی کلا چه فرمتهایی رو پخش میکنه؟
    و اینکه فایلهای زیرنویس فارسی رو بدون مشکل مثل srt یا sub و.... رو نمایش میده

من زیاد فیلم میبینم شما اگه فیلم بین باشی از طریق نت.به احتمال زیاد mkv میبینی که tv هیچ مشکلی باهاش نداره.
    من الان فهرست فیلم هایی که این lw57000 میتونه پخش کنه رو واسه شما مینیوسم:اینا فرمت های تصویری هستند{vob.tb.trp.ts.dat.mpeg.mpg.asf.avi.DivX .mkv.mp4.m4v.wmv}رفیق تموم این فرمت هارو این tv تا بیت ریت 20 مگ میتونه پخش کنه.فقط باید صدای این فیلم ها حتما mp3 باشه با بیت ریت تا 320 کیلوبیت البته دالبی هم باشه میتونه پخش کنه.زیرنویس ها رو هم که ساپورت می کنه{smi.srt.sub.ass.ssa.txt.psb}فقط رفیق باید کد این زیرنویس ها ansi یا utf-8 باشه که میشه اون رو با نت پد تغییر داد.
    صدا هایی که پخش می کنه فقط mp3 هست واسه صوتی میگم فایل های کپی رایت هم پخش نمیشه.
    ال جی روی کپی رایت خیلی حساسه.
    ولی بیشتر این چیزایی که توی نت هست -- شده و کپی رایت نداره.
    واسه عکس هم{jpeg.jpg.jpe}تا سایز 15360*8640

11. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان کسی این آپدیت آخری رو نریخته؟
    ببینه چه نتیجه ای داره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که میگم این آپدیت ها شاید واستون مشکل ایجاد کنه چون smar tv های ما ماله ایرانه و رو منطقه ایران تنظیم شده شاید مشکل زا بشه وقتی یه آپدیت دیگه روش نصب کنید

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من که میگم این آپدیت ها شاید واستون مشکل ایجاد کنه چون smar tv های ما ماله ایرانه و رو منطقه ایران تنظیم شده شاید مشکل زا بشه وقتی یه آپدیت دیگه روش نصب کنید
    نمیدونم والا
    الان ورژن آخرین آپدیتی که شما رو تی ویت داری چی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •