تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 241 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من از ديروز دچار اين مشكل ارور بلو اسكرين شدم و هر دفعه كه لپتاپمو روشن ميكنم اين صفحه بعد از چند ثانيه ظاهر ميشه ...

هر برنامه اي كه از دو روز پيش نصب كردم رو حذف كردم ولي فايده اي نداشت ....

مشخصات سيستم :

ram : 4 G
    CPU: intel core i5
    VGA: 1 G
    فايل minidump :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهش ميكنم كمكم كنيد دارم ديوونه ميشم
    الانم فايلا رو فقط با safe mode تونستم زيپ كنم دربيارم
    این مراحل رو که بصورت نرم افزاری هست اول میگم تست کنیدبعد از انجام هر کدوم بترتیب تست کنید ببنید بلو اسکرین دریافت میکنید

روش اول

سیستم ریستارت کنید بعدشم ازطریق safe mode بازدن کلید f8 بالا بیاین بعد که واردمحیط safe mode شدین برنامه ccleaner ازلینک پایین دانلود اجراش کنید بعدش با این برنامه رجیستری خودتون اسکن بعد فیکس کنید درضمن قبلش که وارد محیط safe mode بشین هرچی دستگاه به پورت usb لپ تاپ هست جدا بعد وارد محیط safe mode بشین بعد که رجیستری رو فیکس کردین به همین صورت تو همین محیط ببینید بازم به بلو اسکرین برخورد میکنید

مرحله دوم

dvd ویندوز 7 داخل دستگاه قراربدین بعدشم بصورت بوت بالا بیاین داخل صفحه اول گزینه next بزنید داخل صفحه دوم از اون پایین گزینه Repair and computer انتخاب کنید بعدشم همینطوری next بزنید تا به صفحه system recovery options برسین تو این صفحه گزینه startup Repair انتخاب کنید بعد که کارش تموم شد بالا اومد وارد ویندوز بشین ویندوز تست کنید

مرحله سوم

طبق لینک پایین ویندوز خودتون اگر که dvd دارین ازداخل ویندوز repair کنید

مرحله چهارم

ابتدا وارد اکانت خودتون بشین یک اکانت درست کنید بعد اکانت خودتون پاک کنید با اون یکی اکانت بالا بیاین تست کنید

داره خودمونی میشه Ravaru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    وقتی ویندوز رو در حالت Sleep و یا Hibernate قرار میدم بعد از چند دقیقه بلواسکرین بالا میاد.دو سه روزی هست که اینجور شده و جدیدا چند درایورم رو هم آپدیت کردم.کارت گرافیک,کارت صدا,تاچ پد,وایرلس
    در ضمن hotfix مایکروسافت رو هم دانلود کردم اما موقع اجرا اروری مربوط به آپدیت بودن ویندوز داد,ویندوز کاملا آپدیت هست و فقط Malicious software Romeval دانلود نشده که اون هم به خاطر کرکی بودن ویندوزه.

فایل اطلاعات سیستم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل جنرال ریپورتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل مینی دامپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه فهمیدم چه اتفاقی میفته,سه حالت بعد از sleep و hibernate کردن ویندوزم ممکنه اتفاق بیفته,1-یا بدون هیچ مشکلی و مثل روز اول در این حالات قرار میگیره و بعدش هم ویندوز بدون مشکل بالا میاد.یا 2-در این حالات قرار میگیره اما موقع بالا آمدن ویندوز فقط یک صفحه سیاه با نشانگر موس ظاهر میشه و اما 3- بعد از اینکه sleep یا Hibernate رو انتخاب میکنم,صفحه خاموش میشه و یه مدتی سیستم تلاش میکنه که وارد حالت اسلیپ یا هایبرنیت بشه اما بعد از چند دقیقه که موفق نمیشه,بلو اسکرین بالا میاد!!!

روزهای اول بیشتر حالت دوم پیش میامد ولی الان اکثرا مورد سوم اتفاق میفته و گاهی هم بدون مشکل انجام میشه,خواهشا کمکم کنید...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تازه فهمیدم چه اتفاقی میفته,سه حالت بعد از sleep و hibernate کردن ویندوزم ممکنه اتفاق بیفته,1-یا بدون هیچ مشکلی و مثل روز اول در این حالات قرار میگیره و بعدش هم ویندوز بدون مشکل بالا میاد.یا 2-در این حالات قرار میگیره اما موقع بالا آمدن ویندوز فقط یک صفحه سیاه با نشانگر موس ظاهر میشه و اما 3- بعد از اینکه sleep یا Hibernate رو انتخاب میکنم,صفحه خاموش میشه و یه مدتی سیستم تلاش میکنه که وارد حالت اسلیپ یا هایبرنیت بشه اما بعد از چند دقیقه که موفق نمیشه,بلو اسکرین بالا میاد!!!

روزهای اول بیشتر حالت دوم پیش میامد ولی الان اکثرا مورد سوم اتفاق میفته و گاهی هم بدون مشکل انجام میشه,خواهشا کمکم کنید...
    این دو تا مراحل درابتدا انجام بدین ببینید جواب میگیرین ابتدا درایورهای سیستم کامل آپدیت کنید برای آپدیتم از برنامه driver genius استفاده کنید فقط درایور گرافیک از داخل سایت سازنده آپدیت برای پاک کردن درایورها هم از طریق safe mode بالا بیاین بعدشم برنامه driver fusion ازلینک دوم دانلود درایورهای خودتون با این برنامه که پاک کردین سیستم که ریست شد بالا اومد اقدام به نصب درایور کنید درمرحله برنامه امنیتی خودتون حالا هرچی کی هست اعم از کاسپر یا چیز دیگه با یک برنامه آنیستالر اقدام به پاک کردنش کنید بصورت کامل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من کارت گرافیک جدید نصب کردم و این مشکل پیش اومد. باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام من کارت گرافیک جدید نصب کردم و این مشکل پیش اومد. باید چیکار کنم؟
    اولا برای مشکل شما نیاز به فایل دامپ شما شما به شاخه ویندوز برین بعدشم فایل درون پوشه minidump اینجا آپلود کنید اما چون بیشتر خطاهای دامپ مربوط به گرافیک درایور گرافیک دایرکست میشه دروهله اول اطمینان حاصل کنید که پاور سیستم برای سیستم کلا جوابگو باشه درمرحله درایورگرافیک خودتون بروز کنید حتما درایورگرافیک قبلی رو بابرنامه driver fusion که داخل پست 1214 قراردادم پاک کنید اونم از داخل safe mode در مرحله بعدم دایرکست پایین دانلود نصب کنید اگر بازم رفع مشکل نشد باید با یک گرافیک دیگه تست بشه البته قبل از اجرای این مورد آخر اون فایلی که گفتم اینجا قراربدین

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام بیشتر مشکل موقع اجرا برنامه سنگین وطولانی مدت مثل نرم افزار مطلب پیش میاد زمانیکه برنامه مدت زمان زیادی اجرا بشود.من اون فایل هایی که شما لازم دارید را آپلود کردم ولینک را در زیر گذاشتم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام بیشتر مشکل موقع اجرا برنامه سنگین وطولانی مدت مثل نرم افزار مطلب پیش میاد زمانیکه برنامه مدت زمان زیادی اجرا بشود.من اون فایل هایی که شما لازم دارید را آپلود کردم ولینک را در زیر گذاشتم.
    اول از همه آنتی ویروس روی لپ تاپ با یک برنامه آنیستالر کلا پاک کنید بعدشم مورد دیگه شما مربوط به رم میشه برنامه memtest ازلینک پایین دانلود روی سیدی رایت کنید بعدشم جفت رمهای لپ تاپ با این برنامه اسکن کنید ببینید اروری دریافت میکنید برای اسکنم تو ستون pass بزارین 10 بار عمل اسکن انجام بشه اگر اروری دریافت نکردین رم لپ تاپ دربیارین بصورت تک تست کنید هرکدوم آخر سرم پیشنهاد نصب سیستم عامل 32 بیت میدم

داره خودمونی میشه Ravaru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این دو تا مراحل درابتدا انجام بدین ببینید جواب میگیرین ابتدا درایورهای سیستم کامل آپدیت کنید برای آپدیتم از برنامه driver genius استفاده کنید فقط درایور گرافیک از داخل سایت سازنده آپدیت برای پاک کردن درایورها هم از طریق safe mode بالا بیاین بعدشم برنامه driver fusion ازلینک دوم دانلود درایورهای خودتون با این برنامه که پاک کردین سیستم که ریست شد بالا اومد اقدام به نصب درایور کنید درمرحله برنامه امنیتی خودتون حالا هرچی کی هست اعم از کاسپر یا چیز دیگه با یک برنامه آنیستالر اقدام به پاک کردنش کنید بصورت کامل

فعلا که بلواسکرین نمیاد ولی بعد از آپدیت درایورها مصرف رم 8 درصد افزایش یافته,قبلا تقریبا 20 بود ولی الان 28 شده!

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من هنگام اتصال به اینترنت در ویندوز 8 هربار با صفحه آبی مواجه میشم و تا حالا نتونستم در ویندوز 8 به اینترنت متصل بشم. تاپیکشم زدم کسی نبود کمک کنه. از همون ورژنی که تاپیکش تو انجمن ویندوز 8 هست استفاده میکنم.
    خواهشا کمک کنید.

11. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام.من حدود 10 روزیه که یک لپ تاپ کارکرده دل استودیو 1557 خریدم مثلا تو ده ساعتی که روشنه حدود 1 یا 2 بار هنگ میکنه که یا صفحه مرگ ابی BSOD میاد یا کلا هنگ میکنه و صفحه کلا سفید میشه یا زرد میشه یا سیاه و باید با پاور خاموشش کنم.زمان هنگیشم حساب کتاب نداره بیشتر وقتی دو سه تا برنامه بازه میهنگه.نرم افزارای خاصی که روش نصب کردم که رو لپ تاپ قبلیم نبود یکی درایور تی وی کارته که البته واسه ایکس پیه 32 بیتیه اما با توجه به اینکه ویندوز من 7 و 64 بیتیه اولتیماته یه درایور 64 بیتی با کلی گشتن از سایتای خارجی پیدا کردم و نصب کردم که وقتی تی وی کارتو به یو اس بی بالا میاد اما تو تسک بارم یه پیغام the color scheme has been changed to windows 7 basic.a runing program isnt compatible with certain visual elements of windows میاد و رنگ نوار تسک بار از شیشه ای ابی میشه.البته وقتایی هم که تی وی کارتو ران نکردم هم باز هنگ میکنه.برنامه دوم هم که جدید نصب کردم ایکس پی موده که تو اونم فقط یه درایور یو اس بی به سریال نصب کردم.بقیه نرم افزارام معمولیه مثل eset ,kmplayer,office و غیره.در ضمن وقتی صفحه ابی میاد و با پاور خاموشش میکنم بعد که بالا میاد همه پسوردام تو اینترنت اکسپلوره از بین میره اما تو فایرفاکس نه البته فقط وقتی BSOD میاد اینجوریه اما وقتی با صفحه سفید یا زرد هنگ میکنه پسوردای تو اینترنت اکسپلوره پاک نمیشه.در اخر اینم بگم که موقع خرید فروشنده گفت گرافیکش جیفورسه که بعد فهمیدم ATI هست حالا نمیدونم اصلا به گرافیک ربط داره یا نه.ببخشید که زیاد توضیح دادم چون تازه خریدم خیلی ناراحتم لطفا کمکم کنید.فایل مربوطرم که گفتین با نرم افزار GeneralReporter با لینک مستقیم براتون لینکشو پایین گزاشتم.
    لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشخصات سیستم
    windows 7 ultimate 64-bit(6.1,build 7600
    intel core i7 1.60 gh
    ati hd 545v
    ram=4 g
    شما پوشه دامپی که قراردادین خالیه برای همین از یکی شما بررسی نشده فایل رجیستری پایین دانلود روی دسکتاپ سیو کنید اجراش کنید هرچی پیغام داد تایید اکی آخرم سرم سیستم ریستارت کنید ازنوع که سیستم بلواسکرین داد به شاخه ویندوز برین پوشه minidump بررسی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •