سلام.من حدود 10 روزیه که یک لپ تاپ کارکرده دل استودیو 1557 خریدم مثلا تو ده ساعتی که روشنه حدود 1 یا 2 بار هنگ میکنه که یا صفحه مرگ ابی BSOD میاد یا کلا هنگ میکنه و صفحه کلا سفید میشه یا زرد میشه یا سیاه و باید با پاور خاموشش کنم.زمان هنگیشم حساب کتاب نداره بیشتر وقتی دو سه تا برنامه بازه میهنگه.نرم افزارای خاصی که روش نصب کردم که رو لپ تاپ قبلیم نبود یکی درایور تی وی کارته که البته واسه ایکس پیه 32 بیتیه اما با توجه به اینکه ویندوز من 7 و 64 بیتیه اولتیماته یه درایور 64 بیتی با کلی گشتن از سایتای خارجی پیدا کردم و نصب کردم که وقتی تی وی کارتو به یو اس بی بالا میاد اما تو تسک بارم یه پیغام the color scheme has been changed to windows 7 basic.a runing program isnt compatible with certain visual elements of windows میاد و رنگ نوار تسک بار از شیشه ای ابی میشه.البته وقتایی هم که تی وی کارتو ران نکردم هم باز هنگ میکنه.برنامه دوم هم که جدید نصب کردم ایکس پی موده که تو اونم فقط یه درایور یو اس بی به سریال نصب کردم.بقیه نرم افزارام معمولیه مثل eset ,kmplayer,office و غیره.در ضمن وقتی صفحه ابی میاد و با پاور خاموشش میکنم بعد که بالا میاد همه پسوردام تو اینترنت اکسپلوره از بین میره اما تو فایرفاکس نه البته فقط وقتی BSOD میاد اینجوریه اما وقتی با صفحه سفید یا زرد هنگ میکنه پسوردای تو اینترنت اکسپلوره پاک نمیشه.در اخر اینم بگم که موقع خرید فروشنده گفت گرافیکش جیفورسه که بعد فهمیدم ATI هست حالا نمیدونم اصلا به گرافیک ربط داره یا نه.ببخشید که زیاد توضیح دادم چون تازه خریدم خیلی ناراحتم لطفا کمکم کنید.فایل مربوطرم که گفتین با نرم افزار GeneralReporter با لینک مستقیم براتون لینکشو پایین گزاشتم.
لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم
windows 7 ultimate 64-bit(6.1,build 7600
intel core i7 1.60 gh
ati hd 545v
ram=4 g