تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 645 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه en-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما سعی کنید سرعت پردازنده و همینطور مدلش رو پیدا کنید( رو my computer کلیک راست کنید یه جا نوشته computer زیر اونجا مشخصات cpu رو می نویسه)
    ولی اگه موندن cpu روی 100% همیشگی باشه (یعنی بعد از 2.3 دقیقه ) اونوقت معلومه که کامپیوترت در حال کار با یه برنامه ای مثل آنتی ویروس و ... است که مثلا ممکنه رو اسکن خودکار هارد دیسک گذاشته باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله عزیز
    راحش اینه که باید بری تو سایت دل تمام درایواش رو دانلود کنی که اگر سرعت نتت پایینه فیدش رو بزنچون بعضی هاشون باید 50 مگ هستن!
    اما خوب باید موقعی که ویندوز ویستا رو پاک می کردی فکر الانش رو هم باید می بودی!
    چرا ميزني بابا؟ XP رو پاك كردم ويستا ريختم.
    حالا چند تا سوال داشتم:
    1)روي لپ تاپ من آرم بلوتوث زده اما هرچي ميگردم توو ويندوز پيداش نميكنم.رفتم توو قسمت help واسه بلوتوث.نوشته برو به control panel>printers and other device اما من ميرم توو اين قسمت ولي خبري از بلوتوث نيست.خواستم بپرسم ممكنه اون علامت بلوتوث روي لپتاپ الكي باشه؟ در ضمن درايورش تووي سي دي هستش و وقتي ميخواي نصبش كني ميگه از دكمه هاي Fn+F2 استفاده كنيد ولي وقتي ميزنم اتفاقي نمي افته.
    2) چطور بايد رم ريدر رو فعال كنم؟ هرچي رم ميزنم توو رم ريدر نميخونه
    3)تووي Device Manager سه تا از برنامه ها نصب نشدن.اسم همشون هم Base system device هستش.يكي ديگه هم داره كه نصب نشده نوشته network contorollerچطور بايد بفهمم اينا مربوط به چي هستن كه با درايور مربوطشون نصبش كنم؟
    خيلي پرسيدم ببخشيد.ممنون ميشم كمك كنيد.
    Last edited by Dr.Dolfin; 22-09-2008 at 11:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا چند تا سوال داشتم:
    1)روي لپ تاپ من آرم بلوتوث زده اما هرچي ميگردم توو ويندوز پيداش نميكنم.رفتم توو قسمت help واسه بلوتوث.نوشته برو به control panel>printers and other device اما من ميرم توو اين قسمت ولي خبري از بلوتوث نيست.خواستم بپرسم ممكنه اون علامت بلوتوث روي لپتاپ الكي باشه؟ در ضمن درايورش تووي سي دي هستش و وقتي ميخواي نصبش كني ميگه از دكمه هاي Fn+F2 استفاده كنيد ولي وقتي ميزنم اتفاقي نمي افته.
    3)تووي Device Manager سه تا از برنامه ها نصب نشدن.اسم همشون هم Base system device هستش.يكي ديگه هم داره كه نصب نشده نوشته network contorollerچطور بايد بفهمم اينا مربوط به چي هستن كه با درايور مربوطشون نصبش كنم؟

اونم مربوط میشه به نصب درایوهات! اگه نصبشون نکنی از مزایاش بهره ای نخواهی برد
    باید درایو هات رو (همشو) نصب کنی اگر نشد سی دی رو بزار تو سی دی رامت می ری توی device manager اون فایلهایی که نصب نشدن کلیک می کنی یه پنجره باز می شه میری سربرگ Drive میزنی update driver بعد می زنی yes. time only بعد next بعد install the software auto..... بعد next و تمام این کار رو ادامه بده تا همشون نصب شــــــــــــــــــن
    Last edited by en-com; 23-09-2008 at 00:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

en-com

Toshiba A205
    Windows Vista® Home Premium 32-bit
    Intel® Pentium® Dual-Core Processor T2370
    1GB PC5300 DDR2 667MHz SDRAM
    160GB HDD 5400rpm
    باشه اون رو هم چک می کنم، ولی اگر همچین موردی هم باشه، آیا باز اینکه CPU بره روی مثلا 90 درصد منطقیه ؟ چون سیستم ضعیفی هم نیست.
    Last edited by Love it; 23-09-2008 at 00:50.

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

آیا میشه با لپ تاپ از Adsl استفاده کرد؟همه ی لپ تاپها کارت شبکه دارند؟از کجا بفهمم دارن یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا چند تا سوال داشتم:
    عزیز من کجا زدمت
    راستی مشکل بلوتوثت عین مشکل خودمه/
    نکنه لپ تاپیت dell insprion 1520 هست؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    بازم امشب اون خطوط سفید ال سی دی چند ثانیه ای اومد !
    آخه اشکال از کجاست ؟

راستی این لپتاپ من تو جعبه ش یه کیفی بود که بعضی وقتا من می ذارم تو اون . منتها در این کیف آهن ربایی هستش . اینکه تو همچین میدانی باشه درسته ؟ نکنه مشکل ال سی دیش هم از همینه !
    ممنون .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

en-com

Toshiba A205
    Windows Vista® Home Premium 32-bit
    Intel® Pentium® Dual-Core Processor T2370
    1GB PC5300 DDR2 667MHz SDRAM
    160GB HDD 5400rpm
    باشه اون رو هم چک می کنم، ولی اگر همچین موردی هم باشه، آیا باز اینکه CPU بره روی مثلا 90 درصد منطقیه ؟ چون سیستم ضعیفی هم نیست.
    فکر کنم cpu لپ تاپت 1.73GHz باشه
    تگه به هیچ وجه سرعتش پایین نیاد معلومه که یه مشکلی داره اما اگه یه ذره پایین بیاد ولی تا موس رو شروع به حرکت کردن دادی سرعتش رفت تا آخر معلومه که مشکلی نداره چون تو ویستا درلپ تاپ کلا عادیه الان cpu های core 2 duo یکم با ویستا سازگار ترند چون یکم جدید ترند و ....

3 .4 دقیقه بدون اینکه در سیستم کاری انجام بدید( حتی موس رو تکون ندید) نگاه به سرعت cpu بکنید اگه همچنان رو 90% بود به چراغ هارد دیسکتون نگاه کنید اگر اون مدام روشن بود معلومه که کامپیوترتون در حال کار با برنامه ای هست که شما ازش اطلاع ندارید و باید برید توی تسک منیجر سر برگ process ببینید بیشترین کاری که cpu انجام می ده با چه برنامه ای هست

اگه هم اصلا cpu یه ذره هم تکون نخورد (حتی 1%هم بالا پایین نشد) اون اشکال نمی دونم چیه فکر کنم یا ویروسه یا برنامه خاصیه که وقتی می ریزیش task man خود به خود قفل می کنه و موقع رفتن توش فقط سرعت یه لحظه رو نشون می ده

راستی شما برنامه ای مثل sis software یا start up faster یا یه همچین چیزی مثل اینا که مربوط به سیستمه ریختین؟
    Last edited by en-com; 23-09-2008 at 21:31.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    بازم امشب اون خطوط سفید ال سی دی چند ثانیه ای اومد !
    آخه اشکال از کجاست ؟

راستی این لپتاپ من تو جعبه ش یه کیفی بود که بعضی وقتا من می ذارم تو اون . منتها در این کیف آهن ربایی هستش . اینکه تو همچین میدانی باشه درسته ؟ نکنه مشکل ال سی دیش هم از همینه !
    ممنون .

فکر کنم ال سی دی لپ تاپتون یا ضربه دیده یا بهش فشار وارد شده!
    Last edited by en-com; 23-09-2008 at 22:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

en-com
    درسته، امتحان کردم، بعد از چند ثانیه درصد میاد پایین(کمتر از 10 درصد) ولی بعد از چند ثانیه دوباره میره بالا (80درصد، 90 درصد بدون انجام کاری حتی تکان دادن موس). آنتی ویروس رو هم پاک کردم ولی بازم این مشکل رو داشت.
    به نظر شما ممکنه به خاطر ویستا باشه،ولی آخه من پی سی خودم خیلی از این ضعیفتره، ولی با این وجود راحت تر از این با ویستا کار می کنه. به نظر شما XP نصب کنم؟
    در ضمن ممکنه مشکل حرارتی داشته باشه؟ از کجا بفهمم فن سالمه یا نه؟
    اون نرم افزار ها رو هم، خیر. چی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •