تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 193 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

پهنای لاستیک ربطی به رینگ نداره . ۴۵۰ تومان بیشتر میگیرن رینگ ۵ پره آلومنیومی میندازن که خیلی هم به پراید میاد .
    لاستیک هم فقط ایرانی دارن میبرید پیش آپاراتی لاستیک فروش و ۱۷۵ کومهو میندازید نرم و عالی .
    ینی منظور شما اینکه لاستیکی که با رینگ آلومینیوم میدن با لاستیکی که با رینگ فولادی میدن(موقع تحویل) فرقی نمیکنه؟ فقط رینگ عوض میشه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ینی منظور شما اینکه لاستیکی که با رینگ آلومینیوم میدن با لاستیکی که با رینگ فولادی میدن(موقع تحویل) فرقی نمیکنه؟ فقط رینگ عوض میشه؟
    نه فرقی نمیکنه . من تحویل گرفتم برج ۶ لاستیک کویر بود ۱۶۵ با رینگ ۵ پره آلومنیومی

3. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

نه فرقی نمیکنه . من تحویل گرفتم برج ۶ لاستیک کویر بود ۱۶۵ با رینگ ۵ پره آلومنیومی
    آقا مرسی بابت اطلاعاتتون.
    اینطوری بد شد. من چون خیلی نمیخواستم هزینه کنم، میخواستم اینجوری با یه تیر دو نشون بزنم. ایرادی برای من نداشت که لاستیک ایرانیه و فقط پهن بودنش مهم بود که شما میفرمایید بارینگ آلومینیومی هم لاستیک 165 می اندازند.
    احتمالا همون رینگ معمولی رو بگیرم با لاستیکهای فاریک. بعدش که از بین رفتن میرم یه لاستیک ردیف براش میگیرم. رینگ آلومینیومی رو هم بیخیال میشم.

ضمناً به عنوان یه نکته این رو هم بگم که لاستیکهای ایرانی رو دستکم نگیرید. لاستیکهای ایرانی به کشورهای زیادی صادر میشه و از اعتبار خاصی برخورداره. مارک کویر و دنا و همچنین البرز از بهترین های اونا هستند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

اینطوری بد شد. من چون خیلی نمیخواستم هزینه کنم، میخواستم اینجوری با یه تیر دو نشون بزنم. ایرادی برای من نداشت که لاستیک ایرانیه و فقط پهن بودنش مهم بود که شما میفرمایید بارینگ آلومینیومی هم لاستیک 165 می اندازند.
    احتمالا همون رینگ معمولی رو بگیرم با لاستیکهای فاریک. بعدش که از بین رفتن میرم یه لاستیک ردیف براش میگیرم. رینگ آلومینیومی رو هم بیخیال میشم.

ضمناً به عنوان یه نکته این رو هم بگم که لاستیکهای ایرانی رو دستکم نگیرید. لاستیکهای ایرانی به کشورهای زیادی صادر میشه و از اعتبار خاصی برخورداره. مارک کویر و دنا و همچنین البرز از بهترین های اونا هستند.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میتونید ماشین رو که تحویل گرفتید مستقیم ببرید تا رینگ و لاستیکش نوهست عوض کنید . ۶۰۰ تومن سر میگیرن رینگ اصلی فابریکی آلومنیومی با لاستیک کره ایی پهن براتون میندازن . به نظرم ارزشش رو داره .
    لاستیک ایرانی هم خوب هست من یکسال با کویر رفتم ولی وقتی کومهو انداختم تفاوت رو کاملا حس کردم . نرمی عالی و چسبندگی خیلی خوب مخصوصا در جاده بارانی و لغزنده همینطور هندلینگ رو خیلی خیلی بهتر کرد .

7. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

میتونید ماشین رو که تحویل گرفتید مستقیم ببرید تا رینگ و لاستیکش نوهست عوض کنید . ۶۰۰ تومن سر میگیرن رینگ اصلی فابریکی آلومنیومی با لاستیک کره ایی پهن براتون میندازن . به نظرم ارزشش رو داره .
    لاستیک ایرانی هم خوب هست من یکسال با کویر رفتم ولی وقتی کومهو انداختم تفاوت رو کاملا حس کردم . نرمی عالی و چسبندگی خیلی خوب مخصوصا در جاده بارانی و لغزنده همینطور هندلینگ رو خیلی خیلی بهتر کرد .
    600 که خیلی عالیه. فکر کنم از کارخونه هم ارزون تر در میاد. ولی برای من یکم در حال حاضر زیاده.
    حالا اگه بگیرم چطور باید بفهمم رینگ، کیفیت مناسبو داره؟ شکلش برام خیلی مهم نیست. رینگ 5 پره ساده آلومینیومی رنگ (بی رنگ)
    لاستیک کومهو هم اصل دیگه؟ ساخت کجاست؟
    الان پرایدا ضبطم ندارن یه هزینه ای هم بابت اون باید بپردازم. 100 تومن پس میدن ولی فکر کنم یکم دیر دستمو بگیره. 250 واسه ضبط، 600 واسه رینگ و لاستیک + زیر پایی و روکش صندلی ها و روکش فرمون + (که حالا بقیشو نمیدونم دیگه چی هست!)
    داستانی داره واسه خودش این ماشین!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

600 که خیلی عالیه. فکر کنم از کارخونه هم ارزون تر در میاد. ولی برای من یکم در حال حاضر زیاده.
    حالا اگه بگیرم چطور باید بفهمم رینگ، کیفیت مناسبو داره؟ شکلش برام خیلی مهم نیست. رینگ 5 پره ساده آلومینیومی رنگ (بی رنگ)
    لاستیک کومهو هم اصل دیگه؟ ساخت کجاست؟
    الان پرایدا ضبطم ندارن یه هزینه ای هم بابت اون باید بپردازم. 100 تومن پس میدن ولی فکر کنم یکم دیر دستمو بگیره. 250 واسه ضبط، 600 واسه رینگ و لاستیک + زیر پایی و روکش صندلی ها و روکش فرمون + (که حالا بقیشو نمیدونم دیگه چی هست!)
    داستانی داره واسه خودش این ماشین!

بله همینطوره حدااقل یه ملیون باید هزینش کنید دزگیر هم حساب نکردین
    به نظرم رینگ کارخونه ایی بندازید استاندارد هست و ساخت ایرانه بهتر از چینی جات بازار هست و هم محکمتره و هم ظاهرش بهتره . لاستیک هم فقط کومهو ویتنام

10. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان لطفا لاستیک مناسب با قیمت پایین برای پراید معرفی کنید. 2 جفت باید بگیرم ولی البته استفاده از ماشین بسیار پایین هست. به همین خاطر مناسب ترین لاستیک به لحاظ قیمت رو میخوام.
    همچنین 2 جفت برای پرشیا میخوام. استفاده کمی بیشتر از قبلی هست ولی باز هم قیمت مهمه برام و البته کیفیت. متاسفانه من آشنایی ندارم به این معقوله. خیلی ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام. این رینگ و لاستیکی که عکش رو گذاشتم چه سایزی هستن( تخمینی نه زیاد دقیق) و اینکه قیمتش با لاستیکاش چقدر درمیاد حدودا. بعد .اسه سمند به پمپ هیدرولیک و کلا متعلقات فرمون فشار وارد نمیکنه؟ ممنون از پاسختون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. این رینگ و لاستیکی که عکش رو گذاشتم چه سایزی هستن( تخمینی نه زیاد دقیق) و اینکه قیمتش با لاستیکاش چقدر درمیاد حدودا. بعد .اسه سمند به پمپ هیدرولیک و کلا متعلقات فرمون فشار وارد نمیکنه؟ ممنون از پاسختون

احتمالا ۱۷ اینچ هست با فاق لاستیک ۴۵
    حدود ۱۸۰۰۰۰۰ تومان
    فشار که وارد میکنه . ماشین کمی خشک میشه و میکوبه ( به دلیل فاق کوتاه لاستیک )
    بهترین سایز برای سمند R15 - 205 - 55

14. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •