تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 156 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من امروز خریدم . فروشنده میگفت خودشون 2 میلیون پول دادند و اکثر برنامه های مهم و پولی اپ استور رو خریدند و برام همشو نصب کرد(با اپل آی دی خوش) . منتاها من هنوز هم خیلی از برنامه هایی که میخوام رو نداره ، حالا سوال من اینجاست که آیا من میتونم با اکانتی که خودم ایجاد کردم برنامه هایی رو دانلود کنم و نصب کنم بدون اون که برنامه های قبلی پاک بشه ؟ خود فروشنده میگفت نمیشه ..

سوال بعدی اینکه من در برنامه آی تیونز توسط کامپیوتر یه برنامه ای رو دانلود کردم ولی وقتی که دانلود تموم شد اصلا به برنامه های آی پد اضافه نشده بود ضمن اینکه دیگه هیچ جا نمیتونم پیداش کنم اون برنامه رو از توی آی تیونز یعنی معلوم نیست دانلود شده ولی کجا رفته ؟

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

دوستان من امروز خریدم . فروشنده میگفت خودشون 2 میلیون پول دادند و اکثر برنامه های مهم و پولی اپ استور رو خریدند و برام همشو نصب کرد(با اپل آی دی خوش) . منتاها من هنوز هم خیلی از برنامه هایی که میخوام رو نداره ، حالا سوال من اینجاست که آیا من میتونم با اکانتی که خودم ایجاد کردم برنامه هایی رو دانلود کنم و نصب کنم بدون اون که برنامه های قبلی پاک بشه ؟ خود فروشنده میگفت نمیشه ..

سوال بعدی اینکه من در برنامه آی تیونز توسط کامپیوتر یه برنامه ای رو دانلود کردم ولی وقتی که دانلود تموم شد اصلا به برنامه های آی پد اضافه نشده بود ضمن اینکه دیگه هیچ جا نمیتونم پیداش کنم اون برنامه رو از توی آی تیونز یعنی معلوم نیست دانلود شده ولی کجا رفته ؟
    درود بر شما
    مبارکتون باشه لطفا در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد سوالاتون باید به عرضتون برسونم که
    در صورتی میتوید این کار رو انجام بدید که هم پسورد اپل آیدی اون طرف رو داشته باشید و هم آیدی خودتون و هر دو آیدی رو در کامپیوترتون آتورایز کنید
    ولی از اونجایی که شما اپل آیدی فروشنده رو ندارید پس اگر اقدام به سینک کردن بکنید تمام برنامه های قبلیتون با آیتیونز جدید پاک میشه.
    ولی بک راه دیگه باقی میمونه و اون اینکه شما اپل آیدی خودتون رو به وسیله آیتیونز در داخل خود آیپد آتورایز کنید و برنامه هاتون رو در داخل آیپد دانلود کنید اینطور تا موقعی که هنوز سینک نکردید هم برنامه های شما میمونه هم برای فروشنده.
    شما برای اینکه اون برنامه ای که دانلود کردید رو ببینید ابتدا برنامه آیتیونز رو باز کنید و در ستون سمت چپ در قسمت library => app برنامتون رو مشاهده میکنید
    و اگر می خاید اون برنامه رو به آیپدتون منتقل کنید
    باید ابتدا دستگاه رو به کامپیوتر از طریق usb متصل کنید و بعد که آیتیونز دستگاه رو شناسایی کرد بر روی اسم دستگاه کلیک کنید ( در ستون سمت چپ آیتیونز ) و در بالا ی صفحه روبرو بر روی گذینه app کلیک کنید و اونجا تیک sync apps رو فعال کنید
    توجه داشته باشید اگر قبلا دستگاه شما با آیتیونز دیگری سینک شده باشد تمام اطلاعات قبلی پاک میشوند

3. 4 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنونم از شما که اینقدر خوب و دقیق به سوالات این انجمن پاسخ میدید . سوال دیگه من اینه که با توجه به این وضعیت آیا منتقل کردن موسیقی و ویدئو هم باز شامل این قانون میشه ؟ یعنی اگه موسیقی رو انتقال بخوایم بدیم بازم برنامه های قبلی پاک میشه ؟
    و اینکه در مورد جمله ای که فرمودید :
    "ولی بک راه دیگه باقی میمونه و اون اینکه شما اپل آیدی خودتون رو به وسیله آیتیونز در داخل خود آیپد آتورایز کنید و برنامه هاتون رو در داخل آیپد دانلود کنید اینطور تا موقعی که هنوز سینک نکردید هم برنامه های شما میمونه هم برای فروشنده."
    میشه بگید دقیقا چطوریه ؟ من از خود آی پد تونستم کانکت بشم و با نرم افزار اپ استورش دانلود کنم و برنامه دقیقا اضافه شد بدون حذف قبلیها . شما هم منظورتون همینه ؟ اگه اینه که یه خورده دردسر داره ، آخه باید وی پی ان هم به آیپد بدیم و ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه که یادم رفت پست قبلی بپرسم ، چطوری میتونم فایلهای pdf رو از روی کامپیوتر ، منتقل کنم به آی پد ؟ و آیا اون هم مستلزم سینک کردن و پاک شدن برنامه های قبلی است ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

ممنونم از شما که اینقدر خوب و دقیق به سوالات این انجمن پاسخ میدید . سوال دیگه من اینه که با توجه به این وضعیت آیا منتقل کردن موسیقی و ویدئو هم باز شامل این قانون میشه ؟ یعنی اگه موسیقی رو انتقال بخوایم بدیم بازم برنامه های قبلی پاک میشه ؟
    و اینکه در مورد جمله ای که فرمودید :
    "ولی بک راه دیگه باقی میمونه و اون اینکه شما اپل آیدی خودتون رو به وسیله آیتیونز در داخل خود آیپد آتورایز کنید و برنامه هاتون رو در داخل آیپد دانلود کنید اینطور تا موقعی که هنوز سینک نکردید هم برنامه های شما میمونه هم برای فروشنده."
    میشه بگید دقیقا چطوریه ؟ من از خود آی پد تونستم کانکت بشم و با نرم افزار اپ استورش دانلود کنم و برنامه دقیقا اضافه شد بدون حذف قبلیها . شما هم منظورتون همینه ؟ اگه اینه که یه خورده دردسر داره ، آخه باید وی پی ان هم به آیپد بدیم و ....
    درود مجدد
    بله منظورم همین هست
    فرقی نمیکنه !
    چه دانلود به وسیله کامپیوتر و چه آیپد در هر دو احتیاج به vp n هست
    اگر با سرعت دانلود کردن مشکل دارید باید برنامتون رو سرچ کنید و بعد که آیکونش آماده دانلود شد و از وضعیت Waiting به loading تغییر حالت داد اون موقع میتونید vp n رو off کنید تا سرعتتون بیشتر بشه.
    شما هر وقت که بخواهید آیپدتون رو با کامپیوترتون سینک بکنید برنامه ها هم پاک میشن دلیلش هم اینه که الان داخل آیتیونز شما برنامه ای نیست و لی داخل آیپدتون هست برای هماهنگ سازی میاد و این دو ( کامپیوتر و آیپد ) رو یکسان میکنه .
    ولی اگر نرم افزار ویدیو پلیر داشته باشید مثل Player x ( Free ) , OPlayer HD , AV PLAYER ... میتونید بدون احتیاج دادن به سینک کردن ( و از دست دادن برنامه هاتون ) فیلمهاتون رو به آیپد منتقل بدید
    میتونید برای این کار از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قابلی نداره

7. 3 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

یه سوال دیگه که یادم رفت پست قبلی بپرسم ، چطوری میتونم فایلهای pdf رو از روی کامپیوتر ، منتقل کنم به آی پد ؟ و آیا اون هم مستلزم سینک کردن و پاک شدن برنامه های قبلی است ؟
    برای انتقال فایلهای PDF به نرم افزار iBooks باید Sync کنید ولی میتونید از برنامه ای مثل کیندل و یا ادوب ریدر استفاده کنید که مثل ریختن فیلم در نرم افزار هست و لازم به سینک نیست

9. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    دوستان سئوالی داشتم.من آیپد2 64گیگ 3G ام رو برای فروش گذاشتم.کار کرده هست.سئوالم اینه که باید چطوری اطلاعات داخلش رو پاک کنم تا اثری ازش نمونه؟یه چیزی تو مایه های فرمت در ویندوز منظورمه.میخوام طرفی که بهش میفروشم دسترسی به اطلاعاتم نداشته باشه.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

درود
    دوستان سئوالی داشتم.من آیپد2 64گیگ 3G ام رو برای فروش گذاشتم.کار کرده هست.سئوالم اینه که باید چطوری اطلاعات داخلش رو پاک کنم تا اثری ازش نمونه؟یه چیزی تو مایه های فرمت در ویندوز منظورمه.میخوام طرفی که بهش میفروشم دسترسی به اطلاعاتم نداشته باشه.
    مرسی
    درود بر شما
    یک بار ریست فکتوری بکنید
    و آیتیونز کامپیوتر رو یک بار کامل پاک کنید ( برنامه ها و همه چیز ) و اقدام کنید به سینک کردن اینجوری همه چیز پاک میشه

12. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها من امروز داشتم با تبلتم کار می کردم یه ساعتی بازی کردم بعد حالا تبلت رو به هر طرف میچرخونم منو ها اون سمت نمیاد و فقط روی حالت عمودی پایین که دکمه Home میوفته سمت چپ منو ها قرار دارن.
    چه اتفاقی افتاده ؟

14. این کاربر از PNC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

بچه ها من امروز داشتم با تبلتم کار می کردم یه ساعتی بازی کردم بعد حالا تبلت رو به هر طرف میچرخونم منو ها اون سمت نمیاد و فقط روی حالت عمودی پایین که دکمه Home میوفته سمت چپ منو ها قرار دارن.
    چه اتفاقی افتاده ؟
    نکنه قفلش کردین یادتون رفته بازش کنید ( rotation lock )
    Last edited by koroshfe; 20-01-2012 at 16:19.

16. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

PNC

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •