اينو گذاشتم واسه اسكرين سيورم:
يه سري عكس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينو گذاشتم واسه اسكرين سيورم:
يه سري عكس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک گفتگو آزاده دیگه نه؟ بکشین بیرون دیگه بابا ... ر ...دین تو پی سی رفت .. اون از تاپیک آرک و ایکس 10 اینم از جی اس2
خجالتم خوب چیزیه
منظورم در مورد عكس برداريه با اين روشه من خودم شاتر رو بيشتر به خاطر تمركزش دوس دارم چون بعضي وقتا تاچ فوكوس و بعدش زدن دكمه SHOT يكم سخته ولي با اين حال به نظر من از دكمه شاتر بهتره و بيشتر اوقات تجربه عكس برداريه بهتري داره
از نظر من که دوربین زیاد مهم نیست!
مگه چند بار میخواین از دوربین استفاده کنین و مهم باشه که دکمه شاتر داره یا نه؟!
من حتی اگه این گوشی دوربین ۳.۲(یه چیز معقول!) بدون فلاش هم داشت باهاش مشکل نداشتم!
در مورد سیمبین!
اگه جرءت دارین همینا رو توی انجمنشون بگین!
من خودم یه هفته تمام داشتم واسشون با دلیل و مدرک میگفتم سیمبین بدرد نمیخوره!
دیگه از بس گفتم خسته شدم امضامو عوض کردم و گفتم بهشون کاملا حق با شما ست ببخشید مزاحمتون شدم!
و رفتم!
کلا زیاد روش بحث نکنید!
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
۴ تا عکس :یکی نور زیاد یکی متوسط یکی نور کم یکی تاریکی مطلق گرفته بود!
عالی بود!
یا علی
اینو نیگا کنین جالبه:
اول آیپاد۲ و آیفون۴ و گلکسی اس۲ رو درمورد بروزرهاشون یه رقابت میذاره ( که برنده معلومه!!)
و در آخرش یه کار جالب میکنه
آیفون۴ و گلکسی اس۲ رو میذاره توی جیب شلوار و نشون میده جا گیریش چه جوریاست!
سری دوم فروش هم در امارات و توسط این سایت شروع شد
تو همون لینکی که دادم صفحه دومش مقایسه تو محیط داخلی با نور زیاد و متوسط و کم و فلش بودحسن جان اون عکسها همش در روشنایی روز هستند
اینم یه نمونمش در مقایسه با آیفون 4 که دوربین خوبی داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم کراپ 100%کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
یه حسن این گوشی داشتن چیپ NFC هست که برای پرداخت های الکترونیکی داره جا میوفته...:
این ایرانو هم پشتیبانی میکنه؟!
مخصوصا با اینهمه امنیت گوگل حتما آدم میاد اطلاعات کارتشو میذاره رو سرور گوگل!!![]()
اطلاعات روی چیپ NFC ذخیره میشه ...قابلیت انتفال وجه از گوشی به گوشی هم امکان پذیره .... تو آمریکا شروع شده و دارن کار میکنند بزودی فراگیر میشه ...ایرانو خبر ندارم ولی وقتی شرکنی مثل گوگل و شرکت مستر کارت و ... دارن روش سرویس میدن و قراره آمازون هم به اونا بپیونده پس تو کارا بودن پروژه شک نکنید ...امنیتش هم تضمین شدست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)