تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 162 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.
    حدود 2 هفته میشه که پرینتر hp مدل 3050a رو خریداری کردم وبه دلیل مصرف زیاد کارتریج ود تموم شد و خودم اقدام به شارژ با کیت هاگیری کردم .همه چیز رو دقیق انام دادم و از جوهر inktec استغاده کردم.اما در چاپ خط های بصورت افقی میقته ..چندین بار از هد کلین استفاده کردم اما فایده نداشت.چندین بار دوباره شارژ کردم و دوباره هواگیری کردم اما بازم فایده ای نداشت..و این خط بیشتر در رنگه آب دیده میشه.فقط دو هفته از خرید پرینتر میگذره که از ناراضی شم.لطفا" راهنمایی کنید که مشکل از کجاست..مونه تست هم اینجا گذاشتم دوستان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا" راهنمایی کنید.ممنون

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.
    حدود 2 هفته میشه که پرینتر hp مدل 3050a رو خریداری کردم وبه دلیل مصرف زیاد کارتریج ود تموم شد و خودم اقدام به شارژ با کیت هاگیری کردم .همه چیز رو دقیق انام دادم و از جوهر inktec استغاده کردم.اما در چاپ خط های بصورت افقی میقته ..چندین بار از هد کلین استفاده کردم اما فایده نداشت.چندین بار دوباره شارژ کردم و دوباره هواگیری کردم اما بازم فایده ای نداشت..و این خط بیشتر در رنگه آب دیده میشه.فقط دو هفته از خرید پرینتر میگذره که از ناراضی شم.لطفا" راهنمایی کنید که مشکل از کجاست..مونه تست هم اینجا گذاشتم دوستان
    لطفا" راهنمایی کنید.ممنون
    سلام دوست عزیز
    متاسفانه جوهر خوبی استفاده نکردید. احتمالا همون باعث خرابی شده.
    کارتریج رو دربیارید و یک سانت انتهایی اون رو به مدت 15 تا 30 دقیقه تو آب جوش قرار بدید و مجددا هد کلین و هد الاین کنید تا خطوط رفع بشن.
    اگر نشدن در مرحله بعد باید از محلول هدبازکن استفاده کنید.
    و اگر نشدن باید کارتریج رو عوض کنید.
    شدیدا توصیه میشه از جوهر دیگری استفاده کنید. (من پارت تکنیک، وکس و WWM رو توصیه می کنم)
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    متاسفانه جوهر خوبی استفاده نکردید. احتمالا همون باعث خرابی شده.
    کارتریج رو دربیارید و یک سانت انتهایی اون رو به مدت 15 تا 30 دقیقه تو آب جوش قرار بدید و مجددا هد کلین و هد الاین کنید تا خطوط رفع بشن.
    اگر نشدن در مرحله بعد باید از محلول هدبازکن استفاده کنید.
    و اگر نشدن باید کارتریج رو عوض کنید.
    شدیدا توصیه میشه از جوهر دیگری استفاده کنید. (من پارت تکنیک، وکس و WWM رو توصیه می کنم)
    موفق باشید
    سلام شما هميشه ميگيد توصيه من جوهر پارت تكنيك ولي تهران زير پا گذاشتم ولي حتي تو نت هم نبود حتي سايت خودشونم خيلي وقته كه فعاليت نمي كنند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام شما هميشه ميگيد توصيه من جوهر پارت تكنيك ولي تهران زير پا گذاشتم ولي حتي تو نت هم نبود حتي سايت خودشونم خيلي وقته كه فعاليت نمي كنند
    من بعد از استفاده از چندین جوهر به پارت تکنیک رسیدم و برای همین توصیه می کنم اما عرض کردم، بعد از اون وکس و WWM رو توصیه می کنم.
    بهرحال سایتش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مکان شرکت هم خیابان کریمخان هست.
    با شماره های داخل سایت هماهنگ کنید تا آدرس فروشگاه رو بهتون بدن.
    البته من جدیدا ازشون خبری نگرفتم.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز..میرم امتحان کنم تا ببینم جواب میده یا نه..همش دو هفته نمیشه که این پرینترو خریدم کارتریجو خراب کردم ..
    یه چند تا سوال دیگه هم داشتم از خدمتتون:
    برای اینکه از چاپ عکس بهترین کیفیت و داشته باشم به نظرتون و تجربه شخصیتون کدم یکی از جوهر هایی که فرمودین بهتر جواب میده؟
    آیا کاتریج فوتو برای این مدل وجود داره یا کارتریج مدل xl چی ?
    راهی برای ریست کردن این نوع پرینتر وجود نداره؟
    ببخشید که تعداد سوالم زیاد بود..بازم از پاسختون به سوال قبلیم ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز..میرم امتحان کنم تا ببینم جواب میده یا نه..همش دو هفته نمیشه که این پرینترو خریدم کارتریجو خراب کردم ..
    یه چند تا سوال دیگه هم داشتم از خدمتتون:
    برای اینکه از چاپ عکس بهترین کیفیت و داشته باشم به نظرتون و تجربه شخصیتون کدم یکی از جوهر هایی که فرمودین بهتر جواب میده؟
    آیا کاتریج فوتو برای این مدل وجود داره یا کارتریج مدل xl چی ?
    راهی برای ریست کردن این نوع پرینتر وجود نداره؟
    ببخشید که تعداد سوالم زیاد بود..بازم از پاسختون به سوال قبلیم ممنونم
    سلام
    خواهش می کنم.
    من برای پرینتر های کانن و اپسون از جوهر پارت استفاده کردم و راضی بودم،‌برای اچ پی از جوهر دیگه استفاده کردم که خاطرم نیست،‌ چون متعلق به خودم نبود.
    بعد ازاون وکس و دبلیو دبلیو ام خوب هستن.
    اما میشه گفت کیفیت هیچ جوهری به کیفیت جوهر اصلی که داخل کارتریج از ابتدا وجود داره نمیرسه.
    اگر می خواهید شارژ کنید،‌مدل های معمولی و ایکس ال تفاوتی ندارن. ایکس اث فقط ظرفیتش جوهرش بالاتره یعنی با هربار شارژ تعداد بیشتری چاپ می کنه که اگر خودتون شارژ کنید،‌خیلی مهم نیست.
    نیاز به ریست ندارن این دستگاه ها، اگر ارورری داد کنسل کنید. فقط بعد از شارژ دیگه مقدار جوهر نشون داده نمیشه و خودتون باید حواستون به تموم شدن جوهر باشه.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    خواهش می کنم.
    من برای پرینتر های کانن و اپسون از جوهر پارت استفاده کردم و راضی بودم،‌برای اچ پی از جوهر دیگه استفاده کردم که خاطرم نیست،‌ چون متعلق به خودم نبود.
    بعد ازاون وکس و دبلیو دبلیو ام خوب هستن.
    اما میشه گفت کیفیت هیچ جوهری به کیفیت جوهر اصلی که داخل کارتریج از ابتدا وجود داره نمیرسه.
    اگر می خواهید شارژ کنید،‌مدل های معمولی و ایکس ال تفاوتی ندارن. ایکس اث فقط ظرفیتش جوهرش بالاتره یعنی با هربار شارژ تعداد بیشتری چاپ می کنه که اگر خودتون شارژ کنید،‌خیلی مهم نیست.
    نیاز به ریست ندارن این دستگاه ها، اگر ارورری داد کنسل کنید. فقط بعد از شارژ دیگه مقدار جوهر نشون داده نمیشه و خودتون باید حواستون به تموم شدن جوهر باشه.
    موفق باشید
    خیلی خیلی ممنونم...

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    یه پرینتر جوهر افشان HP دارم مدل 5550 دارم در حد آکه چون کلا 10 تا پرینت باش نگرفتم ولی چون استفاده نکردم کاتریج هاش خشک شدن الان هم فکر نمیکنم بدرد بخورن.
    پرینتر رو سال 82 خریدم و به سال نکشید بدلیل مصرف کم جوهرش خشک شد. الان کسی میدونه قیمت کاتریجش چنده؟ اصلا ارزش داره دوباره راه بندارم
    کیفیت عکسش چطوریاست خوب هست؟ یا دیگه قدیمی شده؟ لطفاً راهنمایی کنید

اینم عکس پرینتر

اینم عکس کاتریجاش البته دوتا میخوره یه رنگی و یه مشکی

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    یه پرینتر جوهر افشان HP دارم مدل 5550 دارم در حد آکه چون کلا 10 تا پرینت باش نگرفتم ولی چون استفاده نکردم کاتریج هاش خشک شدن الان هم فکر نمیکنم بدرد بخورن.
    پرینتر رو سال 82 خریدم و به سال نکشید بدلیل مصرف کم جوهرش خشک شد. الان کسی میدونه قیمت کاتریجش چنده؟ اصلا ارزش داره دوباره راه بندارم
    کیفیت عکسش چطوریاست خوب هست؟ یا دیگه قدیمی شده؟ لطفاً راهنمایی کنید

اینم عکس پرینتر

اینم عکس کاتریجاش البته دوتا میخوره یه رنگی و یه مشکی

سلام دوست عزیز
    نیم سانت قسمت زیرین کارتریج کارتریج ها رو داخل آب جوش به مدت یک ربع تا نیم ساعت قرار بدید و بعد با دستمال کاغذی تست کنید که جوهرش باز شده باشه و داخل پرینتر بذارید و هد کلین کنید و تست کنید که درست شدن یا خیر. این کار رو چندین بار انجام بدید.
    البته قبلش حتما کارتریج رو شارژ کنید که جوهر داشته باشه.
    به نظر من اگر با این کار مشکل حل شد که هیچ وگرنه دستگاه رو به نزدیک ترین ایستگاه بازیافت تحویل بدید !!!
    قیمت کارتریج ها:
    موفق باشید

داره خودمونی میشه shermanpop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نیم سانت قسمت زیرین کارتریج کارتریج ها رو داخل آب جوش به مدت یک ربع تا نیم ساعت قرار بدید و بعد با دستمال کاغذی تست کنید که جوهرش باز شده باشه و داخل پرینتر بذارید و هد کلین کنید و تست کنید که درست شدن یا خیر. این کار رو چندین بار انجام بدید.
    البته قبلش حتما کارتریج رو شارژ کنید که جوهر داشته باشه.
    به نظر من اگر با این کار مشکل حل شد که هیچ وگرنه دستگاه رو به نزدیک ترین ایستگاه بازیافت تحویل بدید !!!
    قیمت کارتریج ها:
    موفق باشید
    حتماً این کار رو میکنم. حالا که دیدم روی کاتریج ها تاریخ 28/01/2005 زده بنظرتون این کار فایده داره؟
    میتونم بجای کاتریج سیاه شماره 56 از کاتریج شماره 58 استفاده کنم. یعنی فقط 57 و 58 رو بزارم؟
    چرا بدم بازیافت مگه ارزش خرید کاتریج نداره؟
    دوست عزیز این سایت از همه ارزونتر میده بنظرتون چطوره؟ کیفیتشون خوبه؟ میشه به جنساش اطمینان کرد؟
    Last edited by shermanpop; 06-01-2013 at 21:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •