اگر تلویزیونتون کنترل از راه دور شبکه اش فعال باشه با rusamsung میشه وگرنه راهش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تلویزیونتون کنترل از راه دور شبکه اش فعال باشه با rusamsung میشه وگرنه راهش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by smhsh121; 24-08-2012 at 12:01.
با این برنامه هم وصل میشم ... ولی باز local sat غیر فعال هست
ممنون دوست عزیز چک کردم اتوماتیک آپدیت غیرفعال بود,چیز دیگه ای به ذهنت نمیرسه؟
نه چیز خاصی به ذهنم نمی رسه جز اینکه تو گوگل با عباراتی مثل "Samsung TV automatically turns on" بگرد تو سایت ها و انجمن های خارجی مطالبی در این مورد پیدا میشه که امیدوارم مشکلت حل بشه.
سلام من مدل 46d6000 رو از بانه خریدم راههای شمارو امتحان کردم ولی گیرنده دیجیتال و منوی فارسی و سه بعدی و تله تکست و تصور در تصویر فعال نمیشه در بجای هتل مد، هاسپیتال مود داره.
لطفا کمکم کنید
یه نگاهی به پست 1209 صفحه قبل بکنید پاسختون داده شده.
سلام دوستان من یه ال ایدی 40 اینچ سری 5-5300 اسمارت دارم چگونه زبانش را فارسی کنم و کانالهای دجیتالش رو فعال کنم
مدلUA40EH5300RXN
سلام من یه تلویزیون سامسونگ مدل ua40eh5000r از بانه خریدم که فروشنده می گفت گیرنده دیجیتال داره ولی وقتی می خام کانال سرچ کنم فقط انالوگ سرچ می کنه. تو سایت سامسونگ مالزی هم در مورد جزئیات این مدل نوشته dtv tuner: ready یعنی ننوشته نداره .حالا گیرنده دیجیتال داره فعال نیست یا کلا نداره؟ایا از منو مخفی میشه فعال کرد؟
سوال شما بار ها پرسیده شده. باید توی منوی مخفی local set روی ED_IRAN باشه. اگر هست و نمی گیره گیرنده داخلی نداره و اگر نیست یه جست و جو تو فروم بکنید تا در مورد تغییر لوکال ست اطلاعات لازم رو به دست بیارید.
بچه ها دستتون درد نکنه 46d6000 من اوکی شد.
یه سوال دیگه داشتم روش ذخیره کردن فیلم از تی وی روی فلش چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)