اسم کوئست dead men rspit هست پروانه نیست عقابه![]()
اسم کوئست dead men rspit هست پروانه نیست عقابه![]()
من اینونتوریم حجمش هنوز حجم اولیش یعنی 300 هست چطوری باید زیادش کنم؟ لول اپ گرفتم ولی فقط به 3 تا از توانایی ها میشد اضافه کرد... در ضمن لول اپ فقط با جنگیدن هست یا کلی هست؟
در ضمن من wood elf زفتم واسه کمانداریش ولی الان خیلی کم از کمان استفاده میکنم اشتب کردم؟ (معمولا جادو + اسلحه میرم)
بعلاوه چطور میشه سریع بین جادو ها و اسلحه ها جابجا شد؟ اسلحه هیچی حالا بین جادوهای تخریبی و هیلینگ چطوری...؟؟!
و یک سوال دیگه من هنوز تو شهر اولم riverwood که 6 7 تا ماموریت حانبی گرفتم ولی نمیصرفه رهتنش واسم چون اسب ندارم و اینونتوریم خیلی کوچیکه... راهنمایی پلیز
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
راستی در مورد جادو اون جادوی اتیش چیز باحالیه اگرچه بردش کمه ولی در کل خوبه اون رو اپ کنم؟ اصلا اپ کردنش چطوریه؟بخرم یا استفاده کنم؟
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
نحوه ی دزدی کردن رو هم بگیدالان تو خونه ها کلی چیز میز هست نمیشه تکونش داد
باید راهی باشه که نفهمن و زود برم بفروشمشون
....................................
Last edited by reza207; 25-01-2012 at 17:41.
اینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود.
دوستان میخواستم ازتون بپرسم آیا این بازی خیلی گیج کننده است؟
RPG باز آماتور نیستم ولی زیادم حرفه ای نیستم ( زبانم خوب نیست!)
من که از اوبلیویون هیچی نفهمیدم!
با تشکر.
یه خرده زبانت رو قوی تر کن واقعا لذت میبری !خیلی که نه !زیاد گیج کننده نیست...ولی فقط اولش روانی میشی!
یاد میگیری
اشتباه بزرگی که نکردی!!!ولی اگه من بودم چون هنوز اولایی New Game میکردم!
برای اینکه بین جادو ها سریع جا به جا شد:هر اسلحه یا جادویی که میخوای بینش سریع جا به جا بشی رو برو روش و F رو بزن!Favorite بکن.....بعدش Q رو بزن تا یه لیست از Fav هات در قسمت پایین سمت چپ صفحه بیاد!برو رو هر کدوم یه شماره بزار! بعد Q رو دوباره برای بستن لیست بزن و در آخر هر شماره ای که انتخاب کردی همون سریع میاد!مثلا:Flame=1...Steel Sword=2حالا اگه بخوای یه دست آتیش و یه دست شمشیر بگیری :1و2 رو میزنی و اگر بخوای جفت آتیش:دو بار 1 رو میزنی.
برای Steal یا دزدیدن یه چیزی وقتی مثلا توی یه مغازه ای سر همه یه قابلمه بنداز که هیچی نبینن!بدین منظور یه قابلمه یا سطل پیدا کن و E رو بزن و نگهش دار!بزار رو سر هر کی اونجاست!حالا راحت انگار نه انگار دزدی کن!آب کردنش با من !![]()
دوتا چیت جالب که خیلی هم کاربردین البته برای سرگرمی:
sexchange اینو بزنید جنسیت کارکتر عوض میشه خیلی خنده داره
showracemenu این هم منوی انتخاب race هست میتونید عوض کنید دوباره خودتون رو بسازید.. ولی دقت کنید هرچی پیشرفت کرده بودین در skill ها زا بین میره(البته شاید یک درجه ارتقاع پیدا کنه برگرده به حالت قبلی من امتحان نکردم)
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
واسه دزدی بهتره وایسین شب شه که همه خوابن. برید تو مغازه بعد wait رو بزنید و به مثال ساعت رو بزارید رو 12 همه چیو بردارین برین بیرون کسی نمی فهمه
اگر موقع لول آپ به stamina اضافه کنید حجم اینونتوریت میره بالا. لول آپ هم که میکنید یک perk هم میگیری که اصلش همین perk انتخاب کردنه. هرچی بیشتر مهارتهاتون یا همون skill رو بیشتر افزایش بدین زودتر لول آپ میشین.من اینونتوریم حجمش هنوز حجم اولیش یعنی 300 هست چطوری باید زیادش کنم؟ لول اپ گرفتم ولی فقط به 3 تا از توانایی ها میشد اضافه کرد...
من همین اول بازی گیر کردم.. از دست اژدها فرار کردیم رسیدیم به یه ده..... رفتم تو مغازه یه کوءست دادم بهم که برو بالا تپه نمیدونم چی چیو بیار سکه میدم بهت..تا میرم بالا میريزن. رو سرم...چجوریاس
بچه ها من نسخه 360 رو دارم بازی رو رو هارد نصب کردم .اما گرافیکش مثل این عکسهایی که میزارید چرا نیست.. تو ذوق میزنه
Last edited by MILIN3M; 22-11-2011 at 18:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)