تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 227 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من تو مس افکت 1 anderson رو برای council انتخاب کردم ولی در عین ناباوری تو این نسخه دیدم که udina شده counciler حالا باید چیکار کنم سیوهامم منتقل کردم به 3 ولی نمیدونم چرا اینجوری شده اصلا دوست ندارم این بابا بشه counciler.راهی است؟
    نه متأسفانه راهی نیست. داستان بازی طوری طراحی شده که باید اودینا counciler باشه.

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

آرت ورک چهره تالی. شاید اسپویل بشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

نه متأسفانه راهی نیست. داستان بازی طوری طراحی شده که باید اودینا counciler باشه.

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

آرت ورک چهره تالی. شاید اسپویل بشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اصلا انتظار نداشتم که بایووار اینکارو بکنه
    یعنی ما کشکیم دیگه هر تصمیمی می گیریم بایووار بیاد عوضش کنه اون موقع سبک بازیشم گذاشته rpg
    اصلا چه لزومی به انتقال سیوها است دیگه بایو خودش بهتر از ما میدونه که چی خوبه چی بد

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اصلا انتظار نداشتم که بایووار اینکارو بکنه
    یعنی ما کشکیم دیگه هر تصمیمی می گیریم بایووار بیاد عوضش کنه اون موقع سبک بازیشم گذاشته rpg
    اصلا چه لزومی به انتقال سیوها است دیگه بایو خودش بهتر از ما میدونه که چی خوبه چی بد

آره منم قبول دارم ولی طبق داستانی که نوشتن نمیشد اندرسون کنسول گر باشه.

همین الان از کاتالیست خبر رسید که ایرانیا خودشون با خودشون درگیرن دارن با توپ و تفنگ و ترقه هم دیگرو میکشند. به ایران حمله نمیکنیم به این امید که د چرخه های بعدی ایرانیا یکم تمدن پیدا کنند

5. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستانی که بازی رو تموم کردن چند ساعته تموم کردین..؟
    و این که همه مامرویت های فرعیشو رفتین..قبل اتمام بازی..؟

7. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نزدیک به 35 ساعت طول میکشه. من همه ماموریت هارو نتونستم برم. چون بازی باگ داشت

9. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بابا این قدر عکس از Tali نذارید حالمون رو بیشتر میگیرید. شب میاد به خوابمون حرصش میمونه به دلمون
    منم امروز بازی رو سر Hard Core با کاراکتر Adept تموم کردم. واقعا سخته! حالا بازی کنید ببینید.

محتوای مخفی: به رسم ادب 
    1) به نظر من هاربینجر همون ریپری بود که قبل از ورود به اشعه منتقل کننده به Citadel با لیزر ما رو میزنه.
    2) به نظر من اگر بخوان بازی رو ادامه بدن(در حالت مرج رو میگم) میتونن بهانه ای برای زنده بودن شپرد داشته باشن. چون اگر دقت کنید، شپرد موقعی که وارد اشعه میشه برای مرج، فقط نشون میده که یک چیزی مثل مدار الکترونیکی سبز تو بدنش روشن میشه و نشون نمیده که حالا مثلا پورد شد یا .... (به نظر من اونجا شپرد از بین نمیره بلکه اون شدت نور و ... هست).
    3) برای من فقط جک و EDI رو آخر بازی نشون داد که از نورمندی پیاده شدن و رفتن تو بغل همدیگه.
    4) بقیه ی اعضای تیم چی شدن؟
    5) ریپر ها هم که توسط "Unknown" ساخته شده بودن و از "Unknown" دستور میگرفتن. حالا این ناشناس رو حداقل باید توی گفتگو با یه ریپر (مثلا هاربینجر یا همونی که روی سرزمین مادری Quarianـها میکشید) یه اطلاعاتی میداد ازشون.
    6) سیستم بازی خیلی بهتر شده بود. مخصوصا این Weight که گذاشته بودن خیلی خوب شده بود. خیلی مسخره بود که تو ME 2 یه Adept فقط میتونست Pistol و Sub machine Gun استفاده کنه.

حالا سوال های من:
    1) چرا بایوور دوست داره اینقدر پایان بازیش مسخره باشه؟ و همیشه مراحل آخر رو صرفا با زیاد کردن تعداد دشمنان سخت کنه؟ نمیشد مثل مرحله ی آزاد کردن سرزمین Quarians یه دو تا ریپر(مثلا هاربینجر) میذاشت به جای n تا دشمن ریزه میزه؟
    2) میشه ایلوسیومن رو زنده نگه داشت؟ اندرسون چطور؟
    3) بابا من اول بازی که لیارا اومد بام، دیگه زدم تو کار اون. چیکار کنیم Tali بیاد بامون؟
    4) خوب بازی تموم شد! حالا چیکار کنیم؟ من Dues Ex رو دانلود کردم ولی هنوز بازیش نکردم، بچسبم به اون؟
    5) ای کاش میگفتن مدل واقعی Tali کی بوده بریم خواستگاریش

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

والا برای من 31:59 ساعت طول کشید تا بازی رو با تمام ماموریت هاش (فرعی و اصلی) ببرم.

محتوای مخفی: اینم نشونه که البته اسپویل داره از اسم مراحل بازی: 

باگ خاصی هم ندیدم، یعنی با یه گفتگو رفع میشد.

12. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دوستان یک نفر که بازی رو تموم کرده لطف کنه یکی از سیو هاش رو بزاره اینجا
    مال من چند بار مشکل پیش اومد Squad Power Bonus هام پرید
    می خوام دوباره شروع کنم SPB لازمه

TY

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر رسیده ملت توسط ریپرها کنترل میشن و ریختن توی شهر! بزن بریم.فقط نورماندی منو پلیس گرفته پارکینه نرماندی تو بنزین داره؟!

بابا این قدر عکس از Tali نذارید حالمون رو بیشتر میگیرید. شب میاد به خوابمون حرصش میمونه به دلمون
    منم امروز بازی رو سر Hard Core با کاراکتر Adept تموم کردم. واقعا سخته! حالا بازی کنید ببینید.

محتوای مخفی: به رسم ادب 
    1) به نظر من هاربینجر همون ریپری بود که قبل از ورود به اشعه منتقل کننده به Citadel با لیزر ما رو میزنه.
    2) به نظر من اگر بخوان بازی رو ادامه بدن(در حالت مرج رو میگم) میتونن بهانه ای برای زنده بودن شپرد داشته باشن. چون اگر دقت کنید، شپرد موقعی که وارد اشعه میشه برای مرج، فقط نشون میده که یک چیزی مثل مدار الکترونیکی سبز تو بدنش روشن میشه و نشون نمیده که حالا مثلا پورد شد یا .... (به نظر من اونجا شپرد از بین نمیره بلکه اون شدت نور و ... هست).
    3) برای من فقط جک و EDI رو آخر بازی نشون داد که از نورمندی پیاده شدن و رفتن تو بغل همدیگه.
    4) بقیه ی اعضای تیم چی شدن؟
    5) ریپر ها هم که توسط "Unknown" ساخته شده بودن و از "Unknown" دستور میگرفتن. حالا این ناشناس رو حداقل باید توی گفتگو با یه ریپر (مثلا هاربینجر یا همونی که روی سرزمین مادری Quarianـها میکشید) یه اطلاعاتی میداد ازشون.
    6) سیستم بازی خیلی بهتر شده بود. مخصوصا این Weight که گذاشته بودن خیلی خوب شده بود. خیلی مسخره بود که تو ME 2 یه Adept فقط میتونست Pistol و Sub machine Gun استفاده کنه.

حالا سوال های من:
    1) چرا بایوور دوست داره اینقدر پایان بازیش مسخره باشه؟ و همیشه مراحل آخر رو صرفا با زیاد کردن تعداد دشمنان سخت کنه؟ نمیشد مثل مرحله ی آزاد کردن سرزمین Quarians یه دو تا ریپر(مثلا هاربینجر) میذاشت به جای n تا دشمن ریزه میزه؟
    2) میشه ایلوسیومن رو زنده نگه داشت؟ اندرسون چطور؟
    3) بابا من اول بازی که لیارا اومد بام، دیگه زدم تو کار اون. چیکار کنیم Tali بیاد بامون؟
    4) خوب بازی تموم شد! حالا چیکار کنیم؟ من Dues Ex رو دانلود کردم ولی هنوز بازیش نکردم، بچسبم به اون؟
    5) ای کاش میگفتن مدل واقعی Tali کی بوده بریم خواستگاریش
      محتوای مخفی: ... 
    به رسم ادبو خوب امدی!!
    بنظر من اون ناشناسا همون نژادین که مخشونو توی کامپیوتر اپلود کردن. ریپرها هم شده جسم اونا .چون مثل روح هستن. و قدرت کنترل ذهن رو دارن. کاتالیزور هم یکی از اوناست که از این جملش که میگه من دیگه نمیتونم جلو ناهجارها رو بگیرم میشه اینو فهمید و اینجور برداشت کرد که مثلا اینا یه قانون داشتن متحد بودن ولی انگار دو دسته شدن و شاید خیلیهشون مثل کاتالیزور باشن . (کاتالیزور شکل بچه شد چون میدونست توی ذهن شپرد چه خبره. و شاید شپرد هم ذهنش مثل اونا اپلود بشه و بتونه برگرده

15. 2 کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من هم حدود 42 ساعت تمام مرحله ها رو فکر کنم رفتم. چون مأموریتی نبود. تمام سیارات رو هم 100 درصد گشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •