1) به نظر من هاربینجر همون ریپری بود که قبل از ورود به اشعه منتقل کننده به Citadel با لیزر ما رو میزنه.
2) به نظر من اگر بخوان بازی رو ادامه بدن(در حالت مرج رو میگم) میتونن بهانه ای برای زنده بودن شپرد داشته باشن. چون اگر دقت کنید، شپرد موقعی که وارد اشعه میشه برای مرج، فقط نشون میده که یک چیزی مثل مدار الکترونیکی سبز تو بدنش روشن میشه و نشون نمیده که حالا مثلا پورد شد یا .... (به نظر من اونجا شپرد از بین نمیره بلکه اون شدت نور و ... هست).
3) برای من فقط جک و EDI رو آخر بازی نشون داد که از نورمندی پیاده شدن و رفتن تو بغل همدیگه.
4) بقیه ی اعضای تیم چی شدن؟
5) ریپر ها هم که توسط "Unknown" ساخته شده بودن و از "Unknown" دستور میگرفتن. حالا این ناشناس رو حداقل باید توی گفتگو با یه ریپر (مثلا هاربینجر یا همونی که روی سرزمین مادری Quarianـها میکشید) یه اطلاعاتی میداد ازشون.
6) سیستم بازی خیلی بهتر شده بود. مخصوصا این Weight که گذاشته بودن خیلی خوب شده بود. خیلی مسخره بود که تو ME 2 یه Adept فقط میتونست Pistol و Sub machine Gun استفاده کنه.
حالا سوال های من:
1) چرا بایوور دوست داره اینقدر پایان بازیش مسخره باشه؟ و همیشه مراحل آخر رو صرفا با زیاد کردن تعداد دشمنان سخت کنه؟ نمیشد مثل مرحله ی آزاد کردن سرزمین Quarians یه دو تا ریپر(مثلا هاربینجر) میذاشت به جای n تا دشمن ریزه میزه؟
2) میشه ایلوسیومن رو زنده نگه داشت؟ اندرسون چطور؟
3) بابا من اول بازی که لیارا اومد بام، دیگه زدم تو کار اون. چیکار کنیم Tali بیاد بامون؟
4) خوب بازی تموم شد! حالا چیکار کنیم؟ من Dues Ex رو دانلود کردم ولی هنوز بازیش نکردم، بچسبم به اون؟
5) ای کاش میگفتن مدل واقعی Tali کی بوده بریم خواستگاریش