تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 205 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2044

نام تاپيک: Crysis

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALTAIR*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خسته نباشید کمک کنید دیگه این چه تایپیکیه
    من الان تو یک قبرستان هستم و روی علامت سبز نقشه هستم باید چیکار کنم (مرحله ای که gpsقطع میشه)
    فکر کنم وقتی زیاد به علامته نزدیک بشی علامت میره. یه خورده که نزدیک علامت شی یه دستگاه هست. دکمه F رو میزنی. میتونی بهش تیر هم بزنی. gps فعال میشه.

داره خودمونی میشه ECW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشید اگه میشه یه راهنمایی به من بکنید.
    توی مرهله ی یخی که تمام سربازا یخ زدن اونجایی که علامت سبز برای بار چهارم ظاهر میشه باید چی کار کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببخشید اگه میشه یه راهنمایی به من بکنید.
    توی مرهله ی یخی که تمام سربازا یخ زدن اونجایی که علامت سبز برای بار چهارم ظاهر میشه باید چی کار کنم
    سلام جانم
    علامت چهارم:فکر کنم علامت روی کامیون باشه بعد جاش عوض میشه که شما باید از روی یه پل که تخریب هم شده رد بشید برید اون طرف پل که میره مرحله بعد.
    اینم که میگم فکر کنم برا اینه که چند ماهی میشه Crysis رو بازی نکردم.
    نازی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من نمیدونم اونایی که گرافیک پایین دارن چه طور مرحله اخر با این همه انفجار رد کردن من که 3870 دارم تو این مرحله گرافیکم کم اورد !!!!!!

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

اتفاقا به نظر من مرحله اخر فشار کمتر رو گرافیک میزاشت چون نه از جنگلی خبری بود و نه از جزیره و کوه هاش فقط چند تا ناو بزرگ و چند تا جت منفجر شده و دو غول بزرگ بقیش هم که همش اب بودو بس. البته تو اسمونش هم پر از موجودات فضایی بود که اونا هم بیشتر شبیه یه تصویر متحرک بودند تا اجسام سه بعدی سنگین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اتفاقا به نظر من مرحله اخر فشار کمتر رو گرافیک میزاشت چون نه از جنگلی خبری بود و نه از جزیره و کوه هاش فقط چند تا ناو بزرگ و چند تا جت منفجر شده و دو غول بزرگ بقیش هم که همش اب بودو بس. البته تو اسمونش هم پر از موجودات فضایی بود که اونا هم بیشتر شبیه یه تصویر متحرک بودند تا اجسام سه بعدی سنگین.
    جالبه ...
    من تقریبا تمام مراحل very high روان و بدون هیچ مشکلی بازی کردم ولی مرحل اخر خیلی lag داشت تا حدی که بعضی مواقع تصویر برای مدتی stop میشد البته من هیچ کدوم از patch ها را هم نصب نکردم .....

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اقا تو قبرستون که چیزی نیست من بهش تیر بزنم جون مادرتون کمک کنید اون تیکه تو پرانتز راهنمایی بود که بگم کدوم مرحله ای بودم
    نگاه کنید وقتی که میری تویه یک قسمت دایره ای یک ادم با چند تا دم دستگاه بعد اون جا منفجر میشه و علامت سبز میره رو قبرستون وقتی وارد قبرستون میشم باید چکار کنم

یکی جواب بده

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اقا تو قبرستون که چیزی نیست من بهش تیر بزنم جون مادرتون کمک کنید اون تیکه تو پرانتز راهنمایی بود که بگم کدوم مرحله ای بودم
    نگاه کنید وقتی که میری تویه یک قسمت دایره ای یک ادم با چند تا دم دستگاه بعد اون جا منفجر میشه و علامت سبز میره رو قبرستون وقتی وارد قبرستون میشم باید چکار کنم

یکی جواب بده
    یه دستگاه هست کنار یه کاروان.
    یه قسمت روی دستگاه هست که چند تا دکمه داره. میری نزدیکش علامت use ظاهر میشه که شما F رو میزنی GPS فعال میشه.
    اگه بازم نتونستی یه عکس از مرحله بزار. شاید من اشتباه میکنم.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اقا من gps رو خیلی وقته راه انداختم به چه زبونی بگم تو قبرستون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

خوب اونجا باید با سه نفر از نیروهای دشمن که اونا هم از این لبس نانو تنشونه مبارزه کنی و بعد از کشتن اون سه نفر یه همواپیمای خودی میاد که فکر کنم باید سوارش بشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •