فکر کنم وقتی زیاد به علامته نزدیک بشی علامت میره. یه خورده که نزدیک علامت شی یه دستگاه هست. دکمه F رو میزنی. میتونی بهش تیر هم بزنی. gps فعال میشه.![]()
فکر کنم وقتی زیاد به علامته نزدیک بشی علامت میره. یه خورده که نزدیک علامت شی یه دستگاه هست. دکمه F رو میزنی. میتونی بهش تیر هم بزنی. gps فعال میشه.![]()
ببخشید اگه میشه یه راهنمایی به من بکنید.
توی مرهله ی یخی که تمام سربازا یخ زدن اونجایی که علامت سبز برای بار چهارم ظاهر میشه باید چی کار کنم
سلام جانم
علامت چهارم:فکر کنم علامت روی کامیون باشه بعد جاش عوض میشه که شما باید از روی یه پل که تخریب هم شده رد بشید برید اون طرف پل که میره مرحله بعد.
اینم که میگم فکر کنم برا اینه که چند ماهی میشه Crysis رو بازی نکردم.
نازی
من نمیدونم اونایی که گرافیک پایین دارن چه طور مرحله اخر با این همه انفجار رد کردن من که 3870 دارم تو این مرحله گرافیکم کم اورد !!!!!!
اتفاقا به نظر من مرحله اخر فشار کمتر رو گرافیک میزاشت چون نه از جنگلی خبری بود و نه از جزیره و کوه هاش فقط چند تا ناو بزرگ و چند تا جت منفجر شده و دو غول بزرگ بقیش هم که همش اب بودو بس. البته تو اسمونش هم پر از موجودات فضایی بود که اونا هم بیشتر شبیه یه تصویر متحرک بودند تا اجسام سه بعدی سنگین.
جالبه ...
من تقریبا تمام مراحل very high روان و بدون هیچ مشکلی بازی کردم ولی مرحل اخر خیلی lag داشت تا حدی که بعضی مواقع تصویر برای مدتی stop میشدالبته من هیچ کدوم از patch ها را هم نصب نکردم .....
اقا تو قبرستون که چیزی نیست من بهش تیر بزنم جون مادرتون کمک کنید اون تیکه تو پرانتز راهنمایی بود که بگم کدوم مرحله ای بودم
نگاه کنید وقتی که میری تویه یک قسمت دایره ای یک ادم با چند تا دم دستگاه بعد اون جا منفجر میشه و علامت سبز میره رو قبرستون وقتی وارد قبرستون میشم باید چکار کنم
یکی جواب بده
یه دستگاه هست کنار یه کاروان.
یه قسمت روی دستگاه هست که چند تا دکمه داره. میری نزدیکش علامت use ظاهر میشه که شما F رو میزنی GPS فعال میشه.
اگه بازم نتونستی یه عکس از مرحله بزار. شاید من اشتباه میکنم.![]()
اقا من gps رو خیلی وقته راه انداختم به چه زبونی بگم تو قبرستون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اونجا باید با سه نفر از نیروهای دشمن که اونا هم از این لبس نانو تنشونه مبارزه کنی و بعد از کشتن اون سه نفر یه همواپیمای خودی میاد که فکر کنم باید سوارش بشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)