تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 507 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یه سه ماهی میشد که با این پست اشنا شده بودم فقطم ببیننده نه پست دهنده ولی الان تصمیم گرفتم تا تجربیات ناچیز خودمو در اختیار دوستام بذارم که به دردتون بخوره.تکراری هستن ولی مطمئن باشید که به دردتون میخوره

هیچ وقت به یه کسی که براتون کاری انجام میده تا وقتیکه که کامل نشده پول اضافه ندین که بعدا اگه مشکلی پیش اومد دستتون به هیچ جا بد نباشه مخصوصا به افرادی که توی قسمت خانه سازی و تعمیرات هستن (شغلهایی مثل گچ کاری،بنایی،سنگ کاری و از این قبیل) این افراد تا دلتون بخواد بدقولن و براشون فرقی نمیکنه که تمام زندگیتون به هم ریخته هست در نتیجه بهترین راه حل ندادن پول هست و اعتماد نکردن به اونهاست و اگه پولی هم دادین حتما ازش یه نوشته با امضا بگیرین که اگه مشکلی افتادید بتونید پدرشونو در بیارید.(اگه یه مبلغی هم پیشتون یه مدت باشه که اگه توی قسمتی که اونها کار کردن مشکلی پیش اومد بتونید حالشونو بگرید و موقعی که زنگ زدین لااقل به خاطر پولشون هم شده بیاین نه اینکه گوشی رو خاموش کنن)

اگه توی کار شراکتی هستید همه چیزو بصورت نوشته دربیارید و برید به دفتر اسناد حتما حتما رسمیش کنید (هزینه رسمی کردنش 10 تومنم نمیشه )بعدا اون نوشته از چک هم میتونه تو دادگاه یا مشاجرات معتبرتر باشه(اینو هم از یه وکیل پایه یک دادگستری که استادمونه شنیدم فقط همه چیزتون رسمی باشه که تو مشکل افتادین مدرک داشته باشید)

مورد دوم به هیچ عکس حرف دلتون رو نزنید چونکه طرف ممکنه همون حرفو بعدا علیه تون استفاده کنه اونم به بدترین شکلش.(جوگیرم نشین که این دوستمو و فامیلمه و رازدارمه.خیلی معذرت میخوام ولی بعدا به .... می افتید)

سوم:اگه قولی در کارتون به کسی دادین بهش حتما عمل کنید چونکه یه نفرر ممکنه تمام زندگیش،سرمایش روی قول شده بنا شده باشه و شمام با عمل نکردن به قولتون یه دشمن برایی خودتون ساختین که یه جوری بهتون بعدا ضربه میزنه که اصلا نمیفهمین از کجا و کی خوردین
    چهارم:درستونو تو دانشگاه یا قبلش خوب بخونید که جزو مردودی ها نشید اونوقت جز بزرگسال شناخته میشید که دردسرهای نظام وظیفه و ثبت نام نشدن و ... رو نداشته باشید.

چهارم:اگه برای سربازی مهلت پست کردن دفترچه دارید به هیچ تا 5 ماه از مهلت مرخصی 6 نشده اقدام و عجله نکنید چونکه الان نهایتش چندروزه بهتون جواب میدن که کجا افتادین اگه هم پستش کردین که ولی بدونید که ببرای آب خوردن هم باید از از نظام وظیفه اجازه بگیرید. (منظورم موقع قبولی تو دانشگاه در مقاطع مختلف و معافیت تحصیلیست)

توی اینترنت از افراد نا معلوم و سایتهایی که مشکوک میزنن هیچ وقت چیزی نخرید،پول به حسابشون واریز نکنید،
    هیچ وقت با افراد بی منطق جرو بحث نکنید یا اونایی که گردن کلفتی میکنن چنکه اصولا حرف اصلا تو کلشون نمیره

فعلا اینها رو داشته باشید تا بقیه رو هم بگم
    Last edited by Ezel; 17-10-2011 at 13:50. دليل: مرتب سازی سطور

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه با دوستانتون جایی میرید سعی کنید که جوگیر نشید و شوخی های بیجا تو جمع و در مکانهای عمومی انجام ندید.مطمئن باشید به نفعتونه

وقتی میخوای پولتون رو تو جیبتون بزارید با دقت این کار رو انجامک بدید و مطمئن بشید که پول وارد جیب محترمتون شده....حتما کیف پول داشته باشد

در جمع دیگران از دستاوردها و موفقیات خاندان و فامیلاتون تعریف نکنید

فصل خرید کاپشن و لباسهای گرمه....برای تخفیف گرفتن وقت بزارید و سعی کنید از نصف قیمت شروع کنید.بابت تخفیف گرفتن خجالت نکشید

به رنگ لباسها موقع خرید دقت کنید.چون وقتی پشت ویترین قرار دارند و بر اثر نورهای مصنوعی شاید رنگشون مورد دلخواه شما نباشه

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دروغ گو، طمع کار رو گول می زنه.

این جمله ای بود که امروز جایی خوندم گفتم کپیش کنم!

یک چیزی تو مایه های این که اگه یک چیزی خیلی به نظر ایده ال میرسه باید به صحتش شک کنید. (به احتمال 90% البته)

حالا این چیز می تونه کیفیت یک کالا باشه یا شخصیت یک انسان.
    Last edited by parinaz571; 19-10-2011 at 20:21.

4. 10 کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان!

هیچ وقت دوستاتت رو به یه دختر نفروش! واقعا ارزشش رو نداره که واسه یه دختر تو روی دوستت وایسی!

هرچقدر هم طرف شاخ باشه و پیش خودت بگی دیگه مثل این گیرت نمیاد بازم کاری نکن که بعدا پیش دوستات شرمنده بشی!

دوستی داشتیم که به خاطر یه دختر توی روی دوستاش وایساد.حالا ما چی گفته بودیم؟؟ گفتیم بابا این ادم درستی نیست. اون چکار کرد؟؟ جوری خط و نشون میکشید واسه دوستاش که هر کی ندونه فکر میکرد....

اخر و عاقبتش چی شد؟؟ با یه نفر درگیر شد سر اون دختر خانوم و کار به زد و خورد کشید (اون بنده خدا هم با این دختره دوست بوده) و بعدا معلوم شد که دختره با 2 3 نفر دیگه هم بوده در عین حال! این دوست ما هم خف خورد.حالا نه دیگه پیش ما ارزش و احترام داره هم از دختره خورده!

درنتیجه هر دختری ارزشش رو نداره که باهاش دوست شی و وقت بگذرونی.هر چقدر هم که میخواد به اصطلاح شاخ باشه بازم مهم نیست.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    وقتی میخواین از تاکسی پیاده شین حتماً رو صندلی رو نگاه کنید چیزی جا نذاشته باشین یا چیزی از جیبتون نیافتاده باشه رو صندلی .

کلاً هر جا میشینید عادت کنید موقع بلند شدن حتماً یه نگاهی بندازید که چیزی جا نذاشته باشید .

بنده کلاس دوم دبستان کیفِ مدرسم رو تو تاکسی جا گذاشتم رفت که رفت هنوز هم داره میره

همه ی زندگیم توش بود :
    یَک مدادِ نو که فقط یک بار تراشیده بودمش !!! یک پاک کن رنگی خوشبو که همه ی زندگیم بود !!! یک مدادتراش آهنی که میمردم براش !!! و یک دفتر جلد چرمی که خودم رو کشتم تا برام خریدنش .
    خلاصه همه ی دار و ندارم از دستم رفت.

از اون روز تا حالا هر جا میشینم موقع بلند شدن اتوماتیک وار نگاه میکنم چیزی جا نذاشته باشم .

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

disk cleanup
    من خودم همیشه یادم میره.
    دفعه آخری که دیسک کلین آپ کردم 15 گیگ فضا برام بازتر شد.
    حالا حافظه به جهنم.فکر کنم تو سرعتو اینام تاثیر داشته باشه

هر چند وقتی اینطوری کنید خوبه...فایلای اضافه ای که خود کاپمپیوتر میسازرو پاک میکنه
    start==>all programs==>accessories==>system tools==>disk cleanup

8. 9 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    وقتی میخواین از تاکسی پیاده شین حتماً رو صندلی رو نگاه کنید چیزی جا نذاشته باشین یا چیزی از جیبتون نیافتاده باشه رو صندلی .

کلاً هر جا میشینید عادت کنید موقع بلند شدن حتماً یه نگاهی بندازید که چیزی جا نذاشته باشید .

بنده کلاس دوم دبستان کیفِ مدرسم رو تو تاکسی جا گذاشتم رفت که رفت هنوز هم داره میره

همه ی زندگیم توش بود :
    یَک مدادِ نو که فقط یک بار تراشیده بودمش !!! یک پاک کن رنگی خوشبو که همه ی زندگیم بود !!! یک مدادتراش آهنی که میمردم براش !!! و یک دفتر جلد چرمی که خودم رو کشتم تا برام خریدنش .
    خلاصه همه ی دار و ندارم از دستم رفت.

از اون روز تا حالا هر جا میشینم موقع بلند شدن اتوماتیک وار نگاه میکنم چیزی جا نذاشته باشم .
    کیف مدرسه خوبه... گوشی ۴۰۰ هزار تومنی من با کلی اطلاعات مفید که از جاهای مختلف جمع کرده بودم و یه RAM دو گیگ رو بردن... غروب زنگ زدم یارو گفت این گوشی رو از چهارراه میدون خریدم!!! همه‌چیش به درک ۴ سال بود که داشتمش و واقعا بهش عادت کرده بودم...

10. 5 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه setare.paria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا نگیرید . خدا خودش بهتر میدونه که چه موقع و چه چیزی رو بهمون بده
    هیچ وقت به چیزهایی که فنا پذیرند دل نبندید

12. 15 کاربر از setare.paria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

من نه آدم مذهبی هستم نه اعتقادات خیلی قوی دارم
    اصلا هم نصیحت کردن رو دوست ندارم چون در حدی نیستم که بخوام اینکارو کنم
    تنها تجربه ای که توی زندگیم داشتم اینه که دوستان عزیزم هیچوقت خدا رو فراموش نکنید و ازش رو برنگردونید و مطمئن باشید اگه یه قدم به سمتش بردارید همه کاری واستون میکنه
    7سال تمام توی بدترین شرایط ممکن زندگی کردم
    همیشه هم از خدا شاکی بودم و بهش اعتراض میکردم
    فقط وقتی که به سمتش زفتم فهمیدم که چقدر اشتباه میکردم
    توی یه مدت کوتاه تک تک مشکلات زندگیم از بین رفت
    خدا واقعا بزرگه

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

disk cleanup
    من خودم همیشه یادم میره.
    دفعه آخری که دیسک کلین آپ کردم 15 گیگ فضا برام بازتر شد.
    حالا حافظه به جهنم.فکر کنم تو سرعتو اینام تاثیر داشته باشه

هر چند وقتی اینطوری کنید خوبه...فایلای اضافه ای که خود کاپمپیوتر میسازرو پاک میکنه
    start==>all programs==>accessories==>system tools==>disk cleanup
    این فایل ها شامل برخی فایل هایی که ازش بک آپ گرفته شده هست + سطل آشغالتون

15. 3 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •