سلام دوستان
من چند روزی هست که ایمیل یاهو برام کند باز میشه یا اصلا باز نمیشه
برای شما هم همینطوره؟
اینترنت مخابرات دارم
سلام دوستان
من چند روزی هست که ایمیل یاهو برام کند باز میشه یا اصلا باز نمیشه
برای شما هم همینطوره؟
اینترنت مخابرات دارم
حرفت درسته عزیز
ولی وقتی پسوورد جدید رو به همون ایمیل میدم پسوورد رو ذخیره میکنه
ولی میخام وارد ایمیل بشم سوال امنیتی میپرسه
تو صفحه اول یاهو گزینه sing in رو میزنم و بعد یوزر با پسوورد رو میزنم قبول میکنه و وارد میشه
ولی قبل از اینکه وارد صفحه inbox و ... بشه سوال امنیتی میپرسه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تاحالا اینجورشو ندیده بودم !!!!!!!!
من هم ندیده ام و فکر می کنم ما رو دست انداختی!
یاهو یا میگه رمز غلطه، یا وقتی وارد کرد، دیگه سوال امنیتی نمی پرسه.
Shift + Ctrl + P رو بزن و همه چی رو از نو وارد کن و ببین چی میشه.
شما یه عکس بگیر ببینم اونی که میگی کجاست و چیه!
شاید منظورت کپچا هست!
سلام دوستان
یه مشکلی با یاهو میلم پیدا کردم
قبلا هیچ مشکلی نبود تا اینکه دیروز ویندوزم رو به ۸ ارتقاء دادم
از دیروز نمیتونم وارد میل بشم یا حتی مسنجر لاگین نمیکنه
وقتی user و pass رو میزنم ازم capcha میخواد و سپس میگه به علت اینکه از کامپیوتری استفاده میکنی که شناخته شده نیست باید سوال امنیتی رو جواب بدی که هرچی میزنم قبول نمیکنه جواب رو و ۱۲ ساعت اکانتم رو بلاک میمنه
حتی از قسمت فراموشی رمز عبور و ایمیل پشتیبان، رمز رو عوض کردم ولی این مشکل کماکان پابرجاست
لطفا کمک کنید به این اکانت خیلی احتیاج دارم
چند روزیه که مبل ه به هم ریخته شما ف شکن استفاده می کنی؟ ازش استفاده نکن ببین درست می شه در ضمن کار دیگه ای که می تونی بکنی غیز یه مقداری منتظر شدن میل زدن به پشتیبان یاهو و گرتن کمک هست حالا اینجام بچه ها و من می گردیم ببینیم چی میشه. این رمز امنیتی جدیدا مثل اینکه خیلی ها رو درگیر کرده ولی خوب خدارو شکر من تا حالا ندیدمش بنا براین واقعا نمی دونم مشکل چی هست.
احتمالا از seal استفاده می کردی . یعنی یک فایل رو روی کامپیوترتبه عنوان معرف به یاهو شناسانده بودی و حالا پیدا نمی کنه. بهتره برگردی به همون نسخه پایین و یک سوال و جواب رمز درست بدی. ضمنا جیمیل به شناخته بودن کامپیوتر وسواس داره. یاهو خیلی شدید نیست. بنابراین اگر تیک نخته شدن کامپیوتر رو فعال کردی که نمی دونم دقیقا کجاست تو تنظیمات یاهو، بهتره یر فعال کنی.
سلام راهی وجود داره بفهمم ایمیلی که برای کسی فرستادم توسط اون خونده شده یا نه؟
توضیح: من ایمیل رو چند روز پیش فرستادم (پس اون روشهایی که موقع ارسال باید عکس بذاری یا اسم سایتی به آدرس گیرنده اضافه کنی و ... به کارم نمیاد)
Last edited by silver65; 28-01-2013 at 19:31. دليل: توضیح
متاسفانه بنده که در یاهو پیدا نکردم یه همچین چیزی حالا دوستان شاید بدونند ولی فکر نکنم داشته باشه
راه زیاد داره. sabamail که سایتی ایرانیه این امکان رو فراهم کرده. تکنیک کار اینه که نمی شه! یعنی یک فایل تصویری ضمیمه میشه و اگر ایمیل باز بشه، معلوم میشه که کدوم عکس دریافت شده و چون معلومه به کی فرستاده شده، پس ایمیل رو خونده.
اما من روش دیگه ای پیشنهاد می کنم. یک نامه فدایت شوم یا تبلیات یا چیز جذاب پیدا کن و بفرست! طوری که جواب دادن در صورت خواندن لازم باشه. حتی می تونی فحش بدی که مثلا دو هفته پیش زدی سپر ماشینم رو داون کردی ردت رو گرفتم. فردا تلفن و آدرست هم دستم میاد و میام دک و پوزت رو فلان می کنم و بعد طرف میگه اشتباه گرفتی و اون وقت می تونی متنی که دلت می خواد رو بفرستی و مطمئن باشی که حتما خوانده میشه!
شماره کارت بدم حق مشاوره رو بریزی به حساب؟!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)