تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 1185 اولاول ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تو اینارو میگیری از استفاده ازشون لذت میبری؟؟؟موقع استفاده اصلا اهمیتی به این که اطرافیان در باره اون عطر چی فکر کنند نمیدی؟؟
    نمیدونم اما من موقع خرید عطر نظر اطرافیان خیلی تو خریدم تاثیر داره...مثلا اگه یکی بگه عطرت بو شابدولعظیم یا دارچین میده میخوره تو ذوقم...باز خوش به حال تو...چون فکر کنم موقع استفاده از اینا بی خیال نظر دیگران هستی..میتونی یه دفعه اگه تونستی نظر یکی دو تا از آدمای معمولی رو درباره این 2 تا عطر Jovan که داری بپرسی بعد نتیجه شو اینجا اعلام کنی؟؟
    ترجیحا اگه تونستی از یه جنس مونث و یه جنس مذکر سوال کن ببین هر کدوم چه نظری دارند.
    علاقه دارم بدونم
    من عطری رو که خوشم بیاد استفاده میکنم. عطر رو برای خودم میزنم.(به عبارت بهتر چه اهمیتی دارد راجع به من چگونه بیندیشی؟) نظر اطرافیان تو خریدم اصلا تاثیر نداره. عطر سلیقه ای است. نمونه اش عطردانهیل که پیشنهاددادی
    از نظر من کار مزخرفیه . من از لومانی 8 تومنی بسیار بیشتراز این دانهیل لذت میبرم.
    الان خونه خواهرم هستم . درمورد s3x appeal سوال کردم.گفت بد نیست .میگه بوی قدیمی داره .از 10 نمره 4 داد!!
    ولی من کار خودمو می کنم.

2. 4 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

راستی علی جون یه سری به هایلند بزن ببین ادکلن چیکش اصله یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این شرکت antonio puig اسپانیایی چه غولیه برای خودش.
    مالک برند Carolina Herrera ،Paco Rabanne، Nina Ricci است
    صاحب امتیاز حق تولید و فروش عطرهای Comme Des Garcons وPrada است
    جواز یا لایسنس برند های Zara ، Agatha Ruiz de la Prada ، Adolfo Dominguez ، Massimo Dutti ، Mango ، Victorio & Lucchino را صادر میکنه.
    عطرهاشونو به اسم Antonio Banderas و Shakira میفروشن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی علی جون یه سری به هایلند بزن ببین ادکلن چیکش اصله یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا من زیاد آخه گذرم اون طرفا نمی افته ولی اگه رفتم مطمئنا این کارو خواهم کرد...اما این طور که من برآورد میکنم مشکل این عطر تقلبی یه کم وخیمه...چون مشکل به عطر فروشا بر نمیگرده..مشکل از توزیع کننده نشات گرفته...من مغازه ای رو تو آریاشهر دیدم که همین عطر تقلبی رو با فاکتور اتحادیه عطر فروشها قیمت زده بود و مهر اونجا رو داشت. این نشون میداد که از سوی اتحادیه این عطر تقلبی تایید شده و یه توزیع کننده بزرگی بازار رو از این عطر تقلبی پر کرده...اما خب درباره عطرای دیگه و این که آیا اونها هم تو بازار به اندازه شیک تقلبی دارند یا نه نظری ندارم...اگه کسی همین قضیه رو درباره عطرای دیگه هم شاهد بوده اعلام کنه...

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

این شرکت antonio puig اسپانیایی چه غولیه برای خودش.
    مالک برند Carolina Herrera ،Paco Rabanne، Nina Ricci است
    صاحب امتیاز حق تولید و فروش عطرهای Comme Des Garcons وPrada است
    جواز یا لایسنس برند های Zara ، Agatha Ruiz de la Prada ، Adolfo Dominguez ، Massimo Dutti ، Mango ، Victorio & Lucchino را صادر میکنه.
    عطرهاشونو به اسم Antonio Banderas و Shakira میفروشن.
    کد:

متاسفانه این شیک تقلبی من هم که عین آینه دق شده بار من زیرش همین اسم Antonio Puig نوشته شده..

راستی کسی محض رضای خدا این 3 تا عطر رو تست نکرده که نظرشو راجع بهشون اعلام کنه:
    Double Whisky
    Whiksy Gold
    Rage By Sapil

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

راستی Hike جون حالا که من هر چی عطر که دوست ندارم مورد پسندت قرار میگیره پس یه تستی هم از Maxi بزن....فکر کنم طبق معمول که من اینو دوست نداشتم تو دوست داشته باشی...محض رضای خدا For God's Sake هم این Whisky ها رو تست کن بگو نظرتو راجع بهشون بگو

6. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها کسی چیز جدیدی نگرفته؟ عطری اسانسی اسپریی دئودورانتی افترشیوی

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه ادکلن مثل ریو کالکشن میخوام! ماندگاری و پخش بوش هم خیلی خوب باشه! +قیمت

ممنون
    منظورت از ریو کالکشن چیه؟؟

اسم یه مدل از عطر های ریو هستش یا اینکه کلا منظورت عطر های کپی شده یه شرکت دیگه شبیه عطرای مجموعه ریو؟؟

جمله ات ابهام داره...

من تا حالا توی عطرای ریو مدلی که اسمش"کالکشن" باشه ندیدم

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

بچه ها کسی چیز جدیدی نگرفته؟ عطری اسانسی اسپریی دئودورانتی افترشیوی

من یه دونه 30 میلی اسانس آکوا بولگاری دارم که زمستون گرفته بودم اما واقعا اسانسش خیلی عالیهههه به قدری این خوب کپی شده که اصلا انگار رفتی از شرکت بولگاری مستقیما پرفیو آکوا بولگاری رو خریدی....من ادکلنشم تست کردم اما اسانسش رو به ادکلن اریجینالش ترجیح میدم....اصلا انگار بوی اسانسش از ادکلنش با کیفیت تره.....واقعا اسانس آکوا بولگاری عالی تر از اون چیزی که فکرشو میکنید در اومده...یه دفعه از ایستگاه مترویی جایی رد شدید یه تست بزنید ببینید

9. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

والا من زیاد آخه گذرم اون طرفا نمی افته ولی اگه رفتم مطمئنا این کارو خواهم کرد...اما این طور که من برآورد میکنم مشکل این عطر تقلبی یه کم وخیمه...چون مشکل به عطر فروشا بر نمیگرده..مشکل از توزیع کننده نشات گرفته...من مغازه ای رو تو آریاشهر دیدم که همین عطر تقلبی رو با فاکتور اتحادیه عطر فروشها قیمت زده بود و مهر اونجا رو داشت. این نشون میداد که از سوی اتحادیه این عطر تقلبی تایید شده و یه توزیع کننده بزرگی بازار رو از این عطر تقلبی پر کرده...اما خب درباره عطرای دیگه و این که آیا اونها هم تو بازار به اندازه شیک تقلبی دارند یا نه نظری ندارم...اگه کسی همین قضیه رو درباره عطرای دیگه هم شاهد بوده اعلام کنه...

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

متاسفانه این شیک تقلبی من هم که عین آینه دق شده بار من زیرش همین اسم Antonio Puig نوشته شده..

راستی کسی محض رضای خدا این 3 تا عطر رو تست نکرده که نظرشو راجع بهشون اعلام کنه:
    Double Whisky
    Whiksy Gold
    Rage By Sapil

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

راستی Hike جون حالا که من هر چی عطر که دوست ندارم مورد پسندت قرار میگیره پس یه تستی هم از Maxi بزن....فکر کنم طبق معمول که من اینو دوست نداشتم تو دوست داشته باشی...محض رضای خدا For God's Sake هم این Whisky ها رو تست کن بگو نظرتو راجع بهشون بگو
    کار کیه این maxi ؟ زیاد دیدم تو عطرفروشیها.ویسکی جایی ندیدم هنوز. کسی تست نمیده اینارو. معروف هم نیستن که چندنفر راجع بهشون نظر داده باشن. هرچند اینقدر ارزان هستند که چشم بسته هم میشه خرید.ولی خب ..

11. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کار کیه این maxi ؟ زیاد دیدم تو عطرفروشیها.ویسکی جایی ندیدم هنوز. کسی تست نمیده اینارو. معروف هم نیستن که چندنفر راجع بهشون نظر داده باشن. هرچند اینقدر ارزان هستند که چشم بسته هم میشه خرید.ولی خب ..

Maxi رو نمیدونم کار چه شرکتیه فقط میدونم که از همون ادکن های زنده کننده نوستالژی های قدیمیه...مثل همون Jovan Musk و s.3.x Appeal ...این یکی رو هم باید مثل همونا یواشکی تست کنی....من یه تکنیک خاصی برای تست یواشکی اینا دارم...موقعی که فروشنده میگه تست نداره و میسپره عطرو دست من تا درشو بو کنم من سوراخشو میذارم رو دستم و خیلی یواش سر اسپری رو بدون این که بپاشه میارم پایین جوری که بی صدا 2 3 تا قطره جاری بشه رو دستم...این جوری هیچ صدایی نمیاد و معلوم نمیشه...فقط اگه یه کم ببینه بوش زیاد تو هوا پیچیده شاید بفهمه...
    راستی اگه جایی داشتی از این دست عطر ها تست میکردی Best Lomani رو هم دوباره تست کن بگو بوش هنوزم خوبه یا نه...عجیب رو مخمه که برم Whisky و Best رو بگیرم...Lomani poour homme رو هم خیلی دلم میخواد بگیرما اما میترسم دوستش نداشته باشم و مصرف نشه...الان همون سانتیاگو رو همین جور به امان خدا ول کردم و دست و دلم به مصرفش نمیره...بوش عجیب به نظرم چیپ میاد...بوی Lomani هم به نظرم چیپ اومد...2 ماه پیش Whisky رو یه جا یواشکی تست کرده بودم نسبتتا خوشم اومد اما بوش یه کم تریپ شهرستانیه اما خیلی کم البته...خیلی بوی گل رز میداد اما متعادل بود و در مجموع بد نبود ..احتمالا بخرمش..فقط مشکل اینجاست که یادم نیست مدل double بود یاGold.بوش یه کم شبیه بوی Chastity از رصاصی بود و چون این عطر رو خیلی دوست دارم احتمالا این یکی رو هم دوست خواهم داشت..بعضی از کارای رصاصی به نسبت قیمتشون واقعا کیفیت خیلی عالی دارند..مثل همین Chastity یا Hope...
    chastity وقتی میمونه و تندی اولش میره بعد 2 ساعت بوی به شدت مست کننده ای پیدا میکنه...بوش خیلی جیگر میشه

13. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هر کی انگلیسیش خوبه خوندن این مقاله رو از دست نده....درباره عطرای تقلبیه و با عرض معذرت باید بگم که توش نوشته در عطرای تقلبی از ادرار استفاده میشه تا Ph عطرشون رو متعادل نگه دارند...باورتون میشه؟؟؟

کد:

15. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

epic کاری از Amouage .شما 24ساعت روش حساب کنید
    100 میل هم 280 دلار
    کد:

اینو اگر خواستید تست کنید در پاساژ تیراژه میتونید امتحان کنید . طبقه بالا .
    290 تومن. (100 یا 50 رو یادم نیست )
    Last edited by hike; 23-07-2011 at 12:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •