سلام دوستان
من دقیقا امروز رفتم مدارک رو دادم رفت تو کامپیوتر هم ثبت شد حالا تا کی برگه سبز من میاد ؟ تا آخر اسفند میاد دیگه ؟
چون اول های فروردین تعطیله ! داستان چه جوریاس ؟
سلام دوستان
من دقیقا امروز رفتم مدارک رو دادم رفت تو کامپیوتر هم ثبت شد حالا تا کی برگه سبز من میاد ؟ تا آخر اسفند میاد دیگه ؟
دانشجو های انصرافی دیگه نمیتونن دوباره برن دانشگاه. حتما باید بری سربازی و بعد از سربازی میتونی در کنکور شرکت کنی.
سلام دوستان
یه سوال مهم دارم.
توی آموزشی معاف از رزم ها دقیقا از چه کارهایی معاف هستند(می دونم جاش نظافت و... دارن ولی می خوام بدونم دقیقا چه کارهایی رو معاف هستن)
مثلا تو تمرینات ورزشی، تنبیهات بشین پاشو و سینه خیز و پیاده روی طولانی و ..... مثل بقیه هستن؟!
نمی تونن از زیر یکسری کارهای سخت در برن؟!
ممنونجدی! اینجوری که خیلی خوبـــه !تمرینات ورزشی - حمل سلاح - تیراندازی در میدون تیر - کارهای عملی کلاس تاکتیک - کلیه کارهای عملی دز زمان اردو (مثل پیاده روی 20 30 کیلیومتری و ...) کلا معاف هستن . توی تنبیهاتی هم اگه باشه میتونن بپیچونن . کلا کسی کاری بهشون نداره .
بعد برای استخدام و .... معاف از رزم مشکل ایجاد میکنه؟!![]()
من می خوام مشکلمو اعلام نکنم تا تو کارت پایان خدمت نزنه معاف از رزم!![]()
حدودا 20 روز بعد میاد.سلام دوستان
بعد از 3-4 روز کاری از ثبت اطلاعات می تونید با کارت ملی برید همونجا تا تاریخ اعزامتون رو بهتون اعلام کنن.
اطلاع دقیقی ندارم. فقط میدونم دانشگاهتون یه نامه میده به نظام وظیفه و اعلام میکنه دیگه از معافیت تحصیلی استفاده نمی کنید.دوستان من هرچقدر سوال میکنم کسی پاسخ نمیده
من از دانشگاه انصراف دادم
متولد 71 هستم
آیا باید برم خدمت یا متونم امسال هم کنکو شرکت کنم؟
توروخدا پاسخ دهید
حالا اینکه چقدر فرصت دارید نمی دونم. برای اخراج از دانشگاه 4 ماه فرصت هست برای ارسال دفترچه!
توصیه میکنم حتما با نظام وظیفه (تهران یا محل زندگی تون) مشورت کنید!![]()
سلام
متولدين 71 فكر كنم بتونن دوباره كنكور بدن.
موفق باشيد
این چیزایی که گفتم در صورتیه که برای معاف از رزمی اقدام کرده باشید و تو برگ سبز یا سفیدی که براتون میاد خورده باشه معاف از رزم وگرنه توی آموزشی هر چقدر هم مشکل داشته باشید اهمیتی نمیدن و نهایتا شما رو تجدید دوره میکنن تا برید دنبال معافیت از رزم و دفعه بعد با برگ معاف از رزمی برید سربازی .من می خوام مشکلمو اعلام نکنم تا تو کارت پایان خدمت نزنه معاف از رزم!
به قول خودشون در سربازی افراد 2 دسته اند یا سالم یا معاف از رزم . چیزی بینشون نیست
اینایی که توی نقل قول دوم هست قانونش هست که خیلی جاها رعایت نمیشه البته مثل پادگان دوره ی آموزشی من .
من معاف از رزم (و سایر معاف از رزمای همدوره ای) همه ی این کارها رو کردم . از تمرین ورزشی صبح ، حمل سلاح ، آموزش رژه و تنبیه بگیر تا پیاده روی و میدون تیر . کاملا بستگی به محل خدمت و البته توانایی شما در ایفای نقش یه قطع نخاعی از جنگ برگشته داره.
.
دوستان اگه قدرت انتخاب داشتید دوست داشتید کجا خدمت کنید؟
ارتش؟
سپاه؟
نیروی انتظامی؟
...
من چند روز پیش همه مدارکم را برای معافیت پزشکی در پلیس +10 ثبت کردم و برگه معرفی به بیمارستان اومد و امروز هم رفتم بیمارستان و دکتره برگه را مهر کرد و گفت به احتمال 99 درصد معافی منم از فرط خوشحالی یادم رفت بگم حالا بعدش باید دیگه چیکار کنم؟
کسی میدونه الان من باید چیکار کنم و برای کمیسیون خودشون نامه میفرستند در خونه یا؟؟
ممنون عزیزان
جواب ما رو كسي نميده؟؟؟؟من نرم افزار خوندم خیلی دوست دارم تو زمینه طراحی سایت و برنامه نویسی کار کنم
فکر میکنید کجا برای امریه اقدام کنم بهتره؟
به نظر من اگه دست خود شخص باشه اول سپاه بعد ارتش و بعد نيروي انتظامي.
البته اگه مدرك داشته باشي و بالاتر از ديپلم باشي و شهر خودتم باشي زياد فرقي نميكنن اينا ولي باز همين اولويتي كه گفتم بهترينه.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)