کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟
اساتید کجایید ؟
شما یه کیبرد جدید نصب کن مشکل حل میشه...سلام
من Xperia L دارم . چند روزه (از وقتی آپدیتش کردم) موقع نوشتن sms اینتر که میزنم نمیره سطر بعد..کسی میدونه چه مشکلی داره؟
==========
دوستان من یه مشکلی دارم...
فعلا حافضه جانبی برای گوشی نگرفتم
اما همین 4 گیگ حافضه داخلی گوشی پر شده...
هرچی چک میکنم میبینم که 3.2 گیگ از حافضه استفاده شده و نمیدونم اون بقیه کجاست...
چطوری میتونم اونا رو پیدا کنم؟
گوشی هواوی G510 دارم جدیدا موقع صحبت کردم بعضی وقت ها صدا رد نمیکنه..به نظرتون ببرم گارانتی؟
سلام.
بنده یه S3 I9305 گرفتم، وقتی میخوام با OTG فلش مموری بهش وصل کنم، یکی از فلش ها رو میگه آسیب دیده، یکی دیگه رو میگه خالیه، یکی دیگه رو میشناسه و خودکار میره تو فایل منیجر اما وقتی رو فولدر مربوط به فلش کلیک میکنم بعد از چند ثانیه بدون اینکه کاری بکنه میپره میره تو صفحه اول گوشی!!! فلش ها هم اینا هستند: HP 8gb - Silicon Power 8gb - PQI 2gb (اچ پی رو میشناسه ولی نمیخونه، سیلیکون رو میگه خالیه، اون یکی رو هم میگه خرابه). آیا نرم افزاری برنامه ای چیزی هست که مربوط به قابلیت OTG باشه (بدون روت و اینا)
با تشکر.
سلام . . .
من موقع کار مردن با اینترنت gprs گوشی گلکسی اس 5282 به طور مداوم آنتن میپره . . مخصوصا وقتی میرم نیمباز.. 5 دقیقه وصله یهو آنتن جفت سیمکارتا(ایرانسل و اول) میره به جاش علامت دایره روش ضربدر میاد بعد چند دقیقه آنتن برمیگرده.. اما اگه از نت استفاده نکنم مشکلی نداره.. چی کار کنم اینجوری نشه ؟ ریست فکتوری هم چند باری کردم درست نشده. . ..
دوستان گوشی سامسونگ گلکسی یانگ (S6312) مشکل ارسال اس ام اس فارسی داره، یعنی توی گوشی شخصی که اس ام اس رو میگیره همه ی کارکتراها علامت سوال نشون داده میشه. خود گوشی هم قبل از ارسال میگه که ممکنه در گوشی گیرنده خراب شود، حالت ورودی رو روی خودکار قرار دهید، اما توی تنظیمات هیچ حالت نوشتنی نیست که بشه روی خودکار گذاشت
Last edited by gomnam23; 14-12-2013 at 18:21.
سلام.
شما باید برید تو ی ستینگ اس ام اس اونجا اینپوت مود رو بزارید روی اتوماتیک مشکل حل میشه.![]()
سلام
سایت های اینترنتی توسط مرورگرها روی گوشی های آندرویدی خیلی اذیت میکنه طوری که هر بار که صفحه رو Minimize میکنم و میرم سراغ یک برنامه دیگه ف وقتی برمیگردم به مرورگر و سایت رو مجدد Miximize میکنم تا ببینم صفحه رو Refresh میکنه و با این کار کلی وقت آدم رو تلف میکنه و مجدد برمیگرده به صفحه Login وباید یوزر و پسورد رو وارد کنی و این روند هربار که برنامه رو Minimize کنی تکرار میشه اونم با این اینترنت های بی کیفیت ایران واقعا باعث اذیت میشه در صورتی که روی اینترنت PC این مشکلات اصلا نیست و 2 ساعت هم صفحه سایت رو به حال خودش بزاری وقتی برمیگردی سرجاشه و تکونی نخورده
خواستم بدونم برای رفع این مشکل چکار باید کرد ؟
ممنون
چکار کنم نسخه موبایل سایت ها رو موبایلم نیـاد؟
Last edited by poonel; 19-12-2013 at 08:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)