تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 329 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    گوشی گالکسی اس دوس ( اس 7562 ) دارم . خیلی زیاد کند هست به خصوص توی اس دادن و گرفتن . اس ام اس های زیادی دارم که نمیخوام پاکشون کنم . البته الان داره علامت میده که فضای ذخیره کم شده ولی خیلی قبل از اینکه فضا کم بشه هم همین مشکلو داشت . حافظه 8گیگ هم توش دارم که اون حدود 4 گیگش پره . نمیدونم چرا اطلاعاتو توی اون نریخته . البته بازم میگم خیلی قبل از اینکه فضای حافظش کم باشه کند شده بود
    آندرویید 4.0.4 روش نصبه .
    بفرمایید چکار کنم تا مشکلم اساسی حل بشه . یعنی امکان داره با وجود فضای زیاد حافظه ولی به خاطر پیامک زیاد این مشکل پیش بیاد . اساتید فن بفرمایید چه کنم ؟
    سپاس
    اساتید کجایید ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    من Xperia L دارم . چند روزه (از وقتی آپدیتش کردم) موقع نوشتن sms اینتر که میزنم نمیره سطر بعد..کسی میدونه چه مشکلی داره؟
    شما یه کیبرد جدید نصب کن مشکل حل میشه...
    ==========
    دوستان من یه مشکلی دارم...
    فعلا حافضه جانبی برای گوشی نگرفتم
    اما همین 4 گیگ حافضه داخلی گوشی پر شده...
    هرچی چک میکنم میبینم که 3.2 گیگ از حافضه استفاده شده و نمیدونم اون بقیه کجاست...
    چطوری میتونم اونا رو پیدا کنم؟

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

گوشی هواوی G510 دارم جدیدا موقع صحبت کردم بعضی وقت ها صدا رد نمیکنه..به نظرتون ببرم گارانتی؟

داره خودمونی میشه abcdwxyz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    بنده یه S3 I9305 گرفتم، وقتی میخوام با OTG فلش مموری بهش وصل کنم، یکی از فلش ها رو میگه آسیب دیده، یکی دیگه رو میگه خالیه، یکی دیگه رو میشناسه و خودکار میره تو فایل منیجر اما وقتی رو فولدر مربوط به فلش کلیک میکنم بعد از چند ثانیه بدون اینکه کاری بکنه میپره میره تو صفحه اول گوشی!!! فلش ها هم اینا هستند: HP 8gb - Silicon Power 8gb - PQI 2gb (اچ پی رو میشناسه ولی نمیخونه، سیلیکون رو میگه خالیه، اون یکی رو هم میگه خرابه). آیا نرم افزاری برنامه ای چیزی هست که مربوط به قابلیت OTG باشه (بدون روت و اینا)
    با تشکر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام . . .
    من موقع کار مردن با اینترنت gprs گوشی گلکسی اس 5282 به طور مداوم آنتن میپره . . مخصوصا وقتی میرم نیمباز.. 5 دقیقه وصله یهو آنتن جفت سیمکارتا(ایرانسل و اول) میره به جاش علامت دایره روش ضربدر میاد بعد چند دقیقه آنتن برمیگرده.. اما اگه از نت استفاده نکنم مشکلی نداره.. چی کار کنم اینجوری نشه ؟ ریست فکتوری هم چند باری کردم درست نشده. . ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دوستان گوشی سامسونگ گلکسی یانگ (S6312) مشکل ارسال اس ام اس فارسی داره، یعنی توی گوشی شخصی که اس ام اس رو میگیره همه ی کارکتراها علامت سوال نشون داده میشه. خود گوشی هم قبل از ارسال میگه که ممکنه در گوشی گیرنده خراب شود، حالت ورودی رو روی خودکار قرار دهید، اما توی تنظیمات هیچ حالت نوشتنی نیست که بشه روی خودکار گذاشت
    Last edited by gomnam23; 14-12-2013 at 18:21.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

شما باید برید تو ی ستینگ اس ام اس اونجا اینپوت مود رو بزارید روی اتوماتیک مشکل حل میشه.

9. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    سایت های اینترنتی توسط مرورگرها روی گوشی های آندرویدی خیلی اذیت میکنه طوری که هر بار که صفحه رو Minimize میکنم و میرم سراغ یک برنامه دیگه ف وقتی برمیگردم به مرورگر و سایت رو مجدد Miximize میکنم تا ببینم صفحه رو Refresh میکنه و با این کار کلی وقت آدم رو تلف میکنه و مجدد برمیگرده به صفحه Login وباید یوزر و پسورد رو وارد کنی و این روند هربار که برنامه رو Minimize کنی تکرار میشه اونم با این اینترنت های بی کیفیت ایران واقعا باعث اذیت میشه در صورتی که روی اینترنت PC این مشکلات اصلا نیست و 2 ساعت هم صفحه سایت رو به حال خودش بزاری وقتی برمیگردی سرجاشه و تکونی نخورده
    خواستم بدونم برای رفع این مشکل چکار باید کرد ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

چکار کنم نسخه موبایل سایت ها رو موبایلم نیـاد؟
    Last edited by poonel; 19-12-2013 at 08:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •