دکمه بغل پا اسمش چیه؟
دکمه بغل پا اسمش چیه؟
خوب نمیدونم همونی که موقع شوت زدن نگه میدارم برا فنی ضربه زدن منظورمه دیگه الان رو LT برا من تنظیمه که معادلش این میشه یعنی باید اینو بزاری در کادر تنظیمش: AXIS 3 LEFT
یه مقاله ای چیزی در مورد دریبل تو این نسخه می خواستم.
ممنون.
هر کی میخواد تو مسابقات fifa 11 online شرکت کنه بره اینجا و فرم ثبت نام رو پر کنه:
fifa11cup.mihanblog.com
دوستانی که با تمدید قرارداد بازیکنانشون مشکل دارن .اخر فصل لیست بازیکنان برای تمدید میاد و شما هر کس رو که بخواین میتونید نگه دارین و هرکس رو که نمیخواین نه. پول تو حسابتون داشته باشین
آقا میشه اسم دکمه ها رو به مدل قدیمی بگید من نمی تونم بازی کنم همش فرق کرده
اگه عکس ام بدید که ممنون میشم
همونجا تو control setting ام هم وا نمیشه همش ارور دسته xbox میاد منم بدم میاد اهههههههههه
سلام
من یه مشکلی دارم بازی رو نصب کردم ، وارد بازی که میشم Press start of space رو که میزنم بعد صفحه ی load رو که میزنم بره با یه همچین پیغام رو به رو میشم!
![]()
بعد که اوکی میکنم با این رو به رو میشم!
![]()
بعد skip رو میزنم دیگه هیچ صفحه ای نمیاد بالا و صفحه سیاه میشه!
حالا باید چی کار کنم؟
Last edited by pentoriko; 24-10-2010 at 14:38.
اولی که همواره میاد و به شما داره میگه که بازی دارای سیستم سیو اتومات هست و بدون نیاز به تایید شما تمامی پیشرفت های شما در بازی رو سیو میکنه.
دومی هم که احتمالا شما هر وقت میری تو بازی به اینترنت وصلی. اگر نباشی یک اروری میده مبنی بر عدم توانایی اتصال به سرور های ea و با تایید اون وارد arena میشین.![]()
من از همینش خیلی بدم میاد . شاید یکی دسته نداشته باشه و بخواد با کیبرد بازی کنه و بخواد جای دکمه ها رو عوض کنه . مثلا Press Defender 1 رو بزاره روی D (شوت) . در ضمن حالا اگه من بخوام با دکمه پاس بازیکن عوض کنم مثل نسخه های قبلی باید چه کار کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)