شاید سنسورت مشکل دار شده!
شایدم نرم افزاری باشه که با ریست و اینا حل شه
ولی فعلا شاید بهترین کار این باشه موقع تماس، صفحه رو قفل کنی که برخوردی صورت نگیره![]()
شاید سنسورت مشکل دار شده!
شایدم نرم افزاری باشه که با ریست و اینا حل شه
ولی فعلا شاید بهترین کار این باشه موقع تماس، صفحه رو قفل کنی که برخوردی صورت نگیره![]()
نه سنسور مشکلی نداره چون جالت نور اتوماتیک صفحه کار میکنه و جلو سنسورو میگیری نور صفحه کم میشه اما خاموش نمیکنه موقع صحبت کردن
ریست هم نمیخوام بکنم آخه همه چیم بهم میرسه
دوستان میگن یه رام کوک شده بهمراه رابط کاربری سنس 3.5 برای دیزایر اچ دی اومده.....
یعنی دیزایر اچ دی اولین گوشی که این رابط رو دریافت میکنه .
عزیز نرم افزار جدیدی نریختی روش که از اون روز این حالتی شده یا فایلی دریافن نکردی که از اون روز گوشیت ویروسی شده؟شاید مال همین باشه
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------
عزیز نرم افزار جدیدی نریختی روش که از اون روز این حالتی شده یا فایلی دریافن نکردی که از اون روز گوشیت ویروسی شده؟شاید مال همین باشه
میخوام مشکلم رو بگم میترسم کسی جواب نده از بس اینجا سکوته!!! باتری گوشیم اساسا قاط زده. میزنم به شارژ به جای اینکه درصدش بره بالا برعکس هی کم میشه. نمودار مصرف باطری هم برای خودش جالبه. صبح بلند شدم دیدم بدون اینکه به شارژ بزنم نمودار صعودی به سمت بالا رفته. همه چیزش برعکس شده. تو این هفت هشت ماهی که دارمش تا حالا اینجوری نشده بود. کسی چیزی به ذهنش میرسه؟؟؟
از اطلاعاتت بک آپ بگیر و یم بار گوشیت رو reset factory کن احتمالا خوب بشه من که نشنیده بودم همچین مشکلی رو تا حالا
من يک مشکل دارم کسي ميتونه کمک کنه؟
موبابل من HTC Desire HD است ولي فارسي نيست مي خوام کلا خواندن ونوشتن فارسي داشته باشه (بدون نرم افزار کمکي مثل mirsal ) ضمنا زياد هم هنگ مي کنه لطفا کمک کنيد.
باتشکر
آپدیت رو سرچ کردم دیدم میگه وجود داره. یک فایل حدودا 15 مگابایتی بود. فقط سافتور نامبر رو از 2.37 ارتقا داد به 2.50
بقیه چیزا همون قبلی بود. کسی میدونه این اپدیت به درد چی خورد؟ چی رو بهتر کرد؟
بابا اين جا چقدر سوت وکور ،کسي نيست جواب من و بده ؟
کاش galaxy خريده بودم تا راحت فارسي کار کنه . اين خيلي اذيتم مي کنه اگه کسي بلده جواب منو بده .
<موبابل من HTC Desire HD است ولي فارسي نيست مي خوام کلا خواندن ونوشتن فارسي داشته باشه (بدون نرم افزار کمکي مثل mirsal ) ضمنا زياد هم هنگ مي کنه لطفا کمک کنيد>
باید rom عربی بریزی اگه گوشیت با گارانتی باشه خودش به شکله خودکار روش نصب هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)