راهش اینه که پسوند فایل apk رو به یه پسوند قابل بلوتوس واسه گوشی تبدیل کنی مثل mp3 بعد از ارسال به همون apk تغییر نامش بده البته به شرطی که گوشی مقابل هم یه فایل منیجر بجز منیجر اصلی گوشی داشته باشه
راهش اینه که پسوند فایل apk رو به یه پسوند قابل بلوتوس واسه گوشی تبدیل کنی مثل mp3 بعد از ارسال به همون apk تغییر نامش بده البته به شرطی که گوشی مقابل هم یه فایل منیجر بجز منیجر اصلی گوشی داشته باشه
دوستان این گوشی hd فیلم برداری نمیکنه؟ فیلم های را به راحتی اجرا میکنه؟(با نرم افزار)
گوشی hd فیلمبرداری نمیکنه و متاسفانه باید بگم کیفیت دوربینش در حد انتظار نیست
اما واسه پخش فیلم هیچ مشکلی نداره و انواع فرمتها رو براحتی پخش میکنه
سلام دوستان
قبلا نحوه ی فعال کردن gprs گوشی گفته شده.میخواستم بدونم چطور mms همراه اول رو فعال کنم؟
این سوال رو میباست تو تاپیک خودش میگفتید...
یه سری به سایت همراه اول بزنید
موفق باشید
سلام دوستان دیشب خواستم از 2.2.1 به همون 2.1 قبلی فلش بزنم با rds lite . مراحل رو تا آخر کامل رفت . ولی بعد که گوشی رو از کابل جدا کردم گوشیم دیگه روشن نمیشه !؟
به نظرتون کجای کار ایراد داره ؟!--
----------------
الان یک رام از اینجا گرفتم 2.51.0
گوشی رو که وصل میکنم به کامپیوتر چراغ بالای ال سی دی روشن میشه به رنگ سفید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برم دوباره یک رام بریزم ببینم چی میشه !
Last edited by fire159; 19-04-2011 at 09:05.
دوست عزیز کی واست رام 2.2.1 ریخته؟
احتمالا از روش نگهداری قابلیت دانگرید استفاده نکرده شما نمیتونی به رام 2.1 برگردی و باید با روش فیکس کردن sbf به 2.1 دانگرید کنی
یکی از دوستان که الان سربازی هست![]()
این روش رو توضیح بده ببینیم چیکار میشه کرد![]()
میشه بگی چرا هادی جان؟ مگه اون 1 ,2.2 چش بود؟ ایشالا درست میشه.دیشب خواستم از 2.2.1 به همون 2.1 قبلی فلش بزنم
من موندم آپدیت کنم به 2.2 یا نه.
گوشیت به بوت لودر میره؟
میخوای بیای تو یاهو که آنلاین واست توضیح بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)