بابا عمر را چرا اینجوری کشتن؟......من فک کردم خود مختار میکشه....
اینطوری باشه شمر رو هم که کیان میکشه حتما مختار هم تا آخر سریال پشه لگد هم نمیکنه....
سریال برای قیام ساخته شده بعد عوامل اصلی قیام رو اینطوری میکشن.....
بابا عمر را چرا اینجوری کشتن؟......من فک کردم خود مختار میکشه....
اینطوری باشه شمر رو هم که کیان میکشه حتما مختار هم تا آخر سریال پشه لگد هم نمیکنه....
سریال برای قیام ساخته شده بعد عوامل اصلی قیام رو اینطوری میکشن.....
سلام دوستان...
من خيلي وقته ديگه فرصت نميكنم ببينم سريال رو... يه ديالوگ خيلي اتفاقي شنيدم كه خيلي خنديدم : دي
جايي كه عمر سعد (فخيم زاده) و پسرش رفته بودن يه جاي حموم مانند(عمومي) بعد مردم شناختن كه اينا كي هستند:
پسر سعد_ پدر ما را شناختند بياييد برويم !
عمر سعد_ آخه در به در !! ... بي پدر ... آخه بي مادر كجا بريم : دي
پ.ن:عمر گريزان از كساني كه مي خوان يه بلايي سرش بيارن.
پ.ن 2: اين فخيم زاده با اين سن بالايي كه داره چه بدن ورزشكاري اي داره ! فكر كنم رزمي كار ميكنه.
من نفهمیدم چرا عمر از خونه فرار کرد
و بعدش چی شد که پشیمون شد و به پسرش گفت برگردیم از مادرت دلجویی کنیم
به نقشش خیلی می خورد این هیکلپ.ن 2: اين فخيم زاده با اين سن بالايي كه داره چه بدن ورزشكاري اي داره ! فكر كنم رزمي كار ميكنه.
تو هر سریالی بازی می کنه یه صحنه در حال زدن پرس سینه داره
کاش اون بازیگر نقش شمر هم یه ذره استروئیدی چیزی تزریق می کرد هیکلی می شد حداقل
مختار قرار ه پسر مرجانه ور بکشه دیگهاینطوری باشه شمر رو هم که کیان میکشه حتما مختار هم تا آخر سریال پشه لگد هم نمیکنه....
طبق پیش گویی میثم تمار
Last edited by *Necromancer; 22-04-2011 at 22:34.
مهدی فخیم زاده بزنم به تخته موقعی که تو گرمابه بود و اندام ورزشکاریش رو مشاهده کردیم چه کول و بازوی داره .دی![]()
این رستم چقدر شبیه زنده یاد حسین پناهیه...!!
ضمنا یه سوال فنی... سر شمر و جسد پسر شمر رو (لحظه برخورد شمشیر) چرا نشون نداد؟!
به نظر میرسه (حداقل من احساس می کنم) از قصی القلب بودن مختار در برخورد با قاتلین امام حسین (ع) و یارانش (اونچه که شخصا تو کتب تاریخی خوندم) خیلی کاستند و عوضش ویژگی سیاس بودنش رو چشمگیر کردن... هر چند شاید واقعا مختار چنین شخصیتی داشته...
any way....
از حق نگذریم بازی ماه چهره خلیلی در پلان پایانی این قسمت از سریال دیدنی بود....
منظورتون عمر سعد و پسرش هست دیگه!!!
اگه اشتباه نکرده باشم رستم همون خواننده تیتراژ ابتدایی فیلمه که یکبار تو تلویزیون دیدمش و گفته بود که تو سریال هم بازی کرده.
اون هم سر شمر و پسر شمر نبود که عمر سعد بود که احتمالا بنا به دلایلی نشون داده نشد
سلام....
یه سوال فنی داشتم:
شمر واقعا خودشو به شکل گوسفند درآورد و به به کرد و از شهر فرار کرد!؟![]()
مثل اینکه روایتگر منتصب به سریال،(طبق روایات)شمارو مطالعه نکردن....طبق روایات: مختار اول سر پسر عمر سعد که در حادثه ی کربلا موثر بوده رو میبره و می اندازه بغل پدرش میگه این به عزای خون حضرت علی اکبر گر چه این ملعون کجا و آن حضرت کجا.بعد خود عمر رو هم به هلاکت میرساند.
حالا این روایات کجا وکشته شدن پسر عمر توسط مادرش کجا!!!![]()
اوه!! آره... منظورم عمر سعد و پسرش بود... اشتباه تایپی بود... آخه موقع تایپ داشتم به دیالوگ شمر تو اسپویلر آخر برنامه و لعین بودنش فکر می کردم که اشتباه تایپی شد...
برای اینکه اسپم نشه:
این سایت مختارنامه واسه شما هم باز نمیشه دوستان؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)