یکی به من بگه توی این لینک
فرق این نسخه که یکیش حجمش زیاده یکیش کم چیه ؟کلا چرا این بازی در حجم های مختلفی عرضه شده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی به من بگه توی این لینک
فرق این نسخه که یکیش حجمش زیاده یکیش کم چیه ؟کلا چرا این بازی در حجم های مختلفی عرضه شده ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینم نقد من نسبت به بازی. تو این نقد سعی کردم بازی رو با هیچ بازی دیگری مقایسه نکنم تا نقدم عادلانه باشه. در ضمن اگر با نقد من هم موافق نیستید باید ذکر شه که نگاه خوشبینانه من به بازی این بود.مطمئنا برداشت شما با من متفاوت هست.
داستان
خیلی ها شاید نقطه عطف سری بازیهای مافیا رو داستان اون میدونند که نسبت به GTA همواره داستان بهتری داره و تو این نسخه هم داستانش چند پاراگرافی بیشتر از داستان معمولی GTA IV بود.اما خود این داستان که نسبت به GTA خوب تلقی میشه برای ادامه سری مافیا اصلا مناسب نبود و خیلی هم عادی بود.داستانی که بارها چه در فیلم ها و چه در بازیهای دیگه دیده شده.دستگیری شما در سن 18 سالگی و سپس فرستادن شما به جنگ و بازگشت شما به عنوان قهرمان از جنگ در ظاهر نویسنده های بازی شروعی طوفانی برای مافیا2 بود ولی برای انچنان که باید گیمر رو به سمت خود جلب نمیکنه. خیلی ها دوست دارن اولین بازی که کنترل شخصیت بازی رو در دست میگیرن در محیط شهر باشن و اماده باشند تا وارد خانواده مافیا بشن ولی حظور در جنگ حس بازی رو میگیره. برخورد مردم در بازگشت شما از جنگ جالبه و همونطور ملاقات شما با دوست قدیمی و البته خانواده خودتون و شاید شروع بازی برای خیلی ها همینجا باشه که وارد شهر پوشیده از برف میشین.
ولی ادامه بازی چی؟ در ادامه و در داستان هیچ اتفاق خاصی نمی افته که شما رو جذب کنه.قرار بود در چپتر 6 که شما به زندان می افتین و خبر مرگ مادرتون رو میشنوید روی شما تاثیر بزاره ولی انچنان سکانس خوندن نامه مرگ مادر ضعیف بود و الببته با صدا گذاری ضعیف بازی هیچ حسی به شما منتقل نمی کنه.تا اخر بازی تنها 2 بار داستان شما رو قلقلک میده.یک جایی ککه در عین ناباواری هنری میمیره و در جای دیگه هم که میفهمید درک قاتل پدر شما بوده که در مورد دومی کاملا مشخص بود چون اولین باری هم که درک رو میبینید و اسم خودتون رو میارید قیافه درک همه چیز رو برای شما مشخص میکنه.
شروع بد بازی با یک پایان بد هم کامل میشه.جایی که شما باید کارلوس فالکون رو بکشین.تنها غافل گیری مرحله اخر خیانت نصفه نیمه جو هست که اون هم تابلو بود شما رو نمی کشه. در اخر هم که ماشین حامل جو به سمت دیگری میره فقط برای بوجود اوردن علامت سوال در ذهن بازی کننده هست که ببینه جو میمیره یا نه و برای جواب دادن به این سوال DLC های بازی رو حتما دانلد کنه.که مطمئنا جو زنده میمونه.
کارگردانی بازی هم از نقاط ضعف بازیه.به جای اینکه استفاده از برف که تنها برگ برنده بازی مافیا بود در چپتر های پایانی استفاده شه تا هم داستان بازی رو غمگین تر کنه و هم تاثیرش رو بیشتر در اول بازی گذاشته شد.و وقتی از زندان بیرون میای دیگه شهر اون جذابیت وجود برف رو نداره. در ضمن وقتی از زندان بیرون میای زن ها لباس تابستانی پوشیدن ولی مردها همچنان همون لباس های گرم زمستون رو به تن دارن
الوده کردن دست شما به خون هم تو این بازی خیلی سریع انجام میشه و برای یک دزدی ماشین مجبورین چند نفر رو بکشین که این هم یک دلیل نا موجه برای کشتاره اون هم در ابتدای بازی.حتی داستان بازی اونقدر جذاب نیست که شما رو تا اخر همراه خودش بکشونه.
به داستان معمولی بازی من نمره 7 میدم.
شخصیت پردازی
شخصیت پردازی بازی هم نمره قبولی نمیگیره.شاید به این خاطر که به غیر از جو با هیچ کس دیگه ای در ارتباط نزدیکی نیستین و به غیر از انجام مراحل کار دیگه ای نمی تونید با دوستانتون بکنید و در ضمن دوستانتون سودی هم براتون ندارند.
ویتو: شخصیت اصلی خود بازی قهرمان جنگ که از سر ناچاری دوباره میره تو کاره دزدی و ادم کشی. خوده ویتو هیچ بعد شخصیت جالبی نداره.وفاداری و عشق به خانواده و دوری از مواد مخدر و همچنین انتقام گرفتن خون دوستان در تمامی شخصیت های بازی های کامپیوتری وجود داره و برای ویتو هم استفاده شده. ویتو که حتی اسمش هم ادم رو یاده شاهکار سینمای جهان GOD FATHER و نقش ماندگار مارلون براندو یعنی ویتو کرلئون میندازه.یک جوری با گذاشتن این اسم از نظر من نویسندگان خواستن یک شخصیت بازی رو بزرگتر کنن و در سطع ویتو کرلئون بزارن یا حداقل مارو یاده جوونی های ویتو کرلئون بندازن. شخصیت اصلی بازی تا پایانش چیزی برای ارائه نداره و نه حتی خاطراتی از جنگ که میتونست بازی رو جالب تر بکنه.
حتی این شخصیت با قهرمان GTA IV هم شباهت های زیادی داره. هر دو در جنگ چه داخلی و چه جهانی حضور داشتن.هر دو قبل و بعد جنگ زندگی خلافکارانه ای داشتن.هر دو به امریکا میان به دنبال رویای امریکایی یعنی پول خونه ماشین و دختر.هر دو فوق العاده مثبت هستند و به جز فکر پول که البته در همه بازیا این وجه مشابه هست رویای دیگری ندارن.حتی شخصیت GTA خیلی بهتر پردازش شده بود.ولی در مافیا اصلا اینطور نیست.
جو: دوست صمیمی ویتو که البته تمامی ویژگی های اخلاقی و ظاهریش از روی رومن پسر عموی نیکو بلیچ شخصیت GTA IV برداشته شده. هر دو چاق هر دو بذله گو هر دو عاشق شراب و کلوپ های شبانه و دختر و هر دو هم دوست تنها فرد قابل اعتماد شما.تنها تفاوت رومن و جو یک وفاداری رومن هست که هیچ وقت حتی به فکر خیانت نیافتاد و 2 هم ترسو بودن رومن بود.جو در این بازی خودش در کارهای خلاف دست داشته ولی رومن فقط باعث دردسر بود.
خواهر و مادر ویتو: چه نقشی تو بازی داشتن خدا میدونه.مادر رو که ندیده مرد.خواهر هم که اخر قهر کرد.بود و نبودشون هیچ فرقی تو بازی نداشت.فقط حیله نویستده هب بود تا با اضافه کردن این دو نشون بدن داستان قویه ولی اینچنین نبود.
لئو: از اون شخصیت های جالب بود که تو هر بازی هم لازمه.درسته وقتی تو زندان بودیم بیشتر از اینکه بخوام با کسایی که میگفت مبارزه کنم دوست داشتم بزنم تو دهن خودشولی بعدها که برای نجاتش میریم و همچنین کمک اون برای معرفی به خانواده فاکون و همچنین نجات دادن جون ما در مرحله اخر باعث شد ارتباط بازی کننده نزدیک تری با این شخصیت پیدا کنه.از شخصیت های خوب بازی بود.
هنری: داستان نویسان بازی بزرگترین اشتباه خودشون رو در مورد هنری انجام دادن.همونطور که اگر نویسندگان فیلم نامه GOD FATHER میدونستن فیلمشون اینقدر فروش میره هیچوقت نقش مارلون براندو رو در قسمت اول فیلم حذف نمیکردن و برای قسمت دوم هم نگه میداشتن اینجا هم همین اشتباه صورت گرفت.هنری شخصیتی بود که حتی بیشتر از جو مورد توجه قرار گرفت.استیل خوب و صدای خوبی که برای این شخصیت انتخاب شده بود باعث شده بود که خیلی راحت تر بشه باهاش ارتباط برقرار کرد.همچنین همون مرحله اولی که باهاش انجام میدیم و تیر میخوره باعث میشه که یک حسی نسبت به این کارکتر پیدا کنید ولی با سوزاندن این برگ برنده فقط برای جذاب کردن داستان که اتفاقا اثری سو داشت بهترین کارکتر بازی رو از بین بردند.هنری میتونست در DLC های بازی خیلی به جذابیت بازی کمک کنه.
باقی شخصیت ها: برای باقی هم که فکر نکنم حتی 1 خط توضیح نوشته باشن داستان نویسان بازی و بدها مشخص بودند و خوب ها هم که تابلو بودند.از همون اول بازی میشد فهمید کیو باید کشت کیو باید زنده نگه داشت.
به شخصیت بازی 5 میدم اون هم فقط به خاطر هنری و لئو.
صدا گذاری و موسیقی بازی:
از دیگر نقاط ضعف بازی صدا گذاری ضعیف اون بود.دوبلور های خوبی برای شخصیت های بازی انتخاب نشده بود.در موقعیت های مهمی مثل زمانی که جو اقای وونگ رو میکشه به جای درک شوک تو صدای ویتو هیچیزی احساس نمیکنه و خیلی عادی از جو علت کارشو میپرسه. دوبله بازی خیلی ضعیف بود و یکی از مهم ترین استاندارد های دوبله یعنی تاثیر لحن صدای دوبلور بر حس بیننده فیلم یا بازی کننده و همچنین نوع تلفظ کلمات و تاثیرش بر باور حس کارکتر بازی و فیلم فراموش شده بود.
موسیقی: بازی در مواقعی مانند کشتن تامی انجلو موسیقی خوبی داشت ولی تاثیر گزار نبود. همچنین موزیک هایی که از رادیو پخش میشد خیلی افتضاح بود.بهرحال در سبک جاز اهنگهای بهتری هم پیدا میشه ولی برای مافیا بدترینهاش انتخاب شده بود.اگر یکی از اهنگهای مرحوم ویگن که جاز میخوند رو میزاشتن جذاب تر بود
به صداگذاری و موسیقی هم متاسفانه نمره بهتر از 5 سراغ ندارم.
گیم پلی:
بهترین جای بازی همین نبردهای اکشن بود که لذت بخش بود.البته اینقدر هوش مصنوعی دشمنان پایین بود که بشه همه رو HEAD SHOT کرد ولی نوع اکشن بازی خیلی خوب کار شده بود.فرق بین قدرت سلاح ها به راحتی حس میشد و نمیشد راحت سرتو بندازی پایین و بری هرکی رو که خواستی بکشی.سیستم پناه گیری در بیشتر مواقع کار میکرد و سیستم بازگشت جان کارکتر بازی هم یکی از ابداعات خوب این بازی بود.تنها مشکل این قسمت بازی هوش مصنوعی ضعیف همراه های شما بود که هیچ کمک شایانی به شما نمیکردند و شاید در یک صحنه کشتار از 10 نفر 2 نفر رو میکشتن که برای کشتن اونها بارها خشاب خالی کردن.از خوبی های بازی که البته فقط بخاطر از بین بردن یک ضعف بوجود اومده بود این بود که شما نباید مواظب همراهان خودتون میبودید که مبادا بمیرن و مرحله رو ببازید.ولی ضعف بزرگ هم این بود که همراهان شما به ندرت کاور میگرفتن و بارها HEAD SHOT میشدن ولی زنده میموندن.
نمره گیم پلی 9.چون خیلی خوب بود.
گرافیک: نه انچنان بالا بود که بشه یک راست بهش 10 داد و نه انچنان پایین که بشه تو سرش زد.اگر بازی همون سال 2008 یا 2009 میومد مطمئنا به خاطر گرافیک چشم نوازش که البته مدیون نور پردازی خوب بازی بود حتما نمره کامل رو میگرفت ولی برای سال 2010 این گرافیک فقط خوب تلقی میشه.تنها نقطه قوت بازی فیزیک بازی بود که البته تا جایی که ما تست کردیک تمامی محیط اطراف دارای فیزیک کامل نبودن و به هر جسم هم کاملا دستور داده شده بود که چطوری نابود شه.شما روی ستون ها رو اگر دقت کنید خطهایی میبینید که تعیین کننده محل و چگونگی نابود شدن فیزیک ستون هست.به هرجایی که خواستین شلیک کنید اون یک قسمت همونطور که باید نابود میشه. و این با قانون فیزیک مغایرت داره.
گرافیک بازی هم نمره 8 میگیره.
این قسمت رو نمیدونم اسمشو چی بزارم
شاید کل جذابیت بازی برای خیلی ها جمع کردن همون مجله های پلی بوی باشه.که اگر نبود بازی واقعا دیگه هیچ جذابیتی نداشت.یکی از دلایل خرید بازی برای خارجی ها همین عکس های پلی بوی هست و 2K با این ترفند خواست مشتری جذب کنه.
متاسفانه شهر جذابیتی نداره .هیچ دلیلی ندارید تا تو شهر بیکار باشید و بین مراحل به گشتن شهر بپردازین.خود سازنده های بازی هم اطلاع داشتن برای همین مسافت رانندگی در مراحل رو طولانی کردند.
بعضی از چپتر ها به خصوص 14 خیلی اذیت میکرد و چپتر 8 اصلا مزخرف بود. حتی نحوه روایت داستان به دلیل استفاده چپنر های کوتاه و گهگاه بی معنی صدمه دیده بود.با اینکه ایده چپتر یک ایده فوق العاده بود ولی در مافیا خیلی ناقص بود.
تشابه بسیار زیاد مردم شهر با هم چه از نظر لباس و چه از نظر چهره از نقاط ضعف بازی بود همچنین نساختن اب و عدم توانایی شنا کردن از بزرگترین ضعف های بازی بود.
منوی ضعیف بازی یکی دیگر از نواقص بازی بودکه من نمیدونم تو این 4 سال یعنی نتونستن یک منو بسازن؟
از نظر من تو این سالهای تاخیر خوردن بازی داستان بازی بارها عوض شده و بعضی قسمت ها حذف شده و باعث ناقص شده کار شده.امیدوارم DLC ها بهتر کنن داستان رو.
این بخش نمره نداره.
نمره بازی بر اساس میانگین بخش های قبلی با6.8 میشه.
امیدوارم هوادارای بازی جبهه گیری نکنن.بازی جالب بود ولی فقط برای یکبار بازی کردن خوب بود.و برای وقت پر کردن.![]()
دوستان من یه چیزی فهمیدم
تو کپچر 16 باید باشه اون قسمت هست که یه پیر مردی داره باغچه آب میده و بعدش شخصیت اصلی میاد اونو با شات گان میکشه؟
اگه کسی مافیا 1 بازی کرده باشه این صحنه جز قسمت آخر مافیا 1 بود که شخصیت اصلی بازی مافیا1 بعد از چند سال پیر شد و براش همین صحنه بوجود آمد
یعنی مافیا 2 ادامه مافیا 1 ولی با یه شخصیت دیگه هستش..
مثل GTA IVکه بعدا براش یه قسمت های دیگه اومد؟
نظر شما چی هست ؟؟؟ درست حدس زدم
آره ادامه مافیا 1
ولی خیلی زود تموم شد بعد از 8 سال این خیلی مراحلش کم بود
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
کسی جواب منو نداد
دوستان من بازی روو تموم کردم ولی 60% بازی تموم شده میدونید چرا؟
کسی سیو 100% بازی روو داره؟
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان شرمنده که یه کمی دیر شد. درضمن مثل همیشه منو به خاطر کم و کاستی ها و قلت دیکته ای و تایپی ببخشید .
سلام دوستان
خیلی ها خلاصه ای از داستان بازی مافیا رو میخواستن که من امروز تونستم تا 2 چپترش رو آماده کنم و آلان براتون می زارم درضمن اگه کمی و کاستی داشت به بزگی خودتون ببخشید.
محتوای مخفی: خلاصه چپتر 1&2
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
پایان چپتر 2
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان چپتر 3 هم آماده شد. درضمن برای اینکه از کلمه "میگه " خیلی استفاده میکنم پوزش میخوام.
چپتر 3 ( 10 فبریه)
محتوای مخفی: چپتر 3
پایان چپتر3
چپتر 4 ( 11 فبریه)پایان چپتر 4
سلام دوستان خواستم واسه امروز بس کنم ولی چپتر 4 رو رفتم دیدم خیلی کمه !!!
محتوای مخفی: چپتر 4
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش.
سلام دوستان! حسش بود چپتر 5 مافیا رو هم شروع کردم به نوشتن !!!
اگه نظری، انتقادی، پیشنهادی، چیزی داشتید در خدمتم.
چپتر 5 ( 20 فبریه)
محتوای مخفی: چپتر 5
پایان چپتر 5
چپتر 6 ( 26 فبریه )
محتوای مخفی: چپتر 6
پایان چپتر 6
سلام دوستان شرمنده که یه کمی دیر شد. درضمن مثل همیشه منو به خاطر کم و کاستی ها و قلت دیکته ای و تایپی ببخشید .
چپتر 7 ( 10 آپریل 1951 )
محتوای مخفی: چپتر 7
پایان چپتر 7
Last edited by huggy; 30-08-2010 at 22:43.
دوستان با این سیستم میشه بازی کرد ؟ :
intel 1.60ghz
nvidia 7300
ram 1 gig
شما باید مجله های P-B و WANTED رو جمع می کردید تا 100% بشه .
باید همه ی مجله ها و wanted ها رو جمع کنی تا 100 شه
من که پیدا نکردم سیو 100 رو هنوز
کسی داشت به ما هم بده
با سلام خدمت دوست عزیز، در مورد مست کردن بگم که تو بارها مشروب بودش و اینکه آدم با یه لیوان دو لیوان مس ت نمیشه ، دفعه بعد ( اگه دو باره بازی کردید) 5 تا پیک رو پشت سر هم برید بالا و بعدش هم برید فضا
و همون طوری که گفتم هر کس سلیقه ای داره و سلیقه ها هم برای من قابل احترامه.
![]()
Last edited by huggy; 30-08-2010 at 23:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)