تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 1783 اولاول ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

5

بنده مطمئنم این ترفند مخابرات برای جذب مشترک هست تا شرکتهای خصوصی کم کمک بار خودشون رو ببندن!
    بله ممکنه. ولی متاسفانه حتی اگه این بازی از طرف مخابرات باشه باید اعتراف کرد که شرکتهای خصوصی دارن این بازیو میبازن! و من شخصا دلم به حالشون نمیسوزه. مگه توی این چندین ساله کم ازمون دزدیدن؟
    فقط ترس این وجود داره که بعد از اینکه شرکتها از بین رفتن مخابرات سرویساشو هر طور که دوست داره ارائه بده!!
    که احتمالا منظور از این بازی هم همین هست!
    اون موقع تنها گزینه اینترنت ماهوا ره ای خواهد بود. اما فکر نمیکنم از نظر زمانی کار به اونجاها بکشه!

2. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

به نظر من یکی از مهمترین موارد تو انتخاب اینترنت پشتیبانی خوب که من اصلا به شخصه تو صبانت ندیدم
    این شاتل که مثلا پشتیبانی داره میشینن برات متنو کپی پیست میکنن! انقدر آدمو اذیت میکنه و خودشونو به نفهمی میزنن که با نبودش راحت تری!!
    مطمئن باش!
    اقا این سرویس چنده قیمتش ؟ و اینکه از اون سرویسهای نباشه مثلا هرچی ترافیک کمتر باشه سرعت بیشتر میشه . اگه از اینا باشه که بدرد نمیخوره بعد چند روز که شلوغ بشه میشه همین آشو همین کاسه .
    قیمتش 24 تومنه و اصلا نمیصرفه!
    به محض اینکه ترافیکت از 80 گیگ یا یخورده بیشتر بالا بزنه سریع برات بامبول در میارن! و دیگه بهت 2 مگ نمیدن!
    فقط مخابرات یا اینترنت ماهو اره ای.
    کاملا تایید میشه!

4. 2 کاربر از m_pixel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله ممکنه. ولی متاسفانه حتی اگه این بازی از طرف مخابرات باشه باید اعتراف کرد که شرکتهای خصوصی دارن این بازیو میبازن! و من شخصا دلم به حالشون نمیسوزه. مگه توی این چندین ساله کم ازمون دزدیدن؟
    فقط ترس این وجود داره که بعد از اینکه شرکتها از بین رفتن مخابرات سرویساشو هر طور که دوست داره ارائه بده!!
    که احتمالا منظور از این بازی هم همین هست!
    اون موقع تنها گزینه اینترنت ماهوا ره ای خواهد بود. اما فکر نمیکنم از نظر زمانی کار به اونجاها بکشه!
    ببین چند وقته پیش یادمه که مخابرات به شرکتهای خصوصی گفته بود که باید جمع کنند و این درست زمانی بود که نداگستر نت 64 میداد اما سرعت واقعی 1M بود .بعد از این موضوع مخابرات هم دید داره بازی رو میبازه این درست زمانی بود که مخابرات شروع به دادن سرویس با سرعت عالی و حجم خوب کرد که تا الان ادامه داشته !
    چیزی که مشخصه اینه که مخابرات نت بقیه رو تامین میکنه پس الان میتونه اذیتشون بده تا مشترکای اونا رو جذب کنه.

همه اینا به این ختم میشه که مخابرات پیروز خواهد شد و بعد شروعع آزار و اذیت خودشه!(البته امیدوارم انتهای داستان رو اشتباه کرده باشم! )

6. 3 کاربر از aliarnold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

ببین چند وقته پیش یادمه که مخابرات به شرکتهای خصوصی گفته بود که باید جمع کنند و این درست زمانی بود که نداگستر نت 64 میداد اما سرعت واقعی 1M بود .بعد از این موضوع مخابرات هم دید داره بازی رو میبازه این درست زمانی بود که مخابرات شروع به دادن سرویس با سرعت عالی و حجم خوب کرد که تا الان ادامه داشته !
    چیزی که مشخصه اینه که مخابرات نت بقیه رو تامین میکنه پس الان میتونه اذیتشون بده تا مشترکای اونا رو جذب کنه.

همه اینا به این ختم میشه که مخابرات پیروز خواهد شد و بعد شروعع آزار و اذیت خودشه!(البته امیدوارم انتهای داستان رو اشتباه کرده باشم! )
    خوب این دقیقا همون چیزیه که من گفتم.
    اما فکر نمیکنم کار به اونجا بکشه!!!!! زمان این اجازه رو نیمده!!!
    توضیح بیشتر نمیشه.
    اینو از بالای سایت کپی میکنم "نظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !"

8. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من 2 روز نبودم و اصلا خبر ندارم

مخابرات مگه میخواد بالاتر از 128 بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خسته شدم دیگه

تقریبا 10 روزه که شبانه افتضاح شده، امروز هم که فقط 4 تا سایت را باز میکنه و بقیه را باز نمیکنه!!!!!
    من که دو هفته دیگه اکانتم تمومه و باید به فکر یه جایه دیگه باشم.
    بین اوراکل و مخابرات موندم؟
    مخابرات 512 را راحت میده یا مکافات داره (برای پیش شماره 8808) در ضمن سرعت دانلود این سرویسش چنده؟
    اوراکل چه جوره؟

از زمان اتمام قرارداد با صبا و برقراری اینترنت از طرف مخابرات (با فرض بستن قرارداد با مخابرات) چه قدر طول میکشه؟

با تشکر

در آغاز فعالیت sahba1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا دوباره سرعت صبانت خراب شده؟ کسی خبری چیزی نداره؟
    به غیر از صبا چه شرکتی سرعت شبانه اش از بقیه بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اين قيمت سرويس Eco 2 مگابيت شاتله:

البته همونجور كه مي بينيد توي سايتش حرفي از Fair use policy براي سرويس اكو نزده. پس ظاهرا اين قانون فقط براي سرويسهاي آرته.

اين رو هم الان توي سايت شاتل ديدم:

اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفاده‌ی شركت شاتل هستید، قانون Fair use policy به سرویس شما اعمال می‌شود.
    پس ميشه با خيال راحت دانلود كرد.

---------

ضمنا مخابرات خراسان كه بالاتر از 256 نميده! تازه همون رو هم فقط به خطوط فيبر نوري ميده. الان خط من فيبر نوري نيست پس همين 256 رو هم نمي تونم بگيرم!

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان این تاپیک مخصوص بحث در مورد اینترنت شرکت صبانت هست لطفا از معرفی سرویس شرکت های دیگر و همینطور بحث در این مورد خودداری فرمایید

14. 6 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fujitsu.siemens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

البته همونجور كه مي بينيد توي سايتش حرفي از Fair use policy براي سرويس اكو نزده. پس ظاهرا اين قانون فقط براي سرويسهاي آرته.

پس ميشه با خيال راحت دانلود كرد.
    خب معلومه که این قانون اعمال نمیشه. وقتی محدودیت 6 گیگ داره دیگه Fair use policy معنی نداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •