تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 208 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نسخه قبل رو خیلی وقته بازی نکردم . میگم کسی میتونه داستان این یارو فضایی ها رو بگه که میخوان چه بلایی سر انسان ها دربیارن و کلا ربطشون به Piece of Eden چیه ؟ خودم اونجور که از داستان فهمیدم اینا این شی رو فرستادن به زمین تا انسانها خودشون به دست همدیگه نابود بشن . درسته ؟
    انسانها توسط تمدن اولیه که خودشون رو Those Who Came Before (بگین خدایان) معرفی میکنن خلق شدن اما خب خدایان برای کنترل انسانها, ابزاری رو به اسم اشیای بهشی مورد استفاده قرار میدادن... کار به جایی رسید که حضرت آدم و هوا که نسبت به این اشیا مصون به نظر میرسیدن در مقابل خدایان سرکشی کرده و یکی از اشیای بهشتی به نام سیب بهشتی رو میدزدن. جنگ بین انسانها و خدایان در میگیره اما این انسان ها هستن که پیروز میدان میشن. خدایان منقرض شده و اشیا بهشتی در دنیا پخش میشه...

حالا جلوتر ما در بین انسانها دو گروه عمده داریم: یکی تمپلار ها, که به دنبال این اشیا بهشتی هستن برای رسیدن به قدرت مطلق و در مقابل اونها اساسین ها رو داریم که مانع این عمل تپملار ها هستن. کلا داستان مجادله بین این دو گروه سر اشیای بهشتی و معرفی اعضای اونها رو به نمایش میزاره.

راستی من جایی Subject 16 ندیدم . میشه یه توضیحی بدی ؟
    - ده تا Rift (شکاف های برنامه نویسی در حافظه) در رم وجود داره که پیدا کردن (به کمک دید عقاب) و حل کردن این ده کلاستر, پیغام حقیقت موضوع آزمایش 16 رو افشا میکنه... پیشنهاد میکنم حتما به دنبال این شکافها برین و پازل ها رو حل کنین و نتیجه کار رو تماشا کنین. واقعا حیفه.

چه جوری باید اساسین تربیت کنم؟
    مموری رو ریستارت کنم یعنی چی؟
    چیه فکر میکنین من خنگم؟به خدا نیستم
    سوالی داشتین حتما بپرسین... همینطوری نرین جلو و بعدش بگین که ببخشین اونا یعنی چی!

- شما در حین بازی این اختیار ر رو بدست میارین که بتونین مردم رو آزاد کنین و اونها رو تعلیم داده و به درجه اساسین برسونین. البته تعداد افرادی که میتونین در اختیار داشته باشین محدود به 10 نفره که اضافه شدن هر نفر هم مشروط به خراب شدن یکی از برجهای بورجیا (Borgia Tower) هست. پس به ازای هر برج یک اساسین خواهیم داشت.

شما از سه جا میتونین میزان تجربه افرادتون (XP) رو افزایش بدین و درجه اون ها رو بالا ببرین: قفس کبوتر ها (Pigeon Coop) + برجهای آدمکشها (Assassin Tower) + مخفیگاه اتزیو (Ezio's Hideout) که تو نقشه کاملا مشخص هستن. البته این امکان رو هم دارین که در خیابونها, اونها رو برای کشتن دشمنها فرا بخونین که البته برای همون درجه اول توصیه میشه...

توضیحات بیشتر؟

- یعنی یه قسمتی یه ماموریتی رو دوباره تکرار میکنین البته اگه مایل باشین... میرین از منو, DNA و بعدش مموری مربوطه رو انتخاب میکنین و <Enter> رو برای تکرار اون مموری (Replay Memory) میزنین.

2. 12 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MEHDI_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

والله اگه نظر منو میخوای که حس ششم فکر میکنم همون قدرتهای assassin ها باشه-مثل eagle vision -و subject 16 رو وقتی میبینی که همه puzzle هارو حل کرده باشی...
    که ظاهرا فقط خودم اینکارو کردم و گرنه یکی جواب چند پست پیشمو میداد...
    بله دوست عزیز.بعد از خارج شدن از animus اون مشکل پیش میاد
    ولی فکر میکنم مشکل از کرک باشه.وگرنه ubisoft تا الان یه فکری برای این مشکل کرده بود.شایدم مشکل از بازیه و بعدا با patch درست میشه.
    موفق باشید

4. این کاربر از MEHDI_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

انسانها توسط تمدن اولیه که خودشون رو Those Who Came Before (بگین خدایان) معرفی میکنن خلق شدن اما خب خدایان برای کنترل انسانها, ابزاری رو به اسم اشیای بهشی مورد استفاده قرار میدادن... کار به جایی رسید که حضرت آدم و هوا که نسبت به این اشیا مصون به نظر میرسیدن در مقابل خدایان سرکشی کرده و یکی از اشیای بهشتی به نام سیب بهشتی رو میدزدن. جنگ بین انسانها و خدایان در میگیره اما این انسان ها هستن که پیروز میدان میشن. خدایان منقرض شده و اشیا بهشتی در دنیا پخش میشه...

حالا جلوتر ما در بین انسانها دو گروه عمده داریم: یکی تمپلار ها, که به دنبال این اشیا بهشتی هستن برای رسیدن به قدرت مطلق و در مقابل اونها اساسین ها رو داریم که مانع این عمل تپملار ها هستن. کلا داستان مجادله بین این دو گروه سر اشیای بهشتی و معرفی اعضای اونها رو به نمایش میزاره.
    خیلی ممنون هوس جون . پس اون اتفاقی که اخر بازی افتاد چی بود . یکم واسم مبهمه . یعنی خدایان میخوان از دزموند به عنوان اسلحه ای واسه نابودی انسان ها استفاده کنند ؟

راستی یه چیزی . مگه بازی در واقع توی دنیای واقعی اتفاق نمیفته ؟ پس این خدایان دیگه چی هستن . یکم حضورشون مبهمه . چون میدونیم وجود ندارن و ... اینکه واقعیت رو با تخیل قاطی کنن ادمو گیج میکنه . خیلی چیزا تو این داستان زمانی واقعی بوده جز همین وقایع مربوط به Piece of Eden

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام به دوستان کسی میدونه اون Contract هایی که برادران! اساسینز رو میفرستیم تموم میشن یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام دوستان این بازی کلا چند تا مرحله داره؟

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

خیلی ممنون هوس جون . پس اون اتفاقی که اخر بازی افتاد چی بود . یکم واسم مبهمه . یعنی خدایان میخوان از دزموند به عنوان اسلحه ای واسه نابودی انسان ها استفاده کنند ؟

راستی یه چیزی . مگه بازی در واقع توی دنیای واقعی اتفاق نمیفته ؟ پس این خدایان دیگه چی هستن . یکم حضورشون مبهمه . چون میدونیم وجود ندارن و ... اینکه واقعیت رو با تخیل قاطی کنن ادمو گیج میکنه . خیلی چیزا تو این داستان زمانی واقعی بوده جز همین وقایع مربوط به Piece of Eden
    کاملا برعکس واسه نجات انسانها...
    نمیدونم دقیقا چی میخواد باعث نابودی زمین بشه:
    سلطه templar ها یا خورشید...
    که قبلا اتفاق افتاده...
    خدایان هم با حمله انسانها شکست خوردن که فکر میکنم همون اشخاص بعدا شدن templar...
    ولی اونها این وقایع رو پیش بینی کرده بودن و این چیزهارو واسه desmond آماده کردن تا اون بیاد و انسانهارو نجات بده...
    البته اینا همه طبق گفته های خودشون هستش...
    شاید دروغ بگن...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به دوستان کسی میدونه اون Contract هایی که برادران! اساسینز رو میفرستیم تموم میشن یا نه؟
    بله. تموم میشه!

سلام دوستان این بازی کلا چند تا مرحله داره؟
    شامل 9 سکانس

رضا جان! تو که این قضیه استخراج خاطرات اجداد از DNA رو به نظر قبول کردی چون سر این قضیه صحبتی نداشتی. پس این قضیه خدایان رو هم بزن بپذیر!

10. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا
    2گیگ بازی دانلود کردم با شوق و ذوق نصبش کردم که بازی کنم بعد دیدم صدا نداره
    بعد رفتم به جایی که دانلود کردم دیدم نزدیک 1.5 گیگ هم فقط فایل صدا گذاشته برای دانلود+600 مگ برای دموی اول بازی

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حال کنید

13. این کاربر از undercover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...............
    Last edited by امير موسر; 07-04-2011 at 12:46. دليل: پیدا کردم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •