NOD32 با کرک و کیجن مشکل داره . Disable کنش .
من سفارش دادم بازیو تا فردا پس فردا میارن واسم + Medal Of Honor و Call Of Duty Black Ops
بعد از امتحانات بترکونیم
در مورد اون سایتم به نظرم صبر کنید به 15-19 تومنم میرسه.
NOD32 با کرک و کیجن مشکل داره . Disable کنش .
من سفارش دادم بازیو تا فردا پس فردا میارن واسم + Medal Of Honor و Call Of Duty Black Ops
بعد از امتحانات بترکونیم
در مورد اون سایتم به نظرم صبر کنید به 15-19 تومنم میرسه.
پویا جان خیلی اقایی ممنون از لطفت موفق باشی
یکی هم جواب منو بده لطفا
این سایت بازی رو با حجم 2.65 گیگ واسه دانلود گذاشته (فشرده کرده)
حالا موندم که دانلودش کنم یه وقت مشکل داشته باشه چی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگه کسی میشناسه راهنماییم کنه لطفا
![]()
Last edited by esi222; 03-12-2010 at 09:30.
این nfs Hot Pursuit رو هیچ جوره آفلاین نمیشه دو نفره بازی کرد؟
من پچ رو که گفتید ریختم اما بازم وقتی میخوام توی ویندوز سون وارد خود ریسینگ شم از بازی میپره بیرون توی xp مشکلی ندارم اما من توی سون میخوام بازی کنم هی نمیتونم ویندوزو ریستارت کنم برا یه بازی
به غیر از پچ راهی به فکرتون میرسه ؟ درایو گرافیک و دایرکست بروزه
سوال دیگه اینکه این سایت game-ir مورده اعتماده ؟تاحالا کسی خرید کرده ازشون ؟حتما سریال کی رو میده ؟؟؟؟
شما حتما باید بالانچر بازی رو بالابیارید. نه باکرک.اگه با لانچر بیاری مشکلی براتون پیش نمیاد.
شما چه اصراری داری دانلود کنی . اومدیم و خراب از آب در اومد .
این نسخه های کم حجم احتمالا Rip هست . یعنی یه سری فیلم و موزیک و اینا رو ورداشتن از بازی + یکم کیفیتش میاد پایین .
شما همون نسخه 8 گیگی رو دانلود کن . توی سایتای خارجی بگرد دنبالش بهتره .
یا همین انجمن دانلود خودمون که ورداشتنش به همکارش یه پ.خ بزن واست پیدا کنه![]()
سالمه سالمه داداش . من خودم دانلود كردم همين نسخه رو . فقط من از سايت دانلودها دانلود كردم نه اينجا . الانم دارم بازي مي كنم يه نصف مشكل هم نداشتم باهاش .
نوشته که شما الان به تمام چیزهایی که در قسمت پلیس میشده دست پیدا کرد دست پیداکردید! همین
خواهش میکنم خوشحالم میبینم مشکلتون حل شده
شما بهتره که این نسخه رو دانلود نکنی. به نظرم برو از میهن دانلود نسخه 8 گیگی رو دانلود کن یا از هر سایت دیگه ای نسخه 8 گیگی رو دانلود کن که کامل باشه و خیالت راحت باشه.
نه خیر، فکر نکنم راهی داشته باشه.
شما با لانچر بازی رو اجرا کنید احتمالاً درست میشه ولی اگر درست نشد بهتره بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید. بازی رو بهتره تو درایوی که WIN7 نصب کردید نصب کنید و با بازی که تو XP نصب کردید تو یک Drive نباشند.
در مورد اون سایت هم باید بگم چند تا از کاربران همین انجمن گرفتند مشکلی نبوده و آنلاین هم راحت بازی کردند.
Last edited by Mr.Pooya; 03-12-2010 at 13:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)