اگه قرار باشه با ویروس توتال در مورد آنتی ویروسها قضاوت کرد که باید گفت Nod 32 اوله تو دنیا
البته این نشون دهنده مزخرف بودن این سایته
و این است قدرت کسپر:
![]()
اگه قرار باشه با ویروس توتال در مورد آنتی ویروسها قضاوت کرد که باید گفت Nod 32 اوله تو دنیا
و این است قدرت کسپر:
![]()
این نتیجه ی BitDefender Total Security 2011
15 تا رو از 16 تا تشخیص داد که فکر می کنم خیلی قابل قبوله!
IM-Worm
شکل ظاهری فایل شبیه به فولدر:
محتوای مخفی: تصویر
توتال:
نکته : 37 آنتی ویروس شناسایی کردند اما کسپرسکی خیر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود:
pw: 123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دکتر کسپر 2011 که شناخت
فکر کنم دید داره آبروریزی میشه سریع به دیتابیس اضافش کرد![]()
حامد جان مزخرف نیست سایته ، یکم از هوش مصنوعی کسپرسکی با اسکن آنلاین مشخص نمیشه : دیاگه قرار باشه با ویروس توتال در مورد آنتی ویروسها قضاوت کرد که باید گفت Nod 32 اوله تو دنیا
و این است قدرت کسپر:
وگرنه اون فایلی که کسپر شناخت ولی توتال نشناخت رو بفرستی توی اسکن انلاین کسپرسکی اونجاهم شناسایی نمیکنه. اگه اینطوره باید بگیم اسکن آنلاین کسپرسکی هم مزخرفه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون,میزاشتی یک دو روز دیگه هم میگذشت بعد.
موقعی که من نمونه ها رو گذاشتم خیلی از آنتی ویروسها اونها رو تشخیص نمیدادند. خب معلومه بعد از چند روز بالاخره دوستان محبت دارند و میفرستند.
البته همین که نمونه ها رو در دیتابیسش ثبت کرده خیلی خوبه. چون بعضی از آنتی ویروسها حتی با گذشت چند هفته هم این نمونه ها رو در دیتابیسشون وارد نمیکنند اما بیت دفندر در این مورد سریعه.![]()
عجب زمونه ای شده ها
با گارد شناخت
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
دکتر جون من قلط کردم
منظورم این بود که با این سایت نمیشه در مورد آنتی ویروسها قضاوت کرد
همون فایل قبلی رو که تو ویروس توتال نشناخته بود من تا اکسترکت کردم کسپر گفتش بدون اسکن و....
مخلصم![]()
سلام دوستان
امروز توی تایپیک یک ویروس فوق العاده من یه چیزی در مورد ویروس های اتوران گفتم که حتی اگه روی درایو کلیک
راست کنیم و open رو بزنیم باز هم ویروس اجرا میشه و امن نیست
ولی دکتر عزیز گفتن نه اینطور نیست و نمیشه
به هیچ وجه این اتفاق نمی افته. تست کنید متوجه میشید. مگر کلیک راست بشه و گزینه اول یعنی autorun انتخاب بشه. با انتخاب open روی ویندوز سالم به هیچ وجه.حالا خوبه یکی دیگه بگه نه شما این کارو هم نکن به راحتی روی مای کامپیوتر کلیک راست کن اکسپلور بزن یا توی همون سون از explorer سمت چپش پنجره هارو باز کن.
یا یکی دیگه بگه نه نه کلا از همون اول از سیف مد بیا بالا اینا چیه
فقط خداکنه آخرش کسی نگه winrar نصب کن با اون پنجره هارو باز کن : دی
عجب داستانی ما داریم
__________________و گفتن که اینجا با فیلم نشون بدمخود ویروس رو با اتورانش توی تاپیک دانلود ویروس بذارید با فیلم نشون بدم بحثی باقی نمونه.
منم فیلم گرفتم و آپلود کردم تا دکتر ببینن
حجم فایل:
3.5 مگابایت
لینک دانلود:
موفق باشید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
حق با شماست.
ایراد کار من: ریجیستری اتوران من خاموش بود.
موفق باشید
همین هم مزیته! مهم ساپورت و سرعت عمله!
حالا اگر خیلی برخورنده بود یه پک جدید بساز ما در خدمتیم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)