تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 451 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نیکویی جان سلام
    یک مقدار با هم درباره ی کیفیت صوتی این لپ تاپ تبادل نظر کنیم ببینیم به چه نتیجه ای خواهیم رسید با هم . چون من بطور مشخص در صفحات اخیر این تاپیک درباره ی کیفیت صدا و کارایی مالتی مدیای این لپ تاپ نظر داده بودم . فکر می کنم اشاره ی شما به صحبت های من هست (که البته فرق نمیکنه چون زمینه ی خوبی برای تبادل نظر هست) .
    اول عرض کنم که خوشحالم که شما هم دستی بر ساز و موسیقی داری ، من نوازنده و هنرجوی حرفه ای موسیقی هستم و ساز تخصصیم سه تاره ! و بر همین مبنا در طی این سالیانی که به مقوله ی موسیقی پرداخته ام ، کما بیش به دلیل علاقه ای که به فناوری و علوم روز داشتم ، در زمینه ی کامپیوتر و تکنولوژی های روز مالتی مدیا ، سعی کردم بروز باشم و به عنوان یک کاربر جدی مسایل رو دنبال کنم و تجربیاتی هم در این زمینه ها کسب کردم. بطور مشخص در مورد کارت های صدا و کیفیت صوتی دستگاه های مختلف پخش کننده ی صوت و چون زمینه ی فعالیت و کارم موسیقی هست بالطبع گوش حساسی دارم و بخوبی جزئیات رو درک می کنم و خیلی هم به این مقوله بطور ویژه علاقه مندم(اصلا قصد خودستایی ندارم فقط کمی خودم رو معرفی کردم که بدونید از چه منظری به قضیه نگاه می کنم و با چه پشتوانه ای صحبت می کنم _اگر سری به سایت noteahang بزنی من رو در اونجا ........

دوست عزیز از اینکه علمی در موردی خاص بحث بشه من هم خوشحال میشم. اما بعضی مواردی که ایجا مطرح میشه جمبه علمی نداره.

در مورد کیفیت صدا از لحاظ پخش با بلندگو اکسترنال تا حددوی با شما موافقم و کیفیتش خوبه. اما در مورد بلندگوی داخل موافق نیستم. شما از اعداد و ارقام می گویید اما من از مقایسه نزدیک و عملی! داداش من یک لپ تاپ سونی داره که تولیدشم مربوط به 2 سال پیش هست و الآن دیگه تو بازار هم نیست. اما وقتی از بلندگوی داخلی اون صدا رو پخش کنید و مقایسه کنید مطمئنم به حرف من خواهید رسید. فقط بگم قابل قیاس هم نیست.
    البته در این باره قبلا زیاد بحث شده و همه کسانی که سونی داشتند و مقایسه کردند تایید کرده بودند که بلندگوی داخلی این لپ تاپ در مقابل سونی حرفی برای گفتن نداره.
    در مورد ضبط صدا من با برنامه SONAR صدا رو ضبط کرده بودم و از اونجا خود نرم افزار کیفیت ضبط رو تعیین میکنه و کاری به تنظیمات نرم افزار خود کارت صدا نداره. به جز همون گزینه ها ی پایین که برای نویز و ... هست. که من تیک گزینش رو برنداشته بودم. حالا دوباره بر میدارم و اطلاع میدم نتیجه رو....

در مورد شکرت ALTEC شرکت معتبری هست من هم قبول دارم. اما انصافا در این مورد ضعیف کار کرده و این حرف من نیست× در تمام فرومهای خارجی و سایتهای نقد این لپ تاپ به عملکرد متوسط بلندگوهای آن اشاره شده. خواستید لینک میدم ببینید.
    همه آنها هم گفتند که با توجه به مدل ALTEC که در این لپ تاپ کار شده توقع بیشتری داشتند و توقعات انها برآورده نشده
    البته این لپ تاپ ظاهرا فقط یک خروجی صدا داره . شما برای صدای سوراند سیم بقیه بلندگوها تون رو چجوری وصل میکنید؟

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

من نمیدونم شما چه مشکلی با ASUS و این مدل نوت بوک دارین !
    من نمیخواستم اینو بگم که حساسیت ایجادکنم ، مدل نوت بوک من هم دقیقا مدل اقای mhadishirani هست و هارد این مدل هم Seagate و تا به حال هیچ صدای اضافی نشنیدم ، حتی ساعت 3 نصفه شب که همه خواب هستند !
    من دقت کردم ، اکثر بچه هایی که میگن صدا داره ، از هارد Western Digital استفاده میکنند.

عیبهای این نوت بوک به نظر من :

- نور توی LCD منعکس میشه که من فکر میکردم این فقط اینجوریه ! بعد برای 2-3 از اشناهامون که تازه نوت بوک خریدن و اتفاقا Sony هم بود ، نور منعکس میشد.

- چسبیدن پرزهای تو هوا روی صحفه اش ! هر روز باید با دستمال تمیزش کنم ! بقیه هم این مورد رو دارن ؟

- داشتن Windows 7 64-bit ! چون اینجا ایران هست و نرم افزارهای درست و حسابی براش پیدا نمیشه(تو رشته تخصصی خودم)

- کیبردش ، که بقیه دوستان هم اشاره کرده بودند.

ولی من در کل واقعا ازش راضی هستم ، خدا هم ازش راضی باشه.(این راضی بودن بر میگرده به توقع مصرف کننده ، بعضی ها ممکنه زانتیا بخرند ولی توقع یک بنز اخرین سیستم رو ازش داشته باشن ، اما خوشبختانه من این مشکل رو ندارم)
    مگه من گفتم باهاش مشکلی دارم. ؟؟ من که گفتم این صدا در اکثر مدلهای دیگرم هست!
    در جواب اون دوستمون هم می گم برای من چه فرقی میکنه که شما روی حرفتون پافشاری کنید یا نکنید؟؟ اینکه شما صدای هارد رو نمیشنوید نه به کیفیت لپ تاپ من اضافه میکنه و نه کم... قرار ه شد دیگه این بحث رو ادامه ندم و نمیدم
    Last edited by nekooee; 12-08-2010 at 22:02.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز اینجئری که دوستان میگن فکر کنم صدای هارد شما مخصوص هارهای 5400 دور هست . با این وجود مسعله مهم این هست که هارد مهم تر هست یا رم؟

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوست عزیزمون nekooee من از اول تا الان این تاپیک رو دنبال کردم،خودمم بعد از علیرضا دومین نفری بودم که تو این سایت این لپ تاپ رو خریدم
    من تا حالا هرچی فک میکنم یه پست ار شما ندیدم که یه مورد مثبت بگی از این لپ تاپ ،نمیدونم الان با این همه ایرادی که میگی چه جوری و با چه رغبتی داره باهاش کار میکنی ...
    یه مدت اشکال از مانیتور بود،بعد از گرافیک ...یه مدت هارد...الانم کارت صدا
    به نظرم پست های شماست کخ شدیدا گمراه کنندس واسه کاربرا،چون هرکی بیاد اینجا پست های شما رو ببینه اگه اطلاعاتش کم باشه و بخواد به پست های شما اکتفا کنه 100% گمراه میشه،اینجوری یک طرفه کوبوندن چیزی صحیح نیست،با این سطح توقع و حساسیتی که شما دارین باید حداقل 2-3 ملیون واسه لپ تاپ هزینه کنین تا ارضا شین
    خیل بهتره اگه آدم نظر میده قبلش تمام جوانب رو بسنجه
    مثل اینه که من یه مزدا 3 داشته باشم،بعدش برم بنز SLK سوار شم،از فرداش بیام مزدا رو بکویم،بگم این طراحیش بده،گاز نمیخوره،اذیت میکنه
    من نمیدونم شما که این رو میکوبی (در صورتی که من هیچ کدوم از ایراداتی که شما میگیرین رو وارد نمیدونم) تا 1500 چی میخوای جایگزینش کنی ؟
    به هر صورت امیدوارم از این به بعد کمی منصفانه تر نظر بدین
    با تشکر

4. 4 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

منم با نظر دوست گرامی موافقم شما انتظار خیلی بالایی از یه لپ تاپ داری!

6. این کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقای pooria اتفاقا من پستهای شما رو دنبال می کردم!! هر کسی چندتاش رو تو این تایپیک بخونه از سطح اطلاعات شما باخبر میشه.
    شما به جای اینکه اینگونه بخوای از چیزی که خودت داری تعریف کنی بهتر است یکم با مسائل روز و کامپیوتر اشنا بشی بعد ....

شما اصلا نمی دونی نقد کردن چیه!! هیچکس برای جایگزین کردن نقد نمیکنه.... الآن از آیفون 4 هم ایراد میگیرند دلیل نمیشه که گوشیه بدی هست.

در ضمن هیچکس مزدا 3 سوار نمیشه بعد هر جا رسید بگه من لامبورگینی سوارم اکه کسی هم چیزی گفت بهش بر بخوره!
    Last edited by nekooee; 13-08-2010 at 00:42.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

آقای pooria اتفاقا من پستهای شما رو دنبال می کردم!! هر کسی چندتاش رو تو این تایپیک بخونه از سطح اطلاعات شما باخبر میشه.
    شما به جای اینکه اینگونه بخوای از چیزی که خودت داری تعریف کنی بهتر است یکم با مسائل روز و کامپیوتر اشنا بشی بعد ....

شما اصلا نمی دونی نقد کردن چیه!! هیچکس برای جایگزین کردن نقد نمیکنه.... الآن از آیفون 4 هم ایراد میگیرند دلیل نمیشه که گوشیه بدی هست.

در ضمن هیچکس مزدا 3 سوار نمیشه بعد هر جا رسید بگه من لامبورگینی سوارم اکه کسی هم چیزی گفت بهش بر بخوره!
    اینجا جای کل کل نیست
    من 9 ساله یوزر کامپیوترم ،انقدم اطلاع داشتم که رم 1033 نکردن تو پاچم به جای 1333 !!!
    و اینکه من 2سال سابقه ی خبرنگاری داشتم،مطمئن باش نقد رو خیلی بهتر از شما میدونم
    با مسائل روز کامپیوتر هم کاملا آشنا هستم،گواهی سخت افزار ایزایران هم دارم
    هیچکس اینجا با نقد کردن مخالف نیست،منم از کیبورد همین لپ تاپ ایراد گرفنم،چون موقع تایپ کمی میره پایین
    اما صداش هرکی شنیده میگه عالیه،کارت گرافیکش رتبه 41 داره،سی پی یو قوی ....
    شما همه چیو میکوبی...
    نقد نمیکنی متاسفانه

---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------

دوستان خوبم ،آپدیت واسه گرافیک نیومده ؟
    ضمنا اونایی که 014 و 010 هستن لطف میکنن یه شات از اورست بزارن که با هم مقایسه کنیم ؟
    مال من 028 هستش

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نیکویی جان ، بلند گویی که من خریدم 2.1 هست اما فکر کنم وقتی شما یک بلندگو و یا سیستم صوتی بهش متصل کنید که از خروجی دیجیتال S/PDIF پشتیبانی کنه ، احتمالا بطور خودکار دیتکت میکنه! البته باید بگم که روی خروجی اچ دی ام آی هم شما صدای 8 کاناله دارید ، شاید رابطی وجود داشته باشه که از اونجا هم خروجی صدا بگیرید ولی در مشخصات لپ تاپ هست که پورت هدفن ، خروجی دیجیتال صدا هم هست و باید بلند گو های شما ورودی S/PDIF رو ساپورت کنه تا بهتون صدای فراگیر هشت کاناله بده!

10. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینجا جای کل کل نیست
    من 9 ساله یوزر کامپیوترم ،انقدم اطلاع داشتم که رم 1033 نکردن تو پاچم به جای 1333 !!!
    و اینکه من 2سال سابقه ی خبرنگاری داشتم،مطمئن باش نقد رو خیلی بهتر از شما میدونم
    با مسائل روز کامپیوتر هم کاملا آشنا هستم،گواهی سخت افزار ایزایران هم دارم
    هیچکس اینجا با نقد کردن مخالف نیست،منم از کیبورد همین لپ تاپ ایراد گرفنم،چون موقع تایپ کمی میره پایین
    اما صداش هرکی شنیده میگه عالیه،کارت گرافیکش رتبه 41 داره،سی پی یو قوی ....
    شما همه چیو میکوبی...
    نقد نمیکنی متاسفانه

---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------

دوستان خوبم ،آپدیت واسه گرافیک نیومده ؟
    ضمنا اونایی که 014 و 010 هستن لطف میکنن یه شات از اورست بزارن که با هم مقایسه کنیم ؟
    مال من 028 هستش
    من هیچ چیز رو نمی کوبم فقط میگم در اندازه خودش تعریف کنید. نه بیشتر....
    کی گفته به من رم 1033 کردن تو پاچم؟؟ از من 1333 هست. اول روی جعبه نوشته بود 1066 بعد که برنامه چک کردم دیدم 1333 هست. تازه اینجا شهرستان هست و باید بری سفارش بدی برات میارن مثل تهران نیست که بری هر چی خواستی دست کنی بر داری. پس حرف الکی نزنید کسی چیزی تو پاچه من نکرده
    مگه رم 1033 هم ما داریم؟؟؟؟

در مودر کارت گرافیک هم خودتون تو سایتش نگاه کنید دیگه!! در ضمن اون چیزی که تو سایتش گذاشته مربوط به چندین کارت گرافیک هست و برای هر یک درایور خودش رو نصب میکنه به همراه catalyst control center. که در چندین ورژن جدیدش اگه بعد از نصب دقت کنید متوجه میشید درایور کارت گرافیک شما هیچ فرقی نکرده و همون 8.692.1.0 هست! پس لزومی نداره نصبشون کنید مگر اینکه به ورژن نرم افزار catalyst هم اهمیت بدین که من فرق خاصی هم در ان ندیدم.

ورژنهای جدید برای ati 5730 کاری نکرده و همون درایور قبلی نصب خواهد شد!
    Last edited by nekooee; 13-08-2010 at 01:42.

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو مشخصات لپ تاپ نوشته
    1 x Headphone-out jack (S/PDIF)
    كه در اين سري لپتاپ تاپ هاي ايسوز (كه داداشم در G50 از اين قابليت داره استفاده مي كنه) اگر كابل اپتيكال سوزني در جاي هدفون قرار دهيد مي توانيد از خروجي دالبي آن به يورت اپتيكال اسفاده كنيد و به طور خودكار فعال مي شود

13. 2 کاربر از f_a_r_i_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نیکویی جان ، بلند گویی که من خریدم 2.1 هست اما فکر کنم وقتی شما یک بلندگو و یا سیستم صوتی بهش متصل کنید که از خروجی دیجیتال S/PDIF پشتیبانی کنه ، احتمالا بطور خودکار دیتکت میکنه! البته باید بگم که روی خروجی اچ دی ام آی هم شما صدای 8 کاناله دارید ، شاید رابطی وجود داشته باشه که از اونجا هم خروجی صدا بگیرید ولی در مشخصات لپ تاپ هست که پورت هدفن ، خروجی دیجیتال صدا هم هست و باید بلند گو های شما ورودی S/PDIF رو ساپورت کنه تا بهتون صدای فراگیر هشت کاناله بده!
    اتفاقا من کنجکاو شدم از پورت میکروفون هم صدا بگیرم اما نتونستم. نمی دونم روشی داره یا اصلا نمیشه. اما ت تبیغاتش دیدم یک مدل سفارشی هم داره که به جای دو تا پورت سه پورت کنار هم داره! تو یک فایل فلش هم تو خود دستگاهتون تبلیغش باید باشه. اونجا خودش توضیح میده واسه سوراند میشه گرفت.
    فکر کنم با این دو پورتش نشه از بلندگوی سوراند استفاده کرد. آخه بلند گوهای سوراند بسته به تعداد بلندگوش بین 3 تا 6 پورت نیاز دارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •