سلام
این متن اصلیش :
ترجمش رو هم به زودی آپلود میکنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
سلام
این متن اصلیش :
ترجمش رو هم به زودی آپلود میکنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
اینم ترجمش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
زحمت یه مقاله در مورد مدرسه سپهداری که الان به مدرسه و مسجد امام خمینی معروفه رو برام بکش خودم خیلی گشتم ولی همش یه صفحه هم نشد . لطف کن اگه دیدی نیست یه متن در مورد روش تحقیق آثار تاریخی باستانی واسم پیدا کن که بدونم چطور باید در مورد یه آثار تاریخی تحقیق کنم و خودم اولین نفر باشم که در موردش تحقیق میکنم. ممنون
سلام
مطلبی که به صورت مستقیم روش تحقیق رو گفته باشه پیدا نکردم ، اما اینا شاید مفید باشه و بشه از توش چیزی در آورد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه مقاله در مورد كامپيوتر (انيميشن باشه بهتره) به زبان انگليسي همراه با ترجمه 15 صفحه اي سراغ نداريد؟
سلام
به این انجمن مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.خسته نباشید.یه مقاله ی انگلیسی درباره ی توریسم روستایی تا 5 روز دیگه میخوام.خیلی ضروریه.ممنون میشم اگه کمکم کنین.
سلام
شما هم توریسم میخونید ؟ چه مقطعی ؟ در کجا ؟
ممنون
سلام
از آنجایی که من معماری میخونم استاد ما واسه همه ی بچه ها کنفرانس گذاشته موضوع کنفرانس من اینه:
تمام مباحث مربوط به بازار های صنعتی ایران باستان از نظر زمان و مکان ساخت ،نوع ساخت ، مصالح مصرف شده در ساخت این بازارهای و کارایی آن
دوستان هر مقاله یا تحقیقی که به این موضوعات مربوط میشه پیشنهاد کنید یا لینک بدید ممنون میشم.
اگر خدتون اطلاعات کافی در این مورد دارید از مطرح کردنش دریغ نکنید.
ممنون میشم
یا علی
با سلام یه مقاله 22 صفحه ای می گذارم که امیدوارم لذت ببرید
این مقاله در مورد شغل معلمی است، اگر مقاله های دیگر هم خواستین خبرم کنید.
موسسه هنری و چاپی کلیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)