منم دقیقا همین مشکل رو تو همه ی سری این بازی دارم . اولش که فکر میکردم یجور کاور گیری اتومات هست!!! . یعنی وقتی تو تیررس بودم و مشغول تیرخوردن ! خودش سینه خیز میشه . بعد دیدم خیلی اعصاب خوردکنه .
حالا قضیش چیه ؟!
.
منم دقیقا همین مشکل رو تو همه ی سری این بازی دارم . اولش که فکر میکردم یجور کاور گیری اتومات هست!!! . یعنی وقتی تو تیررس بودم و مشغول تیرخوردن ! خودش سینه خیز میشه . بعد دیدم خیلی اعصاب خوردکنه .
حالا قضیش چیه ؟!
.
سلام دوستان
کسی کرک این بازی رو داره. هرچی تو این 120 صفحه گشتیم پیدا نشد
- دانلود کرک نهایی SKIDROW آپدیت شماره ۱ ، برای رفع مشکل در هنگ کردن بازی و فعال سازی گزینه Zombieسلام دوستان
کسی کرک این بازی رو داره. هرچی تو این 120 صفحه گشتیم پیدا نشد
13mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو اون قسمت برفی که میخواد از رو یه پل بپره و یه آرپیجی زن میاد پل رو میزنه گیر کردم
تا میاد رو پل دیگه حرکت نمیکنه تا طرف بیاد و بزنتش
راهش چیه؟
دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه. وقت نشد 122 صفحه تاپیک رو مرور کنم.
من بعد از دو روز بازی کردن و رسیدن به مرحله 4- یهو امروز وقتی روفتم تو بازی اون پیغام مربوط به بالا اومدن بازی روی تنظیمات دیفالت بالا اومد. البته اولین بار هم که بازی رو اجرا کردم این پیغام اومد. بعد که اوکی میزنم میرم تو بازی میبینم همه چی رو صفر رفته. انگار تازه بازی رو نصب کردم. راه حل چیه؟ کرک اسکیدرو هستش. (اگه تازه پریده پیشرفتم- لطفا سیو های بازی رو بذارید تا از اول نرم).
سلام.
آقا یه مشکل واسه من پیش اومده که نمیدونم از کجاست.
فیلم های بازی صدا دارن ولی وقتی که میرم واسه بازی کردن صدا به کل قطع میشه. باید چیکار کرد؟
اون پیغام رو داد NO رو بزن !
چطوری ویرایش کنم ؟ فایل CFG هست با NotePad باز کردم اون پایین اضافه کردم دو خط رو اما وقتی وارد بازی میشه هم لگ هست و وقتی خارج میشم فایل Config.CFG برگشته به حالت اولیه ! ( 2 خط پاک شده )
اصلا این کرک عمل نمیکنه که
من نصبش کردم پچ رو و کرک رو هم ریختم باز هم همینطور تیک میزنه بازی گاهی اوقات![]()
لازم به اضافه کردنشون نیست. خودشون اون وسط موجود هستن. فقط باید تغییر کنن.
سیو بشه و برگرده به حالت سابق دیگه غیر ممکنه آخه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)