آقا یعنی تو این تست ان 88 کم آورده در مقابل این گوشی؟ چون میزان رم آزاد بیشتر باشه بهتره خوب نه؟
آقا یعنی تو این تست ان 88 کم آورده در مقابل این گوشی؟ چون میزان رم آزاد بیشتر باشه بهتره خوب نه؟
یه سیب بخواد از بالا درخت به زمین برسه هزارتا قل میخوره! اپل روحش هم خبر نداشت که همچی مشکلی دامن گیرش بشه. حالا ان 8 هم جای خود دارد
به نظرم به تعویق افتادن ان8 خیلی هم به نفع خریدارهاست چون ایراداتی که این وسط قبل ریلیز نهایی خود به خود دامن باز کردند و خودشونو نشون دادند مرتفع میشن و محصول نهایی و درصد خطا در حد صفر به دست مشتری خواهد رسید.
[]ببین اینکار همیشه که مقدور نیست که
شما بیرونی و دسترسی به pc نداری یکی یه فلش مموری میده و میخوای فایلهاشو ببینی و کپ بزنی و...
بنظرتون ویروس کش گوشیها مثلاً کاسپرسکی اونقدر قدرت داره که جلوی ویروسهای رایج و اتوران فلشها رو بگیره؟[/B]
من یه برنامه جلوگیری از اتو ران دارم حجمش 5 مگ بیشتر نیست
از وقتی که نصب کردم(حدود یه سالی هست)
بوسیله فلش مموری پی سی ام ویروسی نشده
نکته
دیگه اینه که فایل های ویروسی exe تو محیط سیمبین اجرا نمیشن
فقط کافیه با برنامه xplore
پیدا کنی فایل ویروس رو و بعدا پاکشون کنی
اینجور برنامه زیادن و منم یه چند تاییشو دارم.ولی اینا رو pc جوابگو هستن...من یه برنامه جلوگیری از اتو ران دارم حجمش 5 مگ بیشتر نیست
از وقتی که نصب کردم(حدود یه سالی هست)
بوسیله فلش مموری پی سی ام ویروسی نشده
حالا یه مسآله ی مهمتر
همونجوری که N8 براحتی از راه USB میتونه داده ها رو از گوشی یا فلش فراخوانی کنه
آیا pc هم میتونه N8 رو بعنوان فلش بشناسه و راحت اطلاعات رو روی اون کپی کنه یا از اون بگیره
یا بازم Nokia suite الزامیه
من اینو نفهمیدم هنوز
برای هر دردی درمانی هم هستش خوب! زیاد سخت نگیر.
من فکر می کنم اتوران فقط رو فلش می افته در ضمن رو ویندوز ایکس پی زیاد شایعه خودم بصورت دستی پاکش کردم از ایکس پی و باید بگم رو ویندوز 7 هم تاثیری نداره.
این ویروس مخصوص سیستم فایلیه و ربطی به سیمبیان نداره ولی میتونه فایلهای داخل مموری رو مورد اتک قرار بده.دیگه این فایلهای مموری هم به سیمبیان یا غیر سیمبیان بودن هم مربوط نیست فایله دیگه و رو مموری گوشی هم میوفته بدجور ناجور. ولی تا اون موقع کاسپر کار خودشو می کنه و آنتی ویروس اونم میاد. البته اتوران ویروس نیست ورم یا همون کرمه! مه خطرناک تر از ویروسه
واسه اونم چاره ای پیدا خواهد شد
تو این یکی گوشی ها هم بدون وجود پی سی سویت نوکیا بصورت فلش عمل می کردند از طریق مس ایتوریج یا موارد مشابه ان 8 هم مستثنی از این امر نخواهد بود. نیازی به پی سی سویت نداریم
کسی نگفت ن86 زووم اپتیک داره مهندسان86 که زوم اپیتیکال نداره. فقط تو نوکیا ان93 و ان93آی یه همچی زومی داشتند! داشتن زوم اپتیکال به حداقل 2 و 3 لنز بیشتر نیاز داره و یه فضای بزرگ برای جلو عقب رفتن لنز
واقعآ زوومش مثه اپتیکاله ! دقیقآ یاد ن86 افتادم
مطلب بالایی کژتابی داره خوب تقصیر من نیست نوشتی زومش مثل اینکه اپتیکاله از اینرو یاد ان86 افتادین.![]()
حالا علی جان جالبه بدونی که این ویروس توی سیمبین های ویرایش 1 و 2 مثل N70 کاملا موثر هستند و مشکل ساز و X-Plore بدبخت هم هیچ کاری از دستش بر نمیاد! - البته بعد از اون سری سیمبین به بعد دیگه نتونستن واسه این سیستم عامل ویروس بنویسن!....این هم از مزایای سیمبین!دیگه اینه که فایل های ویروسی exe تو محیط سیمبین اجرا نمیشن
فقط کافیه با برنامه xplore
پیدا کنی فایل ویروس رو و بعدا پاکشون کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)