با توجه به صحبت شما دوست عزیز به نظر من نباید از همکاری با شرکت اسکای بلو هم چشم پوشی کرد و میشه گفت که این همکاری در واقع آغاز یک تحول جدید هستش که امیدوارم هینطور هم باشه ...
با توجه به صحبت شما دوست عزیز به نظر من نباید از همکاری با شرکت اسکای بلو هم چشم پوشی کرد و میشه گفت که این همکاری در واقع آغاز یک تحول جدید هستش که امیدوارم هینطور هم باشه ...
باید ببینیم توی نسل بعدی کونامی چی کار می کنه
از الان هم حتما خودشو برای نسل بعدی آماده کرده
توی این نسل باید قبول کرد یکمی عقب افتادش
حالا شاید این شماره تا حدودی اونارو جبران کنه
ولی این همش یه احتماله : دی
شرمندم آخه یکی از دوستان هم چند وقت پیش در مورد جزئیات صحبتی داشت با من گفتم شاید شما هم منظورتون همونه !!
بله درسته فیفا داره بهتر عمل میکنه که البته باید در نظر بگیریم که فیفا همیشه پایه ای کار میکرد و به نظر من فیفا کارش پله پله بوده یا بعبارتی از اول پله ای اومده بالا و بخاطر همینم موفق تر عمل کرده ... ولی خب کونامی بخاطر اینکه چند تجربه ای و یا بعبارتی آزمایشی عمل کرده موفقیتش کمتر از فیفا بوده البته باید در نظر داشت که هر کسی یه پلان از بازی رو محور اصلی قرار میده و بخاطر همینم اگه اون قسمت از پلان اگه پیشرفتی داشته باشه قطعا اون کس بخاطر اون پلان از بازی دفاع خواهد کرد (منظورم اینه که به نظ هر کسی باید احترام گذاشت) ...
کاملا درسته وحید جان ...
دقت کنید کونامی گفته که بهمراه اسکای بلو داره برای ورژن بعدی PES خودشونو آماده میکنن ...
خب به نظر شما این یه حرکت و تحول نو نیست ؟؟
منم به خاطر همین امیدوار شدم و گرنه از نظر من تو نسخه ی 2010 باگ دروازه بانان و داوری افتضاح بود !!!
البته به نظرم منظور شما بلو اسکای هستش نه اسکای بلو!
به نظر من هر نسخه جدید ساکر از ورزن قبلیش بهتر شده.تریلر ساکر 11 رو هم که دیدم خیلی امیدوار شدم.و پای fifa هم بهش نمی رسه
منظورتون از دمو تریلره دیگه ؟؟؟
سلام
منظورشون فکر کنم Playable Demo هست.
دمویی که هر سال قبل ریلیز میدن.
که میشه با دو تا تیم یه بازی انجام داد!
تاپیک رو با دقت مطالعه کنید جوابتون رو پیدا میکنید
همین هفته تاریخ دقیق و جزییات بیشتری از دمو منتشر میشه
سلام به همه ی دوستان عزیز
لیست افتخاراتی که میتونید در PES 2011 بدست بیارید هم معلوم شد؛ این نشان ها که با بازی کردن بخش های مختلف بازی بدست میان هر کدوم یه امتیازی بهتون میدن که در مجموع 1000 امتیاز میشه...
منبع: PESFanکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)