باید فایل های سیو رو جایگزین فیال سیو خودت کنی. توضیحات داخلش رو بخون
باید فایل های سیو رو جایگزین فیال سیو خودت کنی. توضیحات داخلش رو بخون
\پس چرا هر روز یه ولو جدی اضاف میکنن
من که هنوز نخریدم ولی اینگار قیدشو بزنم![]()
من با كمك دوستان تونستم بازي رو اجرا كنم و با اخرين سرور افلاين ورژن 0.44 و اخرين وليو به ورژن 1902 دارم بازي رو بدون مشكل انجام ميدم . بازي جالبي هستش من شماره يك رو به خاطر اينكه ازش خوشم نيومد بازي نكردم وي شماره 2 خيلي داره فاز ميده به من .
فقط يه سوال ديگه با اين سرور و وليو مي تونم بازي رو تا اخر بدن مشكل انجام بدم ؟
آره خیالت راحت
برای اینکه به اشتهای سیری ناپذیر آپدیت کردت پایان بدن وگرنه فرقش اینه که اون یارو 10 دقیقه بیشتر تو شهرا پرسه زده
دوست من سرورتو + ولیو را آپ کن ما هم استفاده کنیم ...مرسی![]()
سلام
دوستان ایا این نسخه کرک شده کم و کسری نداره و از نظر مراحل بازی دقیقا عین نسخه ارجینال هست؟
سلام
بچه ها وقتی به اونجا که می رسیم سربازها یه تاجی رو می یارن بعد eizo بالای یه دیواریه ،از اونجا uncle mario رو پشته دیوار می بینه ،بعد باید accept کنی که ماموریت و بگیری بری دنبالشون ،من aacept می کنم با یکم تاخیر نسبت به بقیه ماموریت ها لود کرد بعدم رو map دوباره همون علامت تعجب برای گرفتن ماموریت می یاد ،همونجا هم ایستادم...ولی بازی پیش نمی ره... مشکله کرکه ؟ من از همین کرک razor استفاده می کنم
من هر چی این بالا خوندم نفهمیدم اینا که می گین و باید چی کار کنم....این ولو اصلا نمی دونم چیهتازه لینکشم کار نمی کنه
ممنون
سلام
اتفاقا من دقیقا advanced jump زدم. اما نشد به هیچ عنوان به میله نمیرسه. مگر نه که باید از دیوار روبروی میله بالا رفت بعد بلافاصله space میزنه به صورت شیرجه ای میره به سمت میله اما نمیرسه.
دوست عزيزم من از سرور و وليو همين 3 صحفه اخري استفاده كردم . راحت مي توني ازهمين صحفه ها پيدا كني اگه نشد من مال از سيستم خودم برات اپلود ميكنم .![]()
دوستان از راهنمایی هاتون ممنونم ولی بازی بالا نمیاد :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بنظر شما آیا ایراد از DVD هستش که نمیتونه ubisoft game launcher را اجرا کنه ؟
لطفا بگین وقتی که از مسیر C:\program files\ubisoft\ubisoft game launcher قایل ubisoftgamelauncher.exe رو اجرا میکنین چه پیغامی میده؟ (بدون server.exe )
ممنون از همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)