بله تمام تنظیمات درسته...
نباید توی تنظیمات کانکشن تغییراتی بدم مثل مک آدرس؟؟؟؟
وقتی کابل لن رو وصل میکنم کانکت میشه فقط در حالت وایرلس مشکل داره.....
![]()
بله تمام تنظیمات درسته...
نباید توی تنظیمات کانکشن تغییراتی بدم مثل مک آدرس؟؟؟؟
وقتی کابل لن رو وصل میکنم کانکت میشه فقط در حالت وایرلس مشکل داره.....
![]()
سلام
نه عزیز در این حالت نیازی به کانکشن نیست. بله هرموقع مودم روشن بشه به محض اینکه ای دی اس رو پیدا کنه خود مودم کانکت میشه. آی دی ام دیگه میتونه بدون کانکشن کار کنه و به سادگی دانلود کنه.
بله موبایل و هر دستگاه وای فای دار دیگه ای از شبکه وای فایتون میتونه اینترنت بگیره.
درمورد سوالتون تا اونجایی که میدونم دستگاهی نداریم که اینکارو بکنه. البته میتونین با نرم افزارهایی سیستمتون رو ساعت خاصی روشن کنین که با آی دی ام دانلود انجام بشه و بعدش سیستم خاموش بشه.
عزیز من برای یوزر و پسورد باید به همراه VPI و VCI درست تنظیم بشه. اگه میشه VPI and VCI ای که از شرکت اینترنتی گرفتید رو بزارید تا بگم چیکار کنید .
سلام
اگه میشه یه بار از حالت bridge در بیارید مودم رو و با وای فای تست کنین ببینین به اینترنت دسترسی دارین.
اگه ندارین مشکل از تنظیمات وای فای مودم و یا تنظیمات وای فای سیستمتون هست.
این VPI , VCI رو که شما میگی به من ندادن...چون اینترنتم برای مخابرات هستش یه برگه بهم دادن فقط پسورد یوزر پرینت شده بود، باید چیکار کنم؟
سلام
در قسمت Virtual Circuit اگه میشه PVC2 رو انتخاب کنید و یوزر و پس رو وارد کرده و ذخیره کنید. بقیه Virtual Circuit ها رو اگه میشه Deactivated کنید و فقط PVC2 رو Activated نگه دارید.
اگه بازم به اینترنت وصل نشد. سری به تاپیک مخابرات استانتون تو انجمن بزنین و VPI ٬ VCI رو جویا بشید و همینجا بگید.
اینکار رو انجام دادم...موبایلم به وای فای وصل شد ولی اینترنت خود کامپیوتر از کار افتاد و صفحه ایی رو باز نمیکرد..دوباره PVC0 رو اکتیو کردم...درست شد....فقط کمی کند هستش وای فای..همینطور خود اینترنت..تو صفحه باز کردن به مشکل خوردم حالا:::تقریبن سرعت دانلودم نصف شده..نمیدونم حالا برای مخابرات هستش یا تنظیمات من
Last edited by ALI V8; 08-10-2013 at 02:33.
سلام
![]()
در اینقسمت برای مودم خودتون ببینی آیا PVC0 شما هم Status اش Up هست یا نه ؟ اگه میشه یه عکسی ازش بزارید ممنون. معمولا اکثر سرویس دهنده های اینترنتی از VPI و VCI ٬ ۰ و ۳۵ استفاده میکنن که در PVC2 قرار داره. حالا شاید مخابرات شما تنظیماتش فرق داشته باشه که با PVC0 کار میکنه.
با تنظیمات ور رفتم دیگه وصل نمیشد به اینترنت مجبور تنظیمات مودم رو ریسِت کنم...
بفرمایید: فکر کنم نوسان سرعت مخابرات همزمان شد با تنظیمات مودم من فکر کردم اشکال از تنظیمات هستش
![]()
سلام دوست عزیز
خوب مخابراته دیگه
از همون PVC2 استفاده کنید و یوزر و پسورد و وارده کرده و ذخیره کنید. که در اینصورت در عکس بالا میبایست جلوی PVC2 آی پی ها نمایش داده بشه که نشون دهنده کانکت شدن به اینترنت هست.
موفق باشین .![]()
سلام
اگه بخوام با این مودم دو تا لپ تاب رو به اینترنت وصل کنم باید چی کار کنم؟!؟!به طوری مسقل از هم وصل بشن؟!یعنی وقتی مودم روشن هر لپتابی که خواست وصل بشه یا هردو ؟!!وفقط به صورت وایرلس؟!؟
الان تو حالت bridge هست؟!
ممنون؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)